Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Poszukujemy osoby z pasją do gotowania, odpowiedzialnej za kompleksową organizację przyjęć weselnych, okolicznościowych i cateringu
Osoba pełniąca stanowisko Szefa Kuchni będzie odpowiedzialna za prawidłowe przygotowywanie potraw, zapewniając wysoką jakość produktów i usług, wprowadzając do menu nowe potrawy z najnowszych trendów w gastronomii. Zapewnienie dobrej organizacji pracy kuchni i podległego personelu. Nieustanne podnoszenie standardów firmy poprzez oferowanie oryginalnych i kreatywnych dań
od 5000 do 8000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef kuchni
Zegrze Południowe (pow. legionowski)
Wygasła: 26.08.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Poszukujemy osoby z pasją do gotowania, odpowiedzialnej za kompleksową organizację przyjęć weselnych, okolicznościowych i cateringu
Osoba pełniąca stanowisko Szefa Kuchni będzie odpowiedzialna za prawidłowe przygotowywanie potraw, zapewniając wysoką jakość produktów i usług, wprowadzając do menu nowe potrawy z najnowszych trendów w gastronomii. Zapewnienie dobrej organizacji pracy kuchni i podległego personelu. Nieustanne podnoszenie standardów firmy poprzez oferowanie oryginalnych i kreatywnych dań
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Zegrze Południowe (pow. legionowski)
Wygasła: 24.08.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa o dzieło
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Osoba pełniąca stanowisko Kucharz będzie odpowiedzialna za prawidłowe przygotowywanie potraw z kuchni zimnej i gorącej organizowanych przyjęć okolicznościowych i weselnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef kuchni
Zegrze Południowe (pow. legionowski)
Wygasła: 20.05.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Poszukujemy osoby z pasją do gotowania, odpowiedzialnej za kompleksową organizację przyjęć weselnych, okolicznościowych i cateringu
Osoba pełniąca stanowisko Szefa Kuchni będzie odpowiedzialna za prawidłowe przygotowywanie potraw, zapewniając wysoką jakość produktów i usług, wprowadzając do menu nowe potrawy z najnowszych trendów w gastronomii. Zapewnienie dobrej organizacji pracy kuchni i podległego personelu. Nieustanne podnoszenie standardów firmy poprzez oferowanie oryginalnych i kreatywnych dań
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef kuchni
Zegrze Południowe (pow. legionowski)
Wygasła: 03.04.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Poszukujemy osoby z pasją do gotowania, odpowiedzialnej za kompleksową organizację przyjęć weselnych, okolicznościowych i cateringu
Osoba pełniąca stanowisko Szefa Kuchni będzie odpowiedzialna za prawidłowe przygotowywanie potraw, zapewniając wysoką jakość produktów i usług, wprowadzając do menu nowe potrawy z najnowszych trendów w gastronomii. Zapewnienie dobrej organizacji pracy kuchni i podległego personelu. Nieustanne podnoszenie standardów firmy poprzez oferowanie oryginalnych i kreatywnych dań
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Zegrze Południowe (pow. legionowski)
Wygasła: 23.02.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Osoba pełniąca stanowisko Kucharz będzie odpowiedzialna za prawidłowe przygotowywanie potraw z kuchni zimnej i gorącej organizowanych przyjęć okolicznościowych i weselnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef kuchni
Zegrze Południowe (pow. legionowski)
Wygasła: 23.02.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Poszukujemy osoby z pasją do gotowania, odpowiedzialnej za kompleksową organizację przyjęć weselnych, okolicznościowych i cateringu
Osoba pełniąca stanowisko Szefa Kuchni będzie odpowiedzialna za prawidłowe przygotowywanie potraw, zapewniając wysoką jakość produktów i usług, wprowadzając do menu nowe potrawy z najnowszych trendów w gastronomii. Zapewnienie dobrej organizacji pracy kuchni i podległego personelu. Nieustanne podnoszenie standardów firmy poprzez oferowanie oryginalnych i kreatywnych dań