Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (6 )
Aktualne ( 0 )
Archiwalne ( 6 )
Recepcjonista / Recepcjonistka
Dymaczewo Nowe (pow. poznański)
Wygasła: 18.11.2023
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
praca w systemie dwu zmianowym w Recepcji Hotelu / 6.30-18.30 , 18.30-6.30/
profesjonalna obsługa indywidualnych i grupowych Gości hotelu ,
przyjmowanie rezerwacji ,
odbieranie telefonów,
odpisywanie na zapytania ,
meldowanie, wymeldowanie i rozliczanie pobytu Gości
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kelner / Kelnerka
Pod Topolami 1, Dymaczewo Nowe (pow. poznański)
Wygasła: 17.11.2023
Obowiązki:
Kompleks hotelowy Szablewski w Dymaczewie Nowym pod Poznaniem zaangażuje kelnera/kelnerkę
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Pod Topolami 1, Dymaczewo Nowe (pow. poznański)
Wygasła: 09.09.2023
Obowiązki:
Przygotowanie potraw zgodnie z ustalonym menu restauracji
Przygotowanie potraw na wszelkiego rodzaju eventy, tj. wesela, konferencje itp
Zapewnienie odpowiedniej jakości i smaku potraw
Pracowanie zgodnie z zasadami BHP i standardami higienicznymi
Przygotowanie składników i akcesoriów potrzebnych do przygotowania potraw
Kontrola jakości surowców i produkowanych potraw
Organizowanie stanowiska pracy oraz magazynu zgodnie z zasadami HACCP
Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz w kuchni
Dbanie o estetykę prezentacji potraw
Współpraca z innymi pracownikami kuchni
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Dymaczewo Nowe (pow. poznański)
Wygasła: 08.06.2023
Obowiązki:
Przygotowanie potraw zgodnie z ustalonym menu restauracji
Przygotowanie potraw na wszelkiego rodzaju eventy, tj. wesela, konferencje itp
Zapewnienie odpowiedniej jakości i smaku potraw
Pracowanie zgodnie z zasadami BHP i standardami higienicznymi
Przygotowanie składników i akcesoriów potrzebnych do przygotowania potraw
Kontrola jakości surowców i produkowanych potraw
Organizowanie stanowiska pracy oraz magazynu zgodnie z zasadami HACCP
Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz w kuchni
Dbanie o estetykę prezentacji potraw
Współpraca z innymi pracownikami kuchni
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kelner/Kelnerka
Pod Topolami 1
Wygasła: 03.10.2020
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. marketingu hotelowego i sprzedaży
Dymaczewo Nowe (pow. poznański)
Wygasła: 16.12.2018
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne