Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Kierowanie zakładem z zachowaniem celów ekonomicznych, terminów, wymogów jakościowych i rentowności
Nadzór i organizacja procesów produkcyjnych na hali produkcyjnej
Zarządzanie i koordynacja działalnością produkcyjną przedsiębiorstwa
Organizacja pracy i realizacja planów produkcyjnych
prowadzenie dokumentacji zgodnie z wymaganiami dla Zakładów Przetwórstwa Spożywczego
Wdrażanie rozwiązań mających na celu doskonalenie istniejących produktów oraz optymalizację procesów produkcyjnych
Prowadzenie i nadzór nad dokumentacją zgodnie z FSSC 22000 (HACCP,ISO22000)
Właściwe przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji pod kątem przepisów sanitarnych, ochrony środowiska , bhp i udział we wszystkich kontrolach
Udział w kontroli jakości produktów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych
Nadzorowanie pracy oraz przekazywanie celów dla poszczególnych osób zajmujących się produkcją i planowaniem, logistyką i magazynem, jakością oraz utrzymaniem ruchu
Śledzenie wszelkich przepisów dotyczących funkcjonowania zakładu przetwórstwa spożywczego i ich odpowiednie wdrażanie
Inicjowanie działań związanych z obniżaniem kosztów działalności a także podnoszenia jakości wyrobów i wydajności produkcji
Inicjowanie i wdrażanie zmian organizacyjnych, metod i kierunków działania zakładu, ulepszenia organizacji i metod pracy
Rozwiązywanie bieżących problemów natury technicznej, organizacyjnej i personalnej
Monitorowanie i analizowanie wyników działania firmy, proponowanie i wdrażanie rozwiązań
Aktywne wspieranie, rozwijanie i motywowanie podległych pracowników w celu osiągnięcia celów przedsiębiorstwa i wytycznych produkcyjnych