Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (9)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 9 )
Laborant / Laborantka
Tadeusza Kościuszki 16C, Centrum, Legionowo
Wygasła: 14.04.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Poszukujemy osób do zespołu R&D i kontroli jakości, które chciałyby się rozwijać w młodym zespole realizującym start-up’owy projekt technologiczny w zakresie żywności roślinnej
Zakres obowiązków:
• Prowadzenie badań laboratoryjnych (oznaczanie poziomu białka, mikrobiologia, fizyko-chemia, organoleptyka) surowców, półproduktów oraz wyrobów gotowych
• Bieżąca kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
• Tworzenie raportów jakościowych, opracowywanie dokumentacji kontroli jakości
• Ocena stanu sanitarnego zakładu produkcyjnego, koordynacja utrzymania higieny i porządku w zakładzie
• Udział w projektach optymalizacyjnych na produkcji oraz tworzenia nowych produktów/aplikacji w R&D
Jesteś po technologii żywności lub biotechnologii?
Interesują Cię branża spożywcza, zdrowa żywność i roślinna rewolucja?
Zgłoś się do nas!
Poszukujemy osób do zespołu R&D (R&D SPECIALIST / MANAGER), które chciałyby się rozwijać w młodym zespole realizującym start-up’owy projekt technologiczny w zakresie żywności roślinnej
Zakres obowiązków:
• Opracowywanie receptur i rozwój nowych produktów na bazie komponentów roślinnych
• Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i produkcyjnych
• Poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań, surowców
• Współpraca z działem produkcji oraz wsparcie technologiczne działu sprzedaży w komercjalizacji produktów
• Udziału w wydarzeniach branżowych (konferencje, targi)
Jesteś po technologii żywności lub biotechnologii?
Interesują Cię branża spożywcza, zdrowa żywność i roślinna rewolucja?
Zgłoś się do nas!
Poszukujemy osób do zespołu R&D, które chciałyby się rozwijać w młodym zespole realizującym start-up’owy projekt technologiczny w zakresie żywności roślinnej
Zakres obowiązków:
- Udział w projektach rozwoju nowych produktów / rozwiązań (składników żywności oraz aplikacji) na bazie komponentów roślinnych, obejmujących:
--- opracowywanie nowych i modyfikację już istniejących receptur, zgodne z wytycznymi projektu oraz prawem żywnościowym
Jesteś technologiem żywności ze smykałką do maszyn i urządzeń, a poza produktem fascynuje Cię również sam proces jego wytworzenia?
A może jesteś inżynierem, masz doświadczenie w pracy bezpośrednio przy linii produkcyjnej i jednocześnie interesuje Cię produkt, jego właściwości i możliwości rozwoju?
Zgłoś się do nas!
Zakres obowiązków
• kontrola procesu technologicznego zgodnie z instrukcją technologiczną
• ustawianie parametrów maszyn i urządzeń
• obsługa i nadzorowanie pracy maszyn i urządzeń
• kontrola jakości wytwarzanego produktu
• prowadzenie dokumentacji technologiczno - produkcyjnej
• posługiwanie się sprzętem kontrolno-pomiarowym
• monitorowanie punktów kontrolnych oraz krytycznych
• udział w rozwiązywaniu problemów technologiczno - produkcyjnych
• udział w projektowaniu i instalacji nowej linii produkcyjnej
• zapewnienie prawidłowego przepływu surowców do produkcji
• udział w projektach tworzenia nowych produktów spożywczych / przygotowywania receptur
• realizowanie prób laboratoryjnych oraz produkcyjnych
STANOWISKO: NEW BUSINESS MANAGER / BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER / SALES REPRESENTATIVE
Masz doświadczenie w rozwijaniu biznesu i sprzedaży i jednocześnie interesują Cię branża spożywcza, zdrowa żywność i roślinna rewolucja?
A może jesteś technologiem żywności ze smykałką do sprzedaży i rozwoju biznesu?
Zgłoś się do nas!
Na stanowisko New Business Manager / Business development manager / Sales Representative szukamy osoby kreatywnej i przedsiębiorczej, z doświadczeniem w rozwijaniu biznesu B2B, sprzedaży dla producentów żywności, która chciałaby się rozwijać w młodym zespole realizującym start-up’owy projekt technologiczny w zakresie żywności roślinnej
Zakres obowiązków:
• analiza rynku i ciągłe szukanie możliwości rozwoju biznesowego firmy
• poszukiwanie nowych możliwości sprzedaży i współpracy
• pozyskiwanie nowych klientów biznesowych
• dbanie o relacje z aktualnymi klientami firmy
• sprzedaż produktów będących w ofercie firmy
• tworzenie prezentacji sprzedażowych
• tworzenie ofert zgodnych z potrzebami klienta
• realizowanie strategii sprzedażowej w oparciu o plany marketingowe
Na stanowisko Office Managera szukamy osoby kreatywnej i samodzielnej, dobrze zorganizowanej i starannej przy wykonywaniu swoich obowiązków, która chciałaby się rozwijać w młodym zespole realizującym start-up’owy projekt technologiczny w zakresie żywności roślinnej
Główne obowiązki:
- prowadzenie sekretariatu firmy
- obsługa korespondencji oraz nadzór nad obiegiem dokumentów
- organizacja i obsługa spotkań
- prowadzenie kalendarzy
- przygotowywanie dokumentacji na potrzeby posiedzeń zarządu / rady nadzorczej oraz sporządzenie protokołów / sprawozdań z tych posiedzeń
- przygotowywanie rozliczeń
- administracyjne wsparcie dla pracowników (przygotowywanie dokumentów, prezentacji, itp.)
Jesteś inżynierem, masz doświadczenie w pracy bezpośrednio przy linii produkcyjnej i jednocześnie interesuje Cię produkt, jego właściwości i możliwości rozwoju?
A może jesteś technologiem żywności ze smykałką do maszyn i urządzeń, a poza produktem fascynuje Cię również sam proces jego wytworzenia?
Zgłoś się do nas!
Zakres obowiązków
• udział w projektowaniu i instalacji nowej linii produkcyjnej
• kontrola procesu technologicznego zgodnie z instrukcją technologiczną
• ustawianie parametrów maszyn i urządzeń
• obsługa i nadzorowanie pracy maszyn i urządzeń
• kontrola jakości wytwarzanego produktu
• prowadzenie dokumentacji produkcyjnej
• posługiwanie się sprzętem kontrolno-pomiarowym
• monitorowanie punktów kontrolnych oraz krytycznych
• udział w rozwiązywaniu problemów produkcyjnych
• zapewnienie prawidłowego przepływu surowców do produkcji
• udział w projektach tworzenia nowych produktów spożywczych
• realizowanie prób laboratoryjnych oraz produkcyjnych