Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (8)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 8 )
Kierownik ds. produkcji
Słoneczna 50, Nowiny (pow. kielecki)
Wygasła: 13.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Zapewnienie prawidłowego przebiegu procesu produkcyjnego zgodnie z wymogami technologicznymi i technicznymi oraz standardami produkcji (efektywne zarządzanie podległym zespołem oraz współpraca z działami wsparcia);
Współodpowiedzialność za jakość produkowanych wyrobów gotowych i ich zgodność z wymaganiami norm i specyfikacji;
Zarządzanie oraz organizacja pracy podległych zespołów pracowniczych - (tworzenie harmonogramów czasu pracy, organizacja pracy podległych brygadzistów, dbanie o dobrą atmosferę w zespole, szkolenie pracowników nowych oraz rozwijanie kompetencji podległych Pracowników z dłuższym stażem);
Dbanie o właściwy poziom kosztów produkcji (nadzór na zużyciem surowców, materiałów opakowaniowych, weryfikacja stanów magazynowych surowców)
Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania systemów jakości, bezpieczeństwa, ciągłego doskonalenia i obrony żywności (BRC, Food Defence, HACCP,) oraz współuczestnictwo w kontroli prawidłowości ich funkcjonowania
Specjalista / Specjalistka ds. organizacji produkcji
Słoneczna 50, Nowiny (pow. kielecki)
Wygasła: 01.10.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Zapewnienie prawidłowego przebiegu procesu produkcyjnego zgodnie z wymogami technologicznymi i technicznymi oraz standardami produkcji (efektywne zarządzanie podległym zespołem oraz współpraca z działami wsparcia);
Współodpowiedzialność za jakość produkowanych wyrobów gotowych i ich zgodność z wymaganiami norm i specyfikacji;
Zarządzanie oraz organizacja pracy podległych zespołów pracowniczych - (tworzenie harmonogramów czasu pracy, organizacja pracy podległych brygadzistów, dbanie o dobrą atmosferę w zespole, szkolenie pracowników nowych oraz rozwijanie kompetencji podległych Pracowników z dłuższym stażem);
Dbanie o właściwy poziom kosztów produkcji (nadzór na zużyciem surowców, materiałów opakowaniowych, weryfikacja stanów magazynowych surowców)
Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania systemów jakości, bezpieczeństwa, ciągłego doskonalenia i obrony żywności (BRC, Food Defence, HACCP,) oraz współuczestnictwo w kontroli prawidłowości ich funkcjonowania