Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
- profesjonalna pomoc osobie chorej i niesamodzielnej w zaspokajaniu podstawowych potrzeb życiowych: wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych
od 6 154 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
SALOWA
Kłodzko
Wygasła: 31.08.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
- utrzymanie czystości w oddziale szpitalnym
- dbanie o utrzymanie wymaganych warunków sanitarnych i higienicznych w Oddziale szpitalnym ;
- podawanie posiłków;
- zmiana pościeli
od 4 652 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik komórki organizacyjnej-izby przyjęć
Kłodzko
Wygasła: 17.07.2024
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania Izby Przyjęć
planowanie i koordynowanie zadań powierzonych podległej komórce organizacyjnej
nadzorowanie pracy podległego personelu
diagnostyka i leczenie pacjentów
prowadzenie wymaganej dokumentacji zgodnie z obowiązującymi przepisami
Sporządza różnego rodzaju potrawy z zastosowaniem narzędzi
maszyn i urządzeń gastronomicznych
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;
zabezpieczanie przed zepsuciem surowców
półproduktów i wyrobów gotowych
wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw
owoców
mleka i przetworów
jaj
mięsa i ryb
utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie
wyparzanie
suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego)
a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego
opracowanie receptur na poszczególne rodzaje diet zgodnie z obowiązującymi zasadami żywienia oraz na zlecenie lekarza
od 5 458 do 6 474 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz
Kłodzko
Wygasła: 11.11.2023
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Sporządza różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi
maszyn i urządzeń gastronomicznych
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;
zabezpieczanie przed zepsuciem surowców
półproduktów i wyrobów gotowych
wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw
owoców
mleka i przetworów
jaj
mięsa i ryb
utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie
wyparzanie
suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego)
a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego