Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
przygotowywanie i pakowanie wyrobów cukierniczych zgodnie ze standardami,
wykonywanie zadań zleconych przez przełożonego
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Magazynier
Kraków
Wygasła: 13.10.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Przyjmowanie towaru – sprawdzenie czy rodzaj, ilość i jakość są zgodne z dowodem nadania dostawcy oraz z dokumentem zamówienia (ważenie, liczenie, sprawdzenie zgodności etykiet w tym daty produkcji, daty przydatności do spożycia)
Wprowadzenie przyjmowanego towaru/partii do systemu wg załączonej instrukcji – przyjęcie na stan
Przechowywanie towaru – decyzja o rozmieszczeniu w magazynie (przejrzystość, FIFO), zabezpieczenie przed pożarem, zalaniem, kradzieżą, przeterminowaniem/zniszczeniem
Utrzymanie czystości magazynu, utrzymanie właściwych warunków ( temperatura, wilgotność) przechowalniczych
Informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów, inwentaryzowanie
Wydawanie towaru zgodnie z załączoną instrukcją poprzez system Receptor poszczególnym wydziałom produkcyjnym/handlowym
przygotowywanie i pakowanie wyrobów cukierniczych zgodnie ze standardami,
wykonywanie zadań zleconych przez przełożonego
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik zmywalni
Kornela Makuszyńskiego 9A, Bieńczyce, Kraków
Wygasła: 21.06.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Mycie sprzętów wykorzystywanych do produkcji cukierniczej
Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Magazynier
Kraków
Wygasła: 21.06.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Przyjmowanie towaru – sprawdzenie czy rodzaj, ilość i jakość są zgodne z dowodem nadania dostawcy oraz z dokumentem zamówienia (ważenie, liczenie, sprawdzenie zgodności etykiet w tym daty produkcji, daty przydatności do spożycia)
Wprowadzenie przyjmowanego towaru/partii do systemu wg załączonej instrukcji – przyjęcie na stan
Przechowywanie towaru – decyzja o rozmieszczeniu w magazynie (przejrzystość, FIFO), zabezpieczenie przed pożarem, zalaniem, kradzieżą, przeterminowaniem/zniszczeniem
Utrzymanie czystości magazynu, utrzymanie właściwych warunków ( temperatura, wilgotność) przechowalniczych
Informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów, inwentaryzowanie
Wydawanie towaru zgodnie z załączoną instrukcją poprzez system Receptor poszczególnym wydziałom produkcyjnym/handlowym
Mycie sprzętów wykorzystywanych do produkcji cukierniczej
Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Magazynier
Kraków
Wygasła: 17.05.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Przyjmowanie towaru – sprawdzenie czy rodzaj, ilość i jakość są zgodne z dowodem nadania dostawcy oraz z dokumentem zamówienia (ważenie, liczenie, sprawdzenie zgodności etykiet w tym daty produkcji, daty przydatności do spożycia)
Wprowadzenie przyjmowanego towaru/partii do systemu wg załączonej instrukcji – przyjęcie na stan
Przechowywanie towaru – decyzja o rozmieszczeniu w magazynie (przejrzystość, FIFO), zabezpieczenie przed pożarem, zalaniem, kradzieżą, przeterminowaniem/zniszczeniem
Utrzymanie czystości magazynu, utrzymanie właściwych warunków ( temperatura, wilgotność) przechowalniczych
Informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów, inwentaryzowanie
Wydawanie towaru zgodnie z załączoną instrukcją poprzez system Receptor poszczególnym wydziałom produkcyjnym/handlowym
Przygotowywanie i pakowanie wyrobów cukierniczych zgodnie ze standardami
Wykonywanie zadań zleconych przez przełożonego
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Magazynier
Kraków
Wygasła: 18.12.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Przyjmowanie towaru – sprawdzenie czy rodzaj, ilość i jakość są zgodne z dowodem nadania dostawcy oraz z dokumentem zamówienia (ważenie, liczenie, sprawdzenie zgodności etykiet w tym daty produkcji, daty przydatności do spożycia)
Wprowadzenie przyjmowanego towaru/partii do systemu wg załączonej instrukcji – przyjęcie na stan
Przechowywanie towaru – decyzja o rozmieszczeniu w magazynie (przejrzystość, FIFO), zabezpieczenie przed pożarem, zalaniem, kradzieżą, przeterminowaniem/zniszczeniem
Utrzymanie czystości magazynu, utrzymanie właściwych warunków ( temperatura, wilgotność) przechowalniczych
Informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów, inwentaryzowanie
Wydawanie towaru zgodnie z załączoną instrukcją poprzez system Receptor poszczególnym wydziałom produkcyjnym/handlowym
Przyjmowanie towaru – sprawdzenie czy rodzaj, ilość i jakość są zgodne z dowodem nadania dostawcy oraz z dokumentem zamówienia (ważenie, liczenie, sprawdzenie zgodności etykiet w tym daty produkcji, daty przydatności do spożycia)
Wprowadzenie przyjmowanego towaru/partii do systemu wg załączonej instrukcji – przyjęcie na stan
Przechowywanie towaru – decyzja o rozmieszczeniu w magazynie (przejrzystość, FIFO), zabezpieczenie przed pożarem, zalaniem, kradzieżą, przeterminowaniem/zniszczeniem
Utrzymanie czystości magazynu, utrzymanie właściwych warunków ( temperatura, wilgotność) przechowalniczych
Informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów, inwentaryzowanie
Wydawanie towaru zgodnie z załączoną instrukcją poprzez system Receptor poszczególnym wydziałom produkcyjnym/handlowym