Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (4 )
Aktualne ( 0 )
Archiwalne ( 4 )
Manager restauracji Ciao a Tutti
Zygmunta Hübnera 2, Żoliborz, Warszawa
Wygasła: 08.08.2022
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
Obowiązki:
Zarządzanie personelem i dbanie o pozytywną atmosferę w pracy
Tworzenie grafików
Bieżąca współpraca z Szefem kuchni
Sporządzanie dziennych/miesięcznych raportów
Wdrażanie, aktualizowanie, koordynowanie standardów obsługi gości
Kontrolowanie stanów magazynowych
Kontrola i optymalizacja kosztów
Dbanie o dobry wizerunek lokalu
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Manager restauracji Ciao a Tutti
Zygmunta Hübnera 2, Żoliborz, Warszawa
Wygasła: 06.04.2022
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
Obowiązki:
Zarządzanie personelem i dbanie o pozytywną atmosferę w pracy
Tworzenie grafików
Bieżąca współpraca z Szefem kuchni
Sporządzanie dziennych/miesięcznych raportów
Wdrażanie, aktualizowanie, koordynowanie standardów obsługi gości
Kontrolowanie stanów magazynowych
Kontrola i optymalizacja kosztów
Dbanie o dobry wizerunek lokalu
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
umowa o pracę
umowa o dzieło
umowa zlecenie
Obowiązki:
Wykręcanie pizzy
Znajomość kuchni Neapolitańskiej
Przygotowywanie składników (krojenie warzyw, wędlin itp)
Przygotowywanie ciasta
Dbanie o porządek w miejscu pracy
Współpraca z szefem kuchni oraz managerem
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kelner / Kelnerka
Warszawa
Wygasła: 05.01.2022
umowa o pracę
umowa o dzieło
umowa zlecenie
Obowiązki:
Dbanie o jakość obsługi gościa
Przygotowywanie sali do rezerwacji
Nadzór nad gospodarką magazynową
Nadzorowanie zaopatrzenia
Dbałość o odpowiedni wystrój oraz porządek w sali restauracyjnej
Odpowiedzialność za jakość, estetykę i dostępność serwowanych potraw we współpracy z kuchnią
Podejmowanie działań poprawiających wizerunek restauracji
Przestrzeganie systemu HACCP
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne