Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (12)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 12 )
Pomoc kuchenna
Otwock
Wygasła: 31.12.2024
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie
obieranie
czyszczenie)
2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców
3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki
4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
5) dbanie o najwyższą jakość i smak
6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych
BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy
9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
10) sprzątanie kuchni
1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie
obieranie
czyszczenie)
2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców
3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki
4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
5) dbanie o najwyższą jakość i smak
6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych
BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy
9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
10) sprzątanie kuchni
1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie
obieranie
czyszczenie)
2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców
3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki
4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
5) dbanie o najwyższą jakość i smak
6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych
BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy
9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
10) sprzątanie kuchni
1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie
obieranie
czyszczenie)
2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców
3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki
4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
5) dbanie o najwyższą jakość i smak
6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych
BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy
9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
10) sprzątanie kuchni
sprawdzanie przyjmowanego i wydawanego towaru
dostarczanie towaru do klienta
dbanie o dokumentację handlową
realizacja wytyczonych celów sprzedaży w magazynie
1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie
obieranie
czyszczenie)
2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców
3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki
4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
5) dbanie o najwyższą jakość i smak
6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych
BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy
9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
10) sprzątanie kuchni
Bezpośrednia obsługa klientów sklepu monopolowego.
Wysoki standard obsługi klientów.
Kontrola prawidłowego przyjmowania towarów od dostawców.
Bieżąca kontrola wprowadzonych towarów do systemu poprzez inwentaryzator.
Kontrolowanie jakości
oznaczeń i terminów ważności przyjmowanych towarów.
Wykładanie
uzupełnianie towarów na półkach.
Dbałość o estetykę i czystość
Bezpośrednia obsługa klientów sklepu monopolowego.
Wysoki standard obsługi klientów.
Kontrola prawidłowego przyjmowania towarów od dostawców.
Bieżąca kontrola wprowadzonych towarów do systemu poprzez inwentaryzator.
Kontrolowanie jakości
oznaczeń i terminów ważności przyjmowanych towarów.
Wykładanie
uzupełnianie towarów na półkach.
Dbałość o estetykę i czystość
Profesjonalna obsługa Klienta przy kasie fiskalnej.
Dbanie o właściwy sposób ekspozycji towarów.
Przyjmowanie dostaw i wykładanie towaru.
Przygotowywanie i umieszczanie prawidłowych oznaczeń cenowych.
Zapewnienie standardów czystości i jakości w sklepie oraz w jego obrębie
od 2 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik gospodarczy ( 206 j)
Otwock
Wygasła: 30.06.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
naprawy usterek w obiektach Spółdzielni
codzienne sprzątanie terenu wokół budynków firmy
utrzymanie ładu i porządku na terenie Spółdzielni
sezonowe koszenie trawy
grabienie liści
odśnieżanie
sypanie solą chodników i dróg
nadzór nad odpadami z magazynu i sklepu - tektury
folii i bio
sporadyczne dostarczanie towaru do klientów Spółdzielni