Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (9)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 9 )
Kierownik obiektu
Dolna 43, Mokotów, Warszawa
Wygasła: 23.12.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Zarządzanie obiektem o charakterze gastronomicznym (w modelu ghost / dark kitchens), mieszczącym kilkanaście niezależnych kuchni realizujących zamówienia pod dostawy,
Koordynacja i nadzór nad pracą podległego zespołu: szkolenie pracowników, grafikowanie, przeglądy wydajności i oceny okresowe,
Rekrutacja personelu: ustalenie potrzeb rekrutacyjnych, przeprowadzenie selekcji CV, rozmowy kwalifikacyjne i zatrudnienie pracowników,
Regularne audyty obiektu i kuchni, wypełnianie raportów i inicjowanie wszelkich wymaganych akcji naprawczych,
Prowadzenie procesu wdrożenia nowych najemców, sprawdzenie ich wymagań sprzętowych, organizowanie z wykonawcą cen kosztów instalacji i przystosowania kuchni,
Koordynacja prac konserwacyjnych oraz budowlano-adaptacyjnych,
Świadome i efektywne rozporządzanie zasobami obiektu, w celu optymalizacji kosztów operacyjnych,
Zapewnienie zgodności ze wszystkimi aktualnymi przepisami w zakresie zdrowia i bezpieczeństwa pracy, żywności, kontroli szkodników
Odpowiedzialność za proces logistyki zamówień w obiekcie: punktualność i poprawność odbioru i wydawania zamówień, oraz poprawnego ich przygotowania/przechowywania
Zarządzanie procesem gospodarki odpadami,
Zapewnienie czystości i porządku na terenie całego obiektu, zarówno przez audyty pracy zespołu, jak i bezpośrednie zaangażowanie w sprzątanie
Etat pracy podzielony w proporcji 30/70% pomiędzy pracę kierownika obiektu a pracę operacyjną obejmującą zakres obowiązków koordynatora zmiany (logistyka zamówień, sprzątanie, rozwiązywanie prostych problemów technicznych itd.)
Senior Sales Executive - Starszy Specjalista sprzedaży
Prosta 51, Wola, Warszawa
Wygasła: 15.09.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca hybrydowa
starszy specjalista (Senior)
Obowiązki:
Zarządzanie całym procesem sprzedaży od poszukiwania potencjalnych partnerów do podpisania umowy, z głównym nastawieniem na etapy po umówieniu spotkania zapoznawczego:
Prospecting - wyszukiwanie najlepszych klientów dla CookCity
Inicjowanie rozmów, reprezentowanie firmy i budowanie zainteresowania oraz świadomości marki wśród potencjalnych partnerów biznesowych za pomocą wszystkich możliwych kanałów kontaktu
Umawianie i odbywanie spotkań z potencjalnymi partnerami w celu ich edukacji w zakresie nowego sposobu prowadzenia działalności gastronomicznej, poprzez dobre zrozumienie modelu biznesowego i wynikających z niego korzyści
Odpowiadanie na pytania, wątpliwości i zastrzeżenia potencjalnych klientów w oparciu o merytoryczną rozmowę, głęboką analizę potrzeb i prezentację szczegółów modelu (operacyjnych oraz finansowych)
Negocjowanie warunków umowy wraz z finalizacją
Realizowanie miesięcznych celów sprzedażowych i założonych współczynników konwersji
Utrzymanie pozytywnych relacji z pozyskanymi klientami w celu dalszej rozbudowy portfolio (inne lokalizacje w całej Polsce)
Współtworzenie strategii sprzedaży i marketingu, określenie najbardziej skutecznych kanałów sprzedaży
Udział w procesie rekrutacji, szkolenia i coaching mniej doświadczonych członków zespołu sprzedażowego (Specjalistów ds. Rozwoju Sprzedaży). Rola nie zakłada jednak samego zarządzania zespołem, jedynie procesem sprzedaży
Raportowanie wyników codziennej pracy w systemie CRM, przygotowanie zestawień i analiz wyników tygodniowych/miesięcznych
Senior Sales Executive - Starszy Specjalista sprzedaży
Konstruktorska 11, Mokotów, Warszawa
Wygasła: 25.06.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca hybrydowa
starszy specjalista (Senior)
Obowiązki:
Zarządzanie całym procesem sprzedaży od poszukiwania potencjalnych partnerów do podpisania umowy, z głównym nastawieniem na etapy po umówieniu spotkania zapoznawczego:
Prospecting - wyszukiwanie najlepszych klientów dla CookCity
Inicjowanie rozmów, reprezentowanie firmy i budowanie zainteresowania oraz świadomości marki wśród potencjalnych partnerów biznesowych za pomocą wszystkich możliwych kanałów kontaktu
Umawianie i odbywanie spotkań z potencjalnymi partnerami w celu ich edukacji w zakresie nowego sposobu prowadzenia działalności gastronomicznej, poprzez dobre zrozumienie modelu biznesowego i wynikających z niego korzyści
Odpowiadanie na pytania, wątpliwości i zastrzeżenia potencjalnych klientów w oparciu o merytoryczną rozmowę, głęboką analizę potrzeb i prezentację szczegółów modelu (operacyjnych oraz finansowych)
Negocjowanie warunków umowy wraz z finalizacją
Realizowanie miesięcznych celów sprzedażowych i założonych współczynników konwersji
Utrzymanie pozytywnych relacji z pozyskanymi klientami w celu dalszej rozbudowy portfolio (inne lokalizacje w całej Polsce)
Współtworzenie strategii sprzedaży i marketingu, określenie najbardziej skutecznych kanałów sprzedaży
Udział w procesie rekrutacji, szkolenia i coaching mniej doświadczonych członków zespołu sprzedażowego (Specjalistów ds. Rozwoju Sprzedaży). Rola nie zakłada jednak samego zarządzania zespołem, jedynie procesem sprzedaży
Raportowanie wyników codziennej pracy w systemie CRM, przygotowanie zestawień i analiz wyników tygodniowych/miesięcznych