Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (13 )
Aktualne ( 0 )
Archiwalne ( 13 )
Kucharz / Pomoc kuchenna
Grębów
Wygasła: 03.08.2024
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
- przygotowywanie potraw
- dbanie o porządek na kuchni
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Praca na kuchni; obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań i posiłków oraz deserów. Zmywanie i sprzątanie kuchni. Przestrzeganie procedur
zasad oraz standardów sanitarnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Przygotowywanie posiłków
praca w godz. 11.00 - 20.00
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Prace pomocnicze w kuchni
praca w godz. 11.00 - 20.00
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef Kuchni
Borek 67, Grębów (pow. tarnobrzeski)
Wygasła: 07.03.2021
Obowiązki:
Zarządzanie podległym personelem
Tworzenie menu restauracji
Komponowanie oferty menu imprez okolicznościowych
Organizacja zaopatrzenia restauracji
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych
Działania administracyjne
Koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją kuchni
Współpraca z innymi działami restauracji
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef Kuchni
Borek 67, Grębów (pow. tarnobrzeski)
Wygasła: 04.02.2021
Obowiązki:
Zarządzanie podległym personelem
Tworzenie menu restauracji
Komponowanie oferty menu imprez okolicznościowych
Organizacja zaopatrzenia restauracji
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych
Działania administracyjne
Koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją kuchni
Współpraca z innymi działami restauracji
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę
Umowa zlecenie
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Menadżer obiektu turystycznego
Grębów 899, 39-410, Polska
Wygasła: 08.05.2020
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne