Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
-prowadzenie zmiany
-szkolenie pracowników
-organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych
-sporządzanie potraw i napojów
m.in. odpowiednie przechowywanie żywności
sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
itp.;
-przyjmowanie zamówień
-obrabianie termiczne półproduktów i produktów
-utrzymywanie porządku
czystości na stanowisku pracy
System czasu pracy: według grafiku pracy
Godziny pracy 6:00 - 01:00
Zatrudnienie na okres 33 m-ce
Oferta pracy dostęna w sali G
-prowadzenie zmiany
-szkolenie pracowników
-organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych
-sporządzanie potraw i napojów
m.in. odpowiednie przechowywanie żywności
sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
itp.;
-przyjmowanie zamówień
-obrabianie termiczne półproduktów i produktów
-utrzymywanie porządku
czystości na stanowisku pracy
System czasu pracy: według grafiku pracy.
Godziny pracy 6:00 - 01:00
Praca na czas określony 33 m-ce
Oferta dostępna w sali G
-prowadzenie zmiany
-szkolenie pracowników
-organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych
-sporządzanie potraw i napojów
m.in. odpowiednie przechowywanie żywności
sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
itp.;
-przyjmowanie zamówień
-obrabianie termiczne półproduktów i produktów
-utrzymywanie porządku
czystości na stanowisku pracy
System czasu pracy: według grafiku pracy
Godziny pracy 6:00 - 01:00
Zatrudnienie na okres 33 m-ce
Oferta dostępna w sali G
sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
itp.;
-przyjmowanie zamówień
-obrabianie termiczne półproduktów i produktów
-utrzymywanie porządku
czystości na stanowisku pracy
System czasu pracy: według grafiku pracy
Godziny pracy 6:00 - 01:00
Praca na czas określony 33 m-ce
Oferta pracy dostęna w sali G
-Tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji
-Wykazywanie troski o zapewnienie gościom spersonalizowanej obsługi;
-Odpowiedzialność za zapewnienie komfortowych warunków na sali jadalnej
-sporządzanie potraw i napojów
m.in. odpowiednie przechowywanie żywności
sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów itp.; -przyjmowanie
zamówień - obrabianie termiczne półproduktów i produktów -utrzymywanie porządku
znajdujących się w restauracji oraz usuwanie usterek;
przyjmowanie dostaw we
wtorki
czwartki i soboty
drobne prace remontowo-budowlane;
mycie okien i elewacji zewnętrznej;
prace ogrodnicze na terenie zielonym restauracji;
dokonywanie zakupów części zamiennych
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald’s;
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald’s;
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
znajdujących się w restauracji
-drobne prace remontowo-budowlane
-drobne prace naprawcze i remontowe związane z terenem zielonym restauracji
-dokonywanie zakupów części zamiennych
materiałów budowlanych
-dbanie o porządek i stan wykorzystywanych narzędzi i urządzeń
-prace magazynowe
prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
jedna zmiana od 06.00 do 16.00 - praca w dni wolne; I umowa na czas określony 33 miesiące - docelowo praca na czas nieokreślony
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald’s;
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
-obszar sprzedaży – przygotowywanie napojów i deserów
praca przy kasie i obsługa klientów
-prace magazynowe (transport ręczny i z wykorzystaniem podręcznego sprzętu)
w tym prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji
-sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej;
-prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;
-wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
System czasu pracy: według grafiku 7.00-15.00
-obszar sprzedaży – przygotowywanie napojów i deserów
praca przy kasie i obsługa klientów
-prace magazynowe (transport ręczny i z wykorzystaniem podręcznego sprzętu)
w tym prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji
-sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej;
-prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;
-wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
System czasu pracy : według grafiku 7.00-15.00
narzędzi i naczyń;
- przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku
- przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń;
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
- prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej;
Praca w godz.: 6:00-1:00 - wg grafiku.
Wymiar czasu pracy: do ustalenia według dyspozycyjności kandydata.
Oferta dotyczy restauracji McDonald's:
- ul. Francuska 6
55-040 Bielany Wrocławskie
Centrum Handlowe Auchan
- ul. Czekoladowa 7
55-040 Bielany Wrocławskie
- pl. Grunwaldzki 3
Wrocław
Galeria Dominikańska.
Kontakt z pracodawcą: osobisty u Kierownika restauracji w lokalizacji
znajdujących się w restauracji oraz usuwanie usterek;
przyjmowanie dostaw
drobne prace remontowo-budowlane;
mycie okien i elewacji zewnętrznej;
prace ogrodnicze na terenie zielonym restauracji;
dokonywanie zakupów części zamiennych
materiałów budowlanych itp.;
Praca na czas określony: 2 LATA
Godziny pracy 7:00 - 15:00
narzędzi i naczyń;
- przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku
- przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń;
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
- prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej;
Praca w godz.: 6:00-1:00 - wg grafiku.
Wymiar czasu pracy: do ustalenia według dyspozycyjności kandydata.
Oferta dotyczy restauracji McDonald's:
al. Karkonoska 63A
Wrocław
ul. Czekoladowa 7
Bielany Wrocławskie
ul. Francuska 6 (Auchan)
Bielany Wrocławskie.
Kontakt z pracodawcą: osobisty u Kierownika restauracji w lokalizacji
-obszar sprzedaży – przygotowywanie napojów i deserów
praca przy kasie i obsługa klientów
-prace magazynowe (transport ręczny i z wykorzystaniem podręcznego sprzętu)
w tym prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji
-sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej;
-prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;
-wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
[System czasu pracy] : według grafiku 7.00-15.00
15.00-23.00
23.00-7.00
[Praca na czas określony] : 2 lata
[Godzina zakończenia pracy] : 00:00
[Inne] : Oferta skierowana również dla obywateli Ukrainy
narzędzi i naczyń;
-obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń;
-prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
-sala restauracyjna: prace porządkowe
narzędzi i naczyń;
-przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku
-przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń;
-prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
-prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej;
System czasu pracy: według grafiku pracy
Praca na czas określony: 18 miesięcy
Godziny pracy 6:00 - 01:00
Wymiar czasu pracy: do ustalenia według dyspozycyjności kandydata
oferta dotyczy restauracji McDonald's znajdujących się:
ul. Karkonoska 63A
55-040 Bielany Wrocławskie
ul Francuska 6 ( restauracja McDonald's w Auchan) 55-040 Bielany Wrocławskie
Kontakt z pracodawcą: osobisty u Kierownika w restauracji w lokalizacji
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald’s;
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald’s;
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald’s;
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji