Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
przygotowywanie dań i dbałość o ich estetyczną prezentację,
organizacja pracy podległego personelu,
nadzór nad jakością serwowanych dań, wdrażanie procedur i szkolenie personelu,
prowadzenie gospodarki magazynowej, zamawianie towarów, inwentaryzacje, ewidencjonowanie strat,
dbałość o rentowność punktów gastronomicznych, w szczególności poprzez monitorowanie food costu i staff costu, opracowywanie receptur i ustalanie cen oferowanego menu,
utrzymywanie i ścisłe przestrzeganie norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP
Zarządzanie Obsługą Gości: Zapewnienie najwyższej jakości obsługi klientów. Dbanie o komfort i zadowolenie gości
Szkolenia i Adaptacja Personelu: Wprowadzanie nowych pracowników, szkolenia, motywacja i rozwijanie zespołu
Organizacja i Koordynacja Procesów: Nadzorowanie bieżących operacji w lokalu oraz efektywne zarządzanie zasobami (bar,kuchnia)
Dokumentacja i Analiza Finansowa: Praca z dokumentami oraz analiza wskaźników finansowych
Marketing: Opracowywanie strategii marketingowej, kampanii promocyjnych, działań mających na celu przyciągnięcie nowych klientów oraz rozwijanie działu marketingu cateringowego