Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
- egzekwowanie od pracowników ustalonych standardów
-rekrutowanie oraz szkolenie zespołu restauracji
-planowanie oraz rozliczanie czasu pracy
-prowadzenie wymaganej dokumentacji
-optymalizacja kosztów w powierzonych obszarach
-podejmowanie działań mających na celu zwiększenie sprzedaży
- analiza wyników podległych obszarów oraz podejmowanie decyzji mających na celu poprawę wyniku
-raportowanie wyników pracy
-Remanent i inwentaryzacja
-Składanie zamówień
-organizowanie imprez (współpraca z kuchnią, plan imprez i pracy zespołu przy tych imprezach, rozpiski, kontrola) oraz spotkania z organizatorami tych imprez (od małych do większych )
Nasze wymagania:
-umiejętność dynamicznego oraz skutecznego rozwiązywania problemów oraz tworzenia procedur
- umiejętność zarządzania zespołem
-wysokie umiejętności komunikacyjne
-Doświadczenie w zarządzaniu personelem oraz budowaniu dobrych relacji zarówno z Pracownikami, jak i Klientami
-wysoka kultura osobista
-aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych