Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Tworzenie stałej i sezonowej karty dań oraz menu na różnego rodzaju imprezy
Aktualizacja menu
Tworzenie list korzystnych i opłacalnych dań
Monitorowanie dostaw produktów , w tym dbałość o odpowiednia jakość produktów za optymalną cenę
Prowadzenie rekrutacji personelu kuchennego oraz szkoleń kucharzy z technik gotowania zgodnymi z recepturami, a także zasad przechowywania i przygotowywania produktów, półproduktów etc
Przygotowywanie dań osobiście i nadzór nad ich przygotowywaniem
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującą kartą menu w zakresie uzgodnionym ze Zleceniodawcą.Przygotowywanie dań specjalnych zgodnie z ustaleniami zeZleceniodawcą.
Zachowanie ładu
porządku i czystości w miejscu świadczenia czynności.Racjonalne gospodarowanie towarem
minimalizowanie strat.Co miesięczne sporządzanie inwentaryzacji produktów spożywczych.Dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia Restauracji „Geneza Jedzenia i Wina”.Przestrzeganie przepisów o zachowaniu tajemnicy służbowej i handlowej (zachowanie w tajemnicy informacji
których ujawnienie mogłoby narazić Zleceniodawcę na szkodę).Stałe podnoszenie kwalifikacji zawodowych.Oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi oraz chemią.
Godzina zakończenia pracy : 18:00