Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (4)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 4 )
Pomoc kuchenna (O,U)
Zalasowa
Wygasła: 23.06.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
1) pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
2) zabezpieczanie przed zepsuciem surowców
półproduktów i wyrobów gotowych
3) obróbka wstępna warzyw
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie)
4) rozdrabnianie warzyw
owoców i innych surowców
5) przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza
6) pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
7) posługiwanie się narzędziami
maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń
8) przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego
9) dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków
10) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
11) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
1) pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
2) zabezpieczanie przed zepsuciem surowców
półproduktów i wyrobów gotowych
3) obróbka wstępna warzyw
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie)
4) rozdrabnianie warzyw
owoców i innych surowców
5) przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza
6) pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
7) posługiwanie się narzędziami
maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń
8) przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego
9) dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków
10) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
11) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie)
- przygotowywanie potraw według wytycznych kucharza
- wydawanie posiłków
- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
- utrzymanie czystości i porządku
przestrzeganie zasad bhp i ppoż. na swoim stanowisku pracy
- dostawa zamówionych potraw (wynos
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie)
- przygotowywanie potraw według wytycznych kucharza
- wydawanie posiłków
- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
- utrzymanie czystości i porządku
przestrzeganie zasad bhp i ppoż. na swoim stanowisku pracy
- dostawa zamówionych potraw (wynos