Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
realizacja zadań na produkcji zgodnie z założonym planem
w tym: dbanie o ciągłość procesu produkcyjnego i standardy jakościowe m.in. w zakresie wykładania towarów na taśmę
prawidłowego etykietowania; przygotowywanie oraz instruowanie - w języku angielskim - nowych pracowników – cudzoziemców ( już zatrudnionych i pozyskiwanych sukcesywnie za pośrednictwem agencji pośrednictwa m.in. z Filipin) - na ich stanowiskach pracy oraz organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych (cudzoziemców); bieżące wsparcie zatrudnionych cudzoziemców w wypełnianiu dokumentacji kadrowej oraz wymaganej na stanowisku pracy (dokumentacja związana z koordynowaniem pracą pracowników – cudzoziemców
przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów spożywczych
w tym: dobieranie surowców i dodatków do żywności
dobieranie materiałów pomocniczych do produkcji wyrobów spożywczych oraz przeprowadzanie ich oceny organoleptycznej; prowadzenie procesów produkcji półproduktów i wyrobów gotowych z zastosowaniem maszyn i urządzeń
w tym dobieranie parametrów technologicznych w procesie produkcji; nadzorowanie i kontrolowanie zmian biochemicznych
fizykochemicznych i mikrobiologicznych zachodzących podczas produkcji i przechowywania wyrobów spożywczych; lokalizowanie nieprawidłowości w pracy maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych
przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów spożywczych
w tym: dobieranie surowców i dodatków do żywności
dobieranie materiałów pomocniczych do produkcji wyrobów spożywczych oraz przeprowadzanie ich oceny organoleptycznej; prowadzenie procesów produkcji półproduktów i wyrobów gotowych z zastosowaniem maszyn i urządzeń
w tym dobieranie parametrów technologicznych w procesie produkcji; nadzorowanie i kontrolowanie zmian biochemicznych
fizykochemicznych i mikrobiologicznych zachodzących podczas produkcji i przechowywania wyrobów spożywczych; lokalizowanie nieprawidłowości w pracy maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych
1. Kontrola dostaw oraz wysyłek produktów/towarów
2. Wprowadzanie danych do systemu
3. Tworzenie dokumentacji magazynowej
4. Współpraca z innymi działami w celu zapewnienia prawidłowego obiegu dokumentacji związanej z dostawami surowca. Praca od godz. 6.00 - III zmiany
od 23,5 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Magazynier
Milejów
Wygasła: 31.08.2023
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
wydawanie i przyjmowanie towarów
obsługa systemu magazynowego
uzgadnianie zapotrzebowania na surowce i materiały
kontrola stanów magazynowych; praca w systemie III zmianowym od godz. 6.00
badanie prawidłowości opakowania i oznakowania produktów
stanu opakowań bezpośrednich i pośrednich oraz badanie napełnienia opakowań; przeprowadzanie badań organoleptycznych produktów - określanie wyglądu
barwy
smaku
zapachu
konsystencji itp.;
wykonywanie badań fizykochemicznych - oznaczanie zawartości różnych składników produktów
wykrywanie i oznaczanie konserwantów oraz zafałszowań produktów;
przeprowadzanie badań mikrobiologicznych - oznaczanie obecności i liczby różnych drobnoustrojów
w tym drobnoustrojów chorobotwórczych
badanie szczelności opakowań produktów hermetycznie zamkniętych oraz badanie trwałości tych produktów metodą termostatową;
opracowanie oraz nadzorowanie aktualności dokumentacji systemu zarządzania w swoim obszarze działania (specyfikacje, procedury i instrukcje procesu kontroli produkcji)
opracowanie metod i narzędzi w ramach systemu zarządzania jakością
monitorowanie i zarządzanie reklamacjami wewnętrznymi i zewnętrznymi
wdrażanie ciągłych ulepszeń systemu w następstwie wyników audytu oraz ustanowionych celów
zapobieganie wadom wyrobów
nadzór nad realizacją planu badań laboratoryjnych
realizacja wewnętrznych szkoleń jakościowych
udział we wdrażaniu nowych projektów i wyrobów
reprezentowanie firmy podczas audytów drugiej i trzeciej strony
Opracowanie oraz nadzorowanie aktualności dokumentacji systemu zarządzania w swoim obszarze działania (specyfikacje, procedury i instrukcje procesu kontroli produkcji),
Opracowanie metod i narzędzi w ramach systemu zarządzania jakością,
Monitorowanie i zarządzanie reklamacjami wewnętrznymi i zewnętrznymi,
Wdrażanie ciągłych ulepszeń systemu w następstwie wyników audytu oraz ustanowionych celów
Zapobieganie wadom wyrobów
Nadzór nad realizacją planu badań laboratoryjnych
Realizacja wewnętrznych szkoleń jakościowych
Udział we wdrażaniu nowych projektów i wyrobów
Reprezentowanie firmy podczas audytów drugiej i trzeciej strony
opracowanie oraz nadzorowanie aktualności dokumentacji systemu zarządzania w swoim obszarze działania (specyfikacje, procedury i instrukcje procesu kontroli produkcji)
opracowanie metod i narzędzi w ramach systemu zarządzania jakością
monitorowanie i zarządzanie reklamacjami wewnętrznymi i zewnętrznymi
wdrażanie ciągłych ulepszeń systemu w następstwie wyników audytu oraz ustanowionych celów
zapobieganie wadom wyrobów
nadzór nad realizacją planu badań laboratoryjnych
realizacja wewnętrznych szkoleń jakościowych
udział we wdrażaniu nowych projektów i wyrobów
reprezentowanie firmy podczas audytów drugiej i trzeciej strony