Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Nadzorowanie prawidłowości przebiegu wszystkich etapów procesu kadrowego (od rekrutacji poprzez nawiązanie, świadczenie i ustanie stosunku pracy)
Wsparcie oraz rozwój merytoryczny podległych pracowników Kompleksowa obsługa kadrowo-płacowa (prowadzenie akt osobowych, sporządzanie dokumentów związanych z zatrudnianiem, przebiegiem pracy i zakończeniem umowy) oraz obsługa PPK
Prawidłowe rozliczanie pracowników w zakresie przewidzianym przez prawo pracy
Samodzielne naliczanie wynagrodzeń z tytułu umów o pracę oraz umów zleceń
Sporządzanie miesięcznych raportów, audytów na potrzeby zewnętrzne i wewnętrzne, monitorowanie i raportowanie wskaźników HR
Współpraca z organami kontrolnymi i instytucjami zewnętrznymi – ZUS, komornicy, PIP
Współpraca z kadrą managerską w zakresie wsparcia merytorycznego z obszaru kadrowego oraz HR
Bieżąca analiza, inicjowanie i wdrażanie projektów mających na celu usprawnianie procesów kadrowo-płacowych, systemów wynagradzania i motywowania
Opracowywanie i wdrażanie regulaminów i procedur kadrowych oraz ich aktualizacja
Monitorowanie zmian przepisów prawa pracy i inicjowanie niezbędnych zmian
Aktywny udział we wdrożeniu nowego systemu HR
Rozwijanie kultury organizacyjnej opartej na partnerstwie, zaufaniu i otwartej komunikacji
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych),
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Witanie Gości oraz zapraszanie do skorzystania z oferty gastronomicznej
Sprawna i uprzejma obsługa Gości zgodnie z obowiązującymi standardami
Dbanie o właściwą ekspozycję art. spożywczych w bufetach i w lodówkach (uzupełnianie wg potrzeb art. spożywczych, dokładanie i uzupełnianie asortymentu w lodówkach) oraz naczyń w barach
Prawidłowe rozłożenie dostaw artykułów spożywczych i cateringu na zapleczach salonów
Utrzymywanie czystości i porządku na zapleczach, barach oraz na salach
Obsługa pasażerów z zakłóconych rejsów operacyjnych PLL LOT oraz rejsów innych linii lotniczych na dokumentach przewozowych PLL LOT oraz innych przewoźników
Wsparcie merytoryczne i systemowe biur lotniskowych w zakresie sprzedaży usług dodatkowych, biletów oraz obsługi zakłóconych połączeń lotniczych
Współpraca z innymi obszarami firmy w zakresie nieregularności w przewozie
Obsługa wybranych typów reklamacji pasażerskich
Raportowanie i wykonywanie zwrotów dokumentów przewozowych
Obsługa infolinii wychodzącej (kontakt z klientem)
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Młodszy Specjalista ds. telefonicznej Obsługi Klienta
Komitetu Obrony Robotników 45a, Włochy, Warszawa
Wygasła: 19.10.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
młodszy specjalista (Junior)
Obowiązki:
Obsługa pasażerów z zakłóconych rejsów operacyjnych PLL LOT oraz rejsów innych linii lotniczych na dokumentach przewozowych PLL LOT oraz innych przewoźników
Wsparcie merytoryczne i systemowe biur lotniskowych w zakresie sprzedaży usług dodatkowych, biletów oraz obsługi zakłóconych połączeń lotniczych
Współpraca z innymi obszarami firmy w zakresie nieregularności w przewozie
Obsługa wybranych typów reklamacji pasażerskich
Raportowanie i wykonywanie zwrotów dokumentów przewozowych
Obsługa infolinii wychodzącej (kontakt z klientem)
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Witanie Gości oraz zapraszanie do skorzystania z oferty gastronomicznej
Sprawna i uprzejma obsługa Gości zgodnie z obowiązującymi standardami
Dbanie o właściwą ekspozycję art. spożywczych w bufetach i w lodówkach (uzupełnianie wg potrzeb art. spożywczych, dokładanie i uzupełnianie asortymentu w lodówkach) oraz naczyń w barach
Prawidłowe rozłożenie dostaw artykułów spożywczych i cateringu na zapleczach salonów
Utrzymywanie czystości i porządku na zapleczach, barach oraz na salach
Obsługa pasażerów z zakłóconych rejsów operacyjnych PLL LOT oraz rejsów innych linii lotniczych na dokumentach przewozowych PLL LOT oraz innych przewoźników
Wsparcie merytoryczne i systemowe biur lotniskowych w zakresie sprzedaży usług dodatkowych, biletów oraz obsługi zakłóconych połączeń lotniczych
Współpraca z innymi obszarami firmy w zakresie nieregularności w przewozie
Obsługa wybranych typów reklamacji pasażerskich
Raportowanie i wykonywanie zwrotów dokumentów przewozowych
Obsługa infolinii wychodzącej (kontakt z klientem)
Kompleksowa obsługa pasażerów przez telefon w języku polskim i angielskim (rozmowy informacyjne, sprzedażowe, dotyczące zmian w bilecie lotniczym, zwrotów dokumentów elektronicznych)
Kontrola przestrzegania standardów w salonach BL Polonez i BL Mazurek
Kontrola ilości produktów w salonach BL Polonez i BL Mazurek
Przygotowanie zamówień produktów spożywczych i owoców
Prowadzenie dokumentacji BL, w tym przygotowanie i analizowanie druków dotyczących zamówień produktów spożywczych i alkoholowych, druków raportów zmiany, druków celnych
Obsługa kelnerska klientów Business Lounge
Przestrzeganie przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, a także przepisów przeciwpożarowych
Dbałość o należyty stan maszyn, urządzeń, narzędzi i sprzętu oraz o porządek i ład w miejscu wykonywania zlecenia
Organizacja i sumienna koordynacja działań w Lot Business Lounge Polonez oraz Mazurek podczas zmiany
Zarządzanie zapasami i zamówieniami wg kompetencji
Aktywna pomoc przy koordynacji działań marketingowych: m.in. przy organizacji eventów i imprez okolicznościowych
Witanie Gości oraz zapraszanie do skorzystania z oferty gastronomicznej
Sprawna i uprzejma obsługa Gości zgodnie z obowiązującymi standardami
Dbanie o właściwą ekspozycję art. spożywczych w bufetach i w lodówkach (uzupełnianie wg potrzeb art. spożywczych, dokładanie i uzupełnianie asortymentu w lodówkach) oraz naczyń w barach
Prawidłowe rozłożenie dostaw artykułów spożywczych i cateringu na zapleczach salonów
Utrzymywanie czystości i porządku na zapleczach, barach oraz na salach
LOT Cabin Crew rekrutuje Młodszy Personel Pokładowy dla Polskich Linii Lotniczych LOT. Każdego dnia nasze załogi z zaangażowaniem dbają o komfort i bezpieczeństwo pasażerów Polskich Linii Lotniczych LOT. Personel pokładowy odpowiedzialny jest za zapewnienie najwyższego poziomu standardu obsługi pasażerów podczas lotu
Dołącz do naszego Zespołu, spełniaj swoje marzenia i buduj z nami naszą markę!
Kogo szukamy?
Jeśli praca z ludźmi jest Twoją pasją, jeśli lubisz podróżować, chcesz się rozwijać i budować swoją ścieżkę kariery w zróżnicowanym, międzynarodowym zespole, jeśli jesteś otwarty na inne kultury,
Witanie Gości oraz zapraszanie do skorzystania z oferty gastronomicznej
Sprawna i uprzejma obsługa Gości zgodnie z obowiązującymi standardami
Dbanie o właściwą ekspozycję art. spożywczych w bufetach i w lodówkach (uzupełnianie wg potrzeb art. spożywczych, dokładanie i uzupełnianie asortymentu w lodówkach) oraz naczyń w barach
Prawidłowe rozłożenie dostaw artykułów spożywczych i cateringu na zapleczach salonów
Utrzymywanie czystości i porządku na zapleczach, barach oraz na salach
Obsługa pasażerów z zakłóconych rejsów operacyjnych PLL LOT oraz rejsów innych linii lotniczych na dokumentach przewozowych PLL LOT oraz innych przewoźników
Wsparcie merytoryczne i systemowe biur lotniskowych w zakresie sprzedaży usług dodatkowych, biletów oraz obsługi zakłóconych połączeń lotniczych
Współpraca z innymi obszarami firmy w zakresie nieregularności w przewozie
Obsługa wybranych typów reklamacji pasażerskich
Raportowanie i wykonywanie zwrotów dokumentów przewozowych
Obsługa infolinii wychodzącej (kontakt z klientem)
Obsługa pasażerów z zakłóconych rejsów operacyjnych PLL LOT oraz rejsów innych linii lotniczych na dokumentach przewozowych PLL LOT oraz innych przewoźników
Wsparcie merytoryczne i systemowe biur lotniskowych w zakresie sprzedaży usług dodatkowych, biletów oraz obsługi zakłóconych połączeń lotniczych
Współpraca z innymi obszarami firmy w zakresie nieregularności w przewozie
Obsługa wybranych typów reklamacji pasażerskich
Raportowanie i wykonywanie zwrotów dokumentów przewozowych
Obsługa infolinii wychodzącej (kontakt z klientem)
Witanie Gości oraz zapraszanie do skorzystania z oferty gastronomicznej
Sprawna i uprzejma obsługa Gości zgodnie z obowiązującymi standardami
Dbanie o właściwą ekspozycję art. spożywczych w bufetach i w lodówkach (uzupełnianie wg potrzeb art. spożywczych, dokładanie i uzupełnianie asortymentu w lodówkach) oraz naczyń w barach
Prawidłowe rozłożenie dostaw artykułów spożywczych i cateringu na zapleczach salonów
Utrzymywanie czystości i porządku na zapleczach, barach oraz na salach
Witanie Gości oraz zapraszanie do skorzystania z oferty gastronomicznej
Sprawna i uprzejma obsługa Gości zgodnie z obowiązującymi standardami
Dbanie o właściwą ekspozycję art. spożywczych w bufetach i w lodówkach (uzupełnianie wg potrzeb art. spożywczych, dokładanie i uzupełnianie asortymentu w lodówkach) oraz naczyń w barach
Prawidłowe rozłożenie dostaw artykułów spożywczych i cateringu na zapleczach salonów
Utrzymywanie czystości i porządku na zapleczach, barach oraz na salach
Witanie Gości oraz zapraszanie do skorzystania z oferty gastronomicznej
Sprawna i uprzejma obsługa Gości zgodnie z obowiązującymi standardami
Dbanie o właściwą ekspozycję art. spożywczych w bufetach i w lodówkach (uzupełnianie wg potrzeb art. spożywczych, dokładanie i uzupełnianie asortymentu w lodówkach) oraz naczyń w barach
Prawidłowe rozłożenie dostaw artykułów spożywczych i cateringu na zapleczach salonów
Utrzymywanie czystości i porządku na zapleczach, barach oraz na salach