Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (14)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 14 )
Kelner/ka
Gdańsk
Wygasła: 02.10.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Obsługa klientów. Praca od poniedziałku do niedzieli
w godzinach 12-22 lub 21-05 (zgodnie z ustalonym grafikiem)
od 3 500 do 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pomoc kuchenna
Gdańsk
Wygasła: 02.10.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Praca związana z pomocą w kuchni. Praca od poniedziałku do niedzieli
zgodnie z ustalonym grafikiem
od 4 000 do 4 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz
Gdańsk
Wygasła: 30.09.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Praca na kuchni w restauracji
od 5 000 do 8 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kelner/ka
Gdańsk
Wygasła: 01.09.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Obsługa klientów. Praca od poniedziałku do niedzieli
w godzinach 12-22 lub 21-05 (zgodnie z ustalonym grafikiem)
od 3 500 do 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Manager restauracji
Gdańsk
Wygasła: 01.09.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Zarządzanie restauracją
przeprowadzanie pełnego procesu rekrutacyjnego. Zarządzanie personelem: szkolenie pracowników
przygotowanie procedur
układanie i rozliczanie grafików
nadzór nad jakością powierzonej pracy i uniformów. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi oraz dbałość o relacje z gośćmi
nadzór nad optymalizacją kosztów restauracji w tym kosztów pracowniczych
realizacja wyznaczonych celów związanych z rozwojem restauracji
kontrola czystości i porządku w restauracji i na przyległym terenie. Rozliczenia finansowe i kadrowe pracowników
współpraca z księgowością w zakresie przepływu dokumentów i raportów. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji
ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji. Kontrola nad właściwym przygotowaniem i realizacją imprez firmowych i okolicznościowych
uzupełnianie sprawozdań oraz kontakt z właścicielem
nadzór i współpraca z kierownikiem baru
nadzór i kontrola nad sprzętem i wyposażeniem restauracji. Współpraca z szefem kuchni i kontrola poprawności wydawanych dań i braków
współpraca ze sponsorami restauracji i kontrola przestrzegania zapisów umów
współpraca przy tworzeniu kampanii sprzedażowych oraz marketingowych
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w razie potrzeby
organizacja drobnych i nadzór dużych napraw na terenie obiektu. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą
Praca związana z pomocą w kuchni. Praca od poniedziałku do niedzieli
zgodnie z ustalonym grafikiem
od 4 000 do 4 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Manager restauracji
Gdańsk
Wygasła: 20.07.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Zarządzanie restauracją
przeprowadzanie pełnego procesu rekrutacyjnego. Zarządzanie personelem: szkolenie pracowników
przygotowanie procedur
układanie i rozliczanie grafików
nadzór nad jakością powierzonej pracy i uniformów. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi oraz dbałość o relacje z gośćmi
nadzór nad optymalizacją kosztów restauracji w tym kosztów pracowniczych
realizacja wyznaczonych celów związanych z rozwojem restauracji
kontrola czystości i porządku w restauracji i na przyległym terenie. Rozliczenia finansowe i kadrowe pracowników
współpraca z księgowością w zakresie przepływu dokumentów i raportów. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji
ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji. Kontrola nad właściwym przygotowaniem i realizacją imprez firmowych i okolicznościowych
uzupełnianie sprawozdań oraz kontakt z właścicielem
nadzór i współpraca z kierownikiem baru
nadzór i kontrola nad sprzętem i wyposażeniem restauracji. Współpraca z szefem kuchni i kontrola poprawności wydawanych dań i braków
współpraca ze sponsorami restauracji i kontrola przestrzegania zapisów umów
współpraca przy tworzeniu kampanii sprzedażowych oraz marketingowych
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w razie potrzeby
organizacja drobnych i nadzór dużych napraw na terenie obiektu. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą
Obsługa klientów. Praca od poniedziałku do niedzieli
w godzinach 12-22 lub 21-05 (zgodnie z ustalonym grafikiem)
od 3 500 do 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pomoc kuchenna
Gdańsk
Wygasła: 20.07.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Praca związana z pomocą w kuchni.
Praca od poniedziałku do niedzieli
zgodnie z ustalonym grafikiem
od 4 000 do 4 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Manager restauracji
Gdańsk
Wygasła: 17.06.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Zarządzanie restauracją
przeprowadzanie pełnego procesu rekrutacyjnego. Zarządzanie personelem: szkolenie pracowników
przygotowanie procedur
układanie i rozliczanie grafików
nadzór nad jakością powierzonej pracy i uniformów. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi oraz dbałość o relacje z gośćmi
nadzór nad optymalizacją kosztów restauracji w tym kosztów pracowniczych
realizacja wyznaczonych celów związanych z rozwojem restauracji
kontrola czystości i porządku w restauracji i na przyległym terenie. Rozliczenia finansowe i kadrowe pracowników
współpraca z księgowością w zakresie przepływu dokumentów i raportów. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji
ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji. Kontrola nad właściwym przygotowaniem i realizacją imprez firmowych i okolicznościowych
uzupełnianie sprawozdań oraz kontakt z właścicielem
nadzór i współpraca z kierownikiem baru
nadzór i kontrola nad sprzętem i wyposażeniem restauracji. Współpraca z szefem kuchni i kontrola poprawności wydawanych dań i braków
współpraca ze sponsorami restauracji i kontrola przestrzegania zapisów umów
współpraca przy tworzeniu kampanii sprzedażowych oraz marketingowych
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w razie potrzeby
organizacja drobnych i nadzór dużych napraw na terenie obiektu. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą
przeprowadzanie pełnego procesu rekrutacyjnego. Zarządzanie personelem: szkolenie pracowników
przygotowanie procedur
układanie i rozliczanie grafików
nadzór nad jakością powierzonej pracy i uniformów. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi oraz dbałość o relacje z gośćmi
nadzór nad optymalizacją kosztów restauracji w tym kosztów pracowniczych
realizacja wyznaczonych celów związanych z rozwojem restauracji
kontrola czystości i porządku w restauracji i na przyległym terenie. Rozliczenia finansowe i kadrowe pracowników
współpraca z księgowością w zakresie przepływu dokumentów i raportów. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji
ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji. Kontrola nad właściwym przygotowaniem i realizacją imprez firmowych i okolicznościowych
uzupełnianie sprawozdań oraz kontakt z właścicielem
nadzór i współpraca z kierownikiem baru
nadzór i kontrola nad sprzętem i wyposażeniem restauracji. Współpraca z szefem kuchni i kontrola poprawności wydawanych dań i braków
współpraca ze sponsorami restauracji i kontrola przestrzegania zapisów umów
współpraca przy tworzeniu kampanii sprzedażowych oraz marketingowych
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w razie potrzeby
organizacja drobnych i nadzór dużych napraw na terenie obiektu. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą