1. Pracodawca
  2. Suwałki
  3. Mirage Tomasz Szyszko
0% Ocen 0
0% poleca firmę Opinie (1)
0%
Ocena ogólna pracodawcy

Mirage Tomasz Szyszko

Suwałki, ul. Teofila Noniewicza 57

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 1 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (3) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 3 )

Pokojowa/pokojowy

Suwałki
Wygasła: 30.11.2023
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
  • Utrzymywania porządku w pokojach hotelowych (68 pokoi)
  • korytarzach oraz pomieszczeniach wspólnych
  • znajdujących się na terenie Hotelu Szyszko. Hotel Szyszko*** to nowoczesny obiekt zlokalizowany 2 km od centrum miasta. Posiada 68 klimatyzowanych pokoi
  • sale bankietowo - konferencyjne
  • restaurację oraz Gabinet Masażu
  • strefę SPA z sauną suchą i parową
  • a także jacuzzi
Pokaż więcej >>
od 3 600 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kelner/barman

Suwałki
Wygasła: 30.06.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
  • PRACODAWCA ZAINTERESOWANY ZATRUDNIENIEM OBYWATELI UKRAINY. Zapewnienie fachowej obsługi oraz nienaganny serwis
  • doradzanie klientom
  • informowanie ich o sposobach przyrządzania poszczególnych dań oraz napojów
  • sporządzanie i podawanie napojów oraz przekąsek
  • prowadzenie dokumentacji sprzedaży
  • dbałość o odpowiedni wystrój oraz dbałość powierzonego mienia
  • odpowiedzialność za jakość i dostępność serwowanych potraw we współpracy z szefem kuchni
Pokaż więcej >>
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz

Suwałki
Wygasła: 30.06.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
  • PRACODAWCA ZAINTERESOWANY ZATRUDNIENIEM OBYWATELI UKRAINY. Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
  • racjonalne gospodarowanie towarem
  • minimalizowanie strat
  • dbanie o estetykę potraw
  • utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
  • dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfikacji zajmowanego stanowiska
  • przestrzeganie systemu HACCP oraz terminów prowadzonej dokumentacji
  • nadzór nad gospodarką magazynową
  • składanie zamówień i odbiór dostaw
Pokaż więcej >>
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne