Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
Racjonalne gospodarowanie towarem
minimalizowanie strat.
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków
w szczególności zaś o stanie ich świeżości
brakach magazynowych
potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
Racjonalne gospodarowanie towarem
minimalizowanie strat.
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków
w szczególności zaś o stanie ich świeżości
brakach magazynowych
potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych
czyszczenie sprzętów
przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie
krojenie
gastronomiczny rozbiór mięsa
wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza
porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych
zabezpieczanie przed zepsuciem surowców
półproduktów i wyrobów gotowych
przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych