Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
1) wdrażanie i nadzór nad utrzymaniem standardów żywienia;
2) nadzór nad pracą i funkcjonowaniem całości pionu gastronomicznego w ośrodku
3) opracowywanie bieżących jadłospisów według wewnętrznych standardów firmy
4) zatowarowanie kuchni oraz prowadzenie gospodarki magazynowej;
5) nadzór nad środkami finansowymi w zakresie wydatkowania na dostawy i usługi w zakresie realizowanych zadań;
6) układanie jadłospisów
sporządzanie kalkulacji dla gości wczasowych
na imprezy okolicznościowe oraz cateringi;
7) obsługa programu LSI
wprowadzanie nowych receptur
faktur zakupu
sporządzanie ofert gastronomicznych
kontrolowanie systematyczności w rozliczeniach.
8) przygotowywanie dokumentów do przetargów oraz nadzór nad realizacją zamówień publicznych na dostawy żywności oraz na dostawy sprzętu kuchennego i zastawy stołowej
obrusów itp.;
9) ustalenie i planowanie potrzeb do planu rzeczowo-finansowego oraz kierowanie jego realizacją w zakresie dziale gastronomicznego;
10) nadzorowanie prowadzenia dokumentacji związanej z systemem HACCP oraz kontrolowanie jego przestrzegania przez personel z działu gastronomicznego. Przestrzeganie wymogów GMP
GHP;
11) nadzór i racjonalne planowanie pracy podległego Działu w Oddziale w tym: sporządzanie harmonogramów czasu pracy i ich wykonania oraz nadzór nad prawidłowym (zgodnie z obowiązującym Kodeksem Pracy) rozliczaniem czasu pracy
szukanie nowoczesnych rozwiązań oraz wprowadzanie nowości;
2) sporządzanie kalkulacji oraz koordynowanie i nadzór nad imprezami organizowanymi w ośrodku związanym z żywieniem;
3) prowadzenie ewidencji stanów żywionych;
4) sporządzanie protokołów wybrakowania i zużycia sprzętu;
5) sporządzanie kart kalkulacyjnych i receptur na koktajle i inne potrawy gastronomiczne;
6) nawiązywanie współpracy ze szkołami hotelarsko-gastronomicznymi w zakresie praktyk;
7) realizowanie zamówień na dostawy żywności
sprzętu i wyposażenia w zakresie pionu żywienia;
8) obsługa programu LSI
Inne wymagania: wykształcenie min. średnie, mile widziane doświadczenie zawodowe w recepcji, wysoka kultura osobista, empatia, oferta skierowana również dla osób z niepełnosprawnościami
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Analizowanie rynku i ofert konkurencji
Pozyskiwanie nowych klientów
Utrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi partnerami handlowymi
Analizowanie wyników sprzedaży
Tworzenie ofert handlowych
Negocjowanie umów i warunków handlowych
Realizowanie planów sprzedażowych
Reprezentowanie firmy w wydarzeniach branżowych
Proponowanie działań usprawniających sprzedaż
Sporządzanie dokumentacji dotyczącej sprzedaży
od 4 300 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Konserwator
Mielno
Wygasła: 04.11.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Utrzymywanie budynków w stałej sprawności technicznej i użytkowej
Inne wymagania: znajomość w zakresie funkcjonowania obiektów budowlanych, umiejętności w zakresie drobnych prac hydraulicznych, elektrycznych, ogólnobudowlanych, mile widziane uprawnienia SEP ( możliwość wysłania na szkolenie ), oferta skierowana również do emerytów i osób z niepełnosprawnością
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
ofert gastronomicznych w programie LSI. Sporządzanie kalkulacji oraz koordynowanie i nadzór nad imprezami organizaowanymi z ośrodku związanymi z żywieniem
Analizowanie rynku i ofert konkurencji
Pozyskiwanie nowych klientów
Utrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi partnerami handlowymi
Analizowanie wyników sprzedaży
Tworzenie ofert handlowych
Negocjowanie umów i warunków handlowych
Realizowanie planów sprzedażowych
Reprezentowanie firmy w wydarzeniach branżowych
Proponowanie działań usprawniających sprzedaż
Sporządzanie dokumentacji dotyczącej sprzedaży
od 4 300 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Recepcjonista
Międzyzdroje
Wygasła: 30.09.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Sprawna
profesjonalna i życzliwa obsługa gości ośrodka
wystawianie kart pobytu
rejestrowanie meldowanie i obciążenie gości za pobyt
przyjmowanie płatności w formie gotówkowej i bezgotówkowej
bieżąca sprzedaż miejsc noclegowych
dokonywanie i sprawdzenie rezerwacji
ustalenie z gościem terminu pobytu w ośrodku oraz prowadzenie bieżącej ewidencji pokoi
utrzymywanie na bieżąco porządku i wyglądu estetycznego pomieszczeń i zaplecza recepcji
Analizowanie rynku i ofert konkurencji
Pozyskiwanie nowych klientów
Utrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi partnerami handlowymi
Analizowanie wyników sprzedaży
Tworzenie ofert handlowych
Negocjowanie umów i warunków handlowych
Realizowanie planów sprzedażowych
Reprezentowanie firmy w wydarzeniach branżowych
Proponowanie działań usprawniających sprzedaż
Sporządzanie dokumentacji dotyczącej sprzedaży
od 4 900 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Konserwator
Międzyzdroje
Wygasła: 30.08.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Wykonywanie prac naprawczo -remontowych na terenie obiektów: drobne prace elektryczne (naprawa i wymiana uszkodzonych gniazdek i kontaktów
żarówek
świetlówek)
prace związane z konserwacją urządzeń wodno-kanalizacyjnych (naprawa kranów
spłuczek
wymiana uszkodzonych elementów armatury łazienkowej
udrażnianie instalacji)
naprawa zamków
okuć stolarskich
regulacja i uszczelnianie skrzydeł drzwi i okien
drobne prace glazurnicze
typu: przyklejanie odpadających płytek
uzupełnianie ubytków fugi
dbałość o prawidłowe funkcjonowanie elementów wyposażenia obiektu; (bramy i ogrodzenia
drzwi
okna
ich zamknięcia
zamki); prace remontowo-malarskie w zakresie podstawowym (gipsowanie
szpachlowanie i cementowanie niewielkich ubytków powstających w trakcie eksploatacji budynku
usuwanie przebarwień na ścianach i sufitach); prace remontowo malarskie o drobnym zasięgu tj. malowanie pomieszczeń i pokoi w obiektach
malowanie elementów ogrodzenia; zakładanie i naprawa wykładziny podłogowej; mile widziane wykształcenie minimum zawodowe kierunkowe
doświadczenie w zawodzie konserwator
gotowość do pracy w systemie zmianowym
mile widziane uprawnienia do konserwacji i remontu urządzeń elektrycznych do 1 k V
Zakres obowiązków:
Analizowanie rynku i ofert konkurencji
Pozyskiwanie nowych klientów
Utrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi partnerami handlowymi
Analizowanie wyników sprzedaży
Tworzenie ofert handlowych
Negocjowanie umów i warunków handlowych
Realizowanie planów sprzedażowych
Reprezentowanie firmy w wydarzeniach branżowych
Prowadzenie działań usprawniających sprzedaż
Sporządzanie dokumentacji dotyczącej sprzedaży
młodzieży i dorosłych
- wdrażanie kreatywnych form spędzania czasu nad morzem
- pomoc przy organizacji balów i imprez
- inne prace zlecone przez przełożonego
Inne wymagania: wykształcenie średnie, wyższe kierunkowe, znajomość pracy w branży hotelarskiej, kierowanie i nadzór nad pracą recepcji, doświadczenie w kierowaniu pracą zespołu, umiejętność nadzorowania pracy zespołu, kreatywność w pozyskiwaniu nowych klientów, umiejętność posługiwania się mediami społecznościowymi, dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu, dyspozycyjność, mile widziane prawo jazdy kat. B, mile widziana znajomość języka niemieckiego i angielskiego, bezkonfliktowość, empatia
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Inne wymagania: wykształcenie min. średnie, doświadczenie min. 1 rok jako animator czasu wolnego, mile widziane ukończenie kursu animatora lub kursu wychowawcy kolonijnego
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Inne wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, kierunek gastronomiczny, specjalizacja kucharz lub pokrewna specjalizacja, doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy w grupie, podzielność uwagi, dokładność, sumienność, autentyczna pasja związana z przygotowywaniem potraw, kreatywność, dokładna organizacja pracy własnej, wyczucie estetyki, zmysł smaku, predyspozycje zawodowe: dobra sprawność fizyczna i koordynacja, sprawność manualna, wysoka kultura osobista, bezkonfliktowość, mile widziani emeryci
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Wykonywanie prac porządkowych na terenie Ośrodka: sprzątanie pokoi i pomieszczeń wspólnych; wymiana pościeli i ręczników; uzupełnianie brakujących środków czystości; czyszczenie toalet i łazienek; czyszczenie podłóg na korytarzach
Obsługa kadrowa pracowników - w tym ewidencja oraz rozliczenia umów cywilnoprawnych.
Nadzór nad upływem termoniów ważności szkoleń BHP.
Odpowiadanie za wszystkie pozostałe elementy konieczne do prowadzenia spraw kadrowych zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
Współpraca z pracownikami oddziału.
Przestrzeganie zasad higieny
od 5 029 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Ratownik wodny
Maróz
Wygasła: 23.06.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Zapewnienie bezpieczeństwa kąpiących się osób na kąpielisku i podczas spływów kajakowych.
Praca w godzinach 09:00-18:00
od 9 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kelner/ka
Maróz
Wygasła: 23.06.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Serwowanie posiłków dla Gości i utrzymanie porządku na sali jadalnej.
Praca w godzinach 06:00 - 20:00
od 28 do 29 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pokojowa
Maróz
Wygasła: 23.06.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Sprzątanie- utrzymanie w czystości pomieszczeń hotelowych.
Praca w godzinach 07:30 do 15:30
Inne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe w recepcji, wysoka kultura osobista, mile widziana znajomość języka angielskiego i/ lub niemieckiego, empatia
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
młodzieży i dorosłych
- wdrażanie kreatywnych form spędzania czasu nad morzem
- pomoc przy organizacji balów i imprez
- inne prace zlecone przez przełożonego
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Inne wymagania: wykształcenie min. średnie znajomość pracy w branży gastronomicznej, mile widziane umiejętności w zakresie serwowania drinków, przygotowywania posiłków typu fast-food, umiejętność obsługi kasy fiskalnej i terminala płatniczego
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Inne wymagania: wykształcenie średnie, wyższe kierunkowe, znajomość pracy w branży hotelarskiej, kierowanie i nadzór nad pracą recepcji, doświadczenie w kierowaniu pracą zespołu, umiejętność nadzorowania pracy zespołu, kreatywność w pozyskiwaniu nowych klientów, umiejętność posługiwania się mediami społecznościowymi, dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu, dyspozycyjność, mile widziane prawo jazdy kat. B, mile widziana znajomość języka niemieckiego i angielskiego, bezkonfliktowość, empatia
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Inne wymagania: wykształcenie min. średnie, doświadczenie min. 1 rok jako animator czasu wolnego, mile widziane ukończenie kursu animatora lub kursu wychowawcy kolonijnego
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Inne wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, kierunek gastronomiczny, specjalizacja kucharz lub pokrewna specjalizacja, doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy w grupie, podzielność uwagi, dokładność, sumienność, autentyczna pasja związana z przygotowywaniem potraw, kreatywność, dokładna organizacja pracy własnej, wyczucie estetyki, zmysł smaku, predyspozycje zawodowe: dobra sprawność fizyczna i koordynacja, sprawność manualna, wysoka kultura osobista, bezkonfliktowość, mile widziani emeryci
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
prowadzenie spraw administracyjnych Działu Gastronomicznego,
przygotowywanie kalkulacji oraz koordynowanie imprez organizowanych w ośrodku,
układanie jadłospisów,
przygotowywanie i racjonalne naliczanie asygnat magazynowych w systemie gastronomicznym LSI,
nadzorowanie zaopatrzenia,
przygotowywanie dokumentów do przetargów i realizowanie zamówień w zakresie pionu gastronomii,
nadzorowanie właściwych procesów technologicznych oraz produkcji potraw,
sporządzanie receptur, kart kalkulacyjnych,
szukanie i wprowadzanie nowoczesnych rozwiązań oraz nowości,
prowadzenie pełnej dokumentacji związanej z systemem GMP, GHP oraz HACCP, kontrolowanie jego przestrzeganie przez personel pionu gastronomicznego w celach sanitarno – epidemiologicznych,
przygotowywanie ofert marketingowych w obrębie działu
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Inne wymagania: wykształcenie min. średnie znajomość pracy w branży gastronomicznej, mile widziane umiejętności w zakresie serwowania drinków, przygotowywania posiłków typu fast-food, umiejętność obsługi kasy fiskalnej i terminala płatniczego
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Inne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe w recepcji, wysoka kultura osobista, mile widziana znajomość języka angielskiego i/ lub niemieckiego, empatia
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
weryfikacja dokumentacji postępowań powierzonych do realizacji zgodnie z obowiązującym Regulaminem Zakupów,
negocjacje z dostawcami,
publikacja i prowadzenie postępowań na platformie zakupowej Spółki i Biuletynie Informacji Publicznej,
tworzenie i nadzór nad rejestrami oraz raportami zakupowymi,
rejestracja i koordynacja umów po rozstrzygnięciu prowadzonych postępowań, przekazywanie umów Wykonawcom oraz odpowiednim komórkom organizacyjnym Spółki do opiniowania,
prowadzenie i archiwizacja dokumentacji zakupowej Spółki zgodnie z przyjętymi regulacjami i zasadami,
udział w pracach komisji i zespołów przetargowych,
kontrolowanie poprawności dokumentów zakupowych przygotowywanych przez Oddziały względem obowiązujących regulaminów,
współpraca z Oddziałami Spółki w zakresie dokonywanych zakupów,
analiza i optymalizacja kosztów dla poszczególnych produktów,
analiza rynku dla poszczególnych grup materiałowych i ocena potencjalnych nowych dostawców
Inne wymagania: wykształcenie min. średnie, doświadczenie min. 1 rok jako animator czasu wolnego, mile widziane ukończenie kursu animatora lub kursu wychowawcy kolonijnego
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
młodzieży i dorosłych
- wdrażanie kreatywnych form spędzania czasu nad morzem
- pomoc przy organizacji balów i imprez
- inne prace zlecone przez przełożonego
Inne wymagania: wykształcenie średnie, wyższe kierunkowe, mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, uczciwość, rzetelność, obowiązkowość, umiejętność organizacji pracy własnej, umiejętność pracy w zespole, niekaralność z winy umyślnej
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Sporządzanie planu zakupów Oddziału oraz niezbędnych dla Zarządu sprawozdań. Przeprowadzanie postępowań i opiniowanie wniosków zakupowych zgodnie z Regulaminem zakupów w Spółce. Prowadzenie niezbędnych uzgodnień z Zespołem Zakupów w Biurze Centrali. Sprawowanie kontroli nad prawidłowym i wykonanym z należytą starannością oszacowaniem wartości przedmiotu. Udział w pracach komisji przetargowej. Prowadzenie czynności związanych z zawarciem umowy z wybranym wykonawcą. Wykonywanie innych czynności zleconych przez Dyrektora i Kierownika
Inne wymagania: wykształcenie średnie, wyższe kierunkowe, znajomość pracy w branży hotelarskiej, kierowanie i nadzór nad pracą recepcji, doświadczenie w kierowaniu pracą zespołu, umiejętność nadzorowania pracy zespołu, kreatywność w pozyskiwaniu nowych klientów, umiejętność posługiwania się mediami społecznościowymi, dobra organizacja pracy własnej i podległego zespołu, dyspozycyjność, dobry stan zdrowia, mile widziane prawo jazdy kat. B, mile widziana znajomość języka niemieckiego i angielskiego, bezkonfliktowość, empatia
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Inne wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, kierunek gastronomiczny, specjalizacja kucharz lub pokrewna specjalizacja, doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy w grupie, podzielność uwagi, dokładność, sumienność, autentyczna pasja związana z przygotowywaniem potraw, kreatywność, dokładna organizacja pracy własnej, wyczucie estetyki, zmysł smaku, predyspozycje zawodowe: dobra sprawność fizyczna i koordynacja, dobry stan zdrowia, sprawność manualna, wysoka kultura osobista, bezkonfliktowość
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Inne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe w recepcji, wysoka kultura osobista, mile widzina znajomość języka angielskiego i/ lub niemieckiego, empatia
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Planowanie prac remontowych i napraw w sezonie i poza nim w oparciu o plany inwestycyjne Spółki;
Aktywne zarządzanie pracownikami technicznymi
planowanie ich pracy
Realizacja przeglądów okresowych wymaganych przepisami
koordynacja niezbędnych serwisów
Bieżące monitorowanie stanu technicznego budynków
infrastruktury towarzyszącej i pojazdów posiadanych na stanie
Uzupełnianie stanów magazynowych materiałów budowlanych i narzędzi
Przygotowywanie zamówień
Inne wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, kierunek gastronomiczny, specjalizacja kucharz lub pokrewna specjalizacja, doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy w grupie, podzielność uwagi, dokładność, sumienność, autentyczna pasja związana z przygotowywaniem potraw, kreatywność, dokładna organizacja pracy własnej, wyczucie estetyki, zmysł smaku, predyspozycje zawodowe: dobra sprawność fizyczna i koordynacja, dobry stan zdrowia, sprawność manualna, wysoka kultura osobista
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Specjalista / Specjalistka ds. rekrutacji pracowników
św. Jacka Odrowąża 15, Targówek, Warszawa
Wygasła: 19.11.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Aktywne i samodzielne pozyskiwanie osób do pracy na umowę o pracę i umowę zlecenie do Biura Zarządu w Warszawie oraz wszystkich Oddziałów Spółki zlokalizowanych na terenie całej Polski tj. Jurata, Sopot, Mielno, Międzyzdroje, Rogowo, Zakopane, Solina, Waplewo, Pieczyska, Zamek Czocha, Rynia;
Rekomendowanie i inicjowanie działań usprawniających proces rekrutacji w skali Spółki w tym lokalnie w Oddziałach Spółki;
Współudział w przygotowaniu rocznych planów zatrudnienia na umowę o pracę i umowę zlecenie;
Organizacja praktyk studenckich i staży dla absolwentów szkół wyższych prowadzonych w Spółce;
Organizacja szkoleń i opracowanie rocznych planów szkoleń oraz nadzorowanie ich realizacji
Inne wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, kierunek gastronomiczny, specjalizacja kucharz lub pokrewna specjalizacja, doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy w grupie, podzielność uwagi, dokładność, sumienność, autentyczna pasja związana z przygotowywaniem potraw, kreatywność, dokładna organizacja pracy własnej, wyczucie estetyki, zmysł smaku, predyspozycje zawodowe: dobra sprawność fizyczna i koordynacja, dobry stan zdrowia, sprawność manualna, wysoka kultura osobista
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie
Specjalista / Specjalistka ds. rekrutacji pracowników
św. Jacka Odrowąża 15, Targówek, Warszawa
Wygasła: 15.10.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Aktywne i samodzielne pozyskiwanie osób do pracy na umowę o pracę i umowę zlecenie do Biura Zarządu w Warszawie oraz wszystkich Oddziałów Spółki zlokalizowanych na terenie całej Polski tj. Jurata, Sopot, Mielno, Międzyzdroje, Rogowo, Zakopane, Solina, Waplewo, Pieczyska, Zamek Czocha, Rynia;
Rekomendowanie i inicjowanie działań usprawniających proces rekrutacji w skali Spółki w tym lokalnie w Oddziałach Spółki;
Współudział w przygotowaniu rocznych planów zatrudnienia na umowę o pracę i umowę zlecenie;
Organizacja praktyk studenckich i staży dla absolwentów szkół wyższych prowadzonych w Spółce;
Organizacja szkoleń i opracowanie rocznych planów szkoleń oraz nadzorowanie ich realizacji
Inne wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, kierunek gastronomiczny, specjalizacja kucharz lub pokrewna specjalizacja, doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy w grupie, podzielność uwagi, dokładność, sumienność, autentyczna pasja związana z przygotowywaniem potraw, kreatywność, dokładna organizacja pracy własnej, wyczucie estetyki, zmysł smaku, predyspozycje zawodowe: dobra sprawność fizyczna i koordynacja, dobry stan zdrowia, sprawność manualna, wysoka kultura osobista
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie