Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (14)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 14 )
Laborant / Laborantka
Stanisława Dubois 114, Górna, Łódź
Wygasła: 05.05.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Wykonywanie analiz fizykochemicznych i funkcjonalnych: surowców, produktu gotowego, półproduktów oraz interpretacja otrzymanych wyników,
obsługa urządzeń kontrolno – pomiarowych i pozostałego sprzętu laboratoryjnego, m.in. wagosuszarka, spektrofotometr, HPLC, ekstraktor, system Kjeldahl'a (mineralizator, destylator),
przygotowywanie odczynników chemicznych,
nadzór nad obiegiem prób w pracowni analitycznej,
opracowywanie wyników badań i sporządzanie raportów z wykonanych analiz,
udział w opracowaniu, wdrażaniu i walidacji nowych metod badawczych,
udział w utrzymaniu systemu zarządzania obowiązującego w firmie NapiFeryn BioTech - praca w systemie HACCP, GMP,
ocena sensoryczna nowych receptur produktów ze zwiększoną zawartością białka np. jogurty, bezy, batony, napoje
Realizacja i nadzór nad procesami technologicznymi (ekstrakcji, separacji, filtracji, suszenia, mielenia) z uwzględnieniem procesów produkcyjnych oraz eksperymentów procesowych,
Przygotowywanie odczynników analitycznych i mediów procesowych,
Nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym oraz procesowym,
Sporządzanie i aktualizacja dokumentacji techniczno-laboratoryjnej (metody pracy, plany badań, instrukcji obsługi), instrukcji procesowych,
Prace związane ze skalowaniem procesów produkcyjnych,
Nadzór nad dokumentacją techniczną maszyn i urządzeń,
Uczestnictwo w badaniach i wdrażaniu nowych rozwiązań technicznych,
Opracowywanie raportów z zakresów realizowanych zadań,
Praca w systemie HACCP, GMP,
Ocena sensoryczna nowych receptur produktów z powiększoną zawartością białka np.: jogurty, bezy, batony, napoje
Wykonywanie analiz fizykochemicznych: surowców, produktu gotowego, półproduktów oraz interpretacja otrzymanych wyników
Obsługa urządzeń kontrolno – pomiarowych i pozostałego sprzętu laboratoryjnego (m.in. wagosuszarka, spektrofotometr, HPLC, ekstraktor, system Kjeldahl'a (mineralizator, destylator))
Nadzór nad obiegiem prób w pracowni analitycznej
Opracowywanie wyników badań i sporządzanie raportów z wykonanych analiz
Inicjowanie działań korygujących oraz zapobiegawczych
Uczestnictwo w badaniach i wdrażaniu nowych rozwiązań technicznych,
Udział w utrzymaniu systemu zarządzania obowiązującego w firmie NapiFeryn BioTech - praca w systemie HACCP, GMP
Udział w opracowaniu, wdrażaniu i walidacji nowych metod badawczych