Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (23)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 23 )
Kierownik gastronomii
Generała Stanisława Maczka 32, Mielno (pow. koszaliński)
Wygasła: 05.03.2024
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Szukamy osoby, która jest gotowa poprowadzić zespół restauracji i baru w ośrodku zlokalizowanym nad samym morzem, który gości głownie rodziny z dziećmi. Jeżeli szukasz miejsca, gdzie będziesz miał możliwość realizowania własnych pomysłów, codziennych rozmów z Gośćmi, bycia docenionym przez właścicieli za inicjatywę i zaangażowanie to Blue Marine Mielno jest właśnie takim miejscem!
Do Twoich podstawowych obowiązków będzie należało:
> zarządzanie zespołem pracowników restauracji i baru hotelowego,
> dbałość o wysoką jakość serwisu gastronomicznego;
> prowadzenie regularnych szkoleń z zakresu podstawowych standardów
obsługi kelnerskiej;
> organizacja grafiku pracy, organizowanie pracy i rozliczanie pracowników z
efektywności;
> zarządzanie programami motywacyjnymi (premiowymi) dla podległego
personelu;
> kontrola rozliczeń dziennych utargów;
> nadzór nad zużyciem towarów gastronomicznych w barze i restauracji;
> zarządzanie sprzętem gastronomicznym;
> organizacja obsługi gastronomiczno-kelnerskiej imprez realizowanych na
terenie ośrodka (wesela, bankiety, konferencje, targi itp.);
Generała Stanisława Maczka 32, Mielno (pow. koszaliński)
Wygasła: 18.04.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Szukamy osoby, która jest gotowa poprowadzić zespół restauracji i baru w ośrodku zlokalizowanym nad samym morzem, który gości głownie rodziny z dziećmi. Jeżeli szukasz miejsca, gdzie będziesz miał możliwość realizowania własnych pomysłów, codziennych rozmów z Gośćmi, bycia docenionym przez właścicieli za inicjatywę i zaangażowanie to Blue Marine Mielno jest właśnie takim miejscem!
Do jej podstawowych obowiązków będzie należało:
> zarządzanie zespołem pracowników restauracji i baru hotelowego,
> dbałość o wysoką jakość serwisu gastronomicznego;
> prowadzenie regularnych szkoleń z zakresu podstawowych standardów
obsługi kelnerskiej;
> organizacja grafiku pracy, organizowanie pracy i rozliczanie pracowników z
efektywności;
> zarządzanie programami motywacyjnymi (premiowymi) dla podległego
personelu;
> kontrola rozliczeń dziennych utargów;
> nadzór nad zużyciem towarów gastronomicznych w barze i restauracji;
> zarządzanie sprzętem gastronomicznym;
> organizacja obsługi gastronomiczno-kelnerskiej imprez realizowanych na
terenie ośrodka (wesela, bankiety, konferencje, targi itp.);
Generała Stanisława Maczka 32, Mielno (pow. koszaliński)
Wygasła: 04.12.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika Gastronomii będzie kierowała działalnością gastronomiczną prowadzoną na terenie Blue Marine Mielno oraz zarządzała zespołem pracowników obsługi baru i restauracji
Do jej podstawowych obowiązków będzie należało:
> zarządzanie zespołem pracowników restauracji i baru hotelowego,
> dbałość o wysoką jakość serwisu gastronomicznego;
> prowadzenie regularnych szkoleń z zakresu podstawowych standardów
obsługi kelnerskiej;
> organizacja grafiku pracy, organizowanie pracy i rozliczanie pracowników z
efektywności;
> zarządzanie programami motywacyjnymi (premiowymi) dla podległego
personelu;
> kontrola rozliczeń dziennych utargów;
> nadzór nad zużyciem towarów gastronomicznych w barze i restauracji;
> zarządzanie sprzętem gastronomicznym;
> organizacja obsługi gastronomiczno-kelnerskiej imprez realizowanych na
terenie ośrodka (wesela, bankiety, konferencje, targi itp.);
Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika Gastronomii będzie kierowała działalnością gastronomiczną prowadzoną na terenie Blue Marine Mielno oraz zarządzała zespołem pracowników obsługi baru i restauracji
Do jej podstawowych obowiązków będzie należało:
> zarządzanie zespołem pracowników restauracji i baru hotelowego,
> dbałość o wysoką jakość serwisu gastronomicznego;
> prowadzenie regularnych szkoleń z zakresu podstawowych standardów
obsługi kelnerskiej;
> organizacja grafiku pracy, organizowanie pracy i rozliczanie pracowników z
efektywności;
> zarządzanie programami motywacyjnymi (premiowymi) dla podległego
personelu;
> kontrola rozliczeń dziennych utargów;
> nadzór nad zużyciem towarów gastronomicznych w barze i restauracji;
> zarządzanie sprzętem gastronomicznym;
> organizacja obsługi gastronomiczno-kelnerskiej imprez realizowanych na
terenie ośrodka (wesela, bankiety, konferencje, targi itp.);