Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Kierowanie zespołem pracowników na obszarze restauracji; sporządzanie raportów dot.działalności operacyjnej restauracji; obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji; ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie
od 5 040 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Manager gastronomii
Władysława Broniewskiego 25, Stargard
Wygasła: 13.04.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
McDonald's Stargard nowo otwierana restauracja!
Młodszy manager na start już 5040 zł brutto !
Na początku przejdziesz przez wszystkie stanowiska i poznasz pracę na każdym z nich
Jako menadżer będziesz podejmować codzienne decyzje w dynamicznie zmieniającej się sytuacji, rozwiązywać ewentualne problemy i dbać o to, by wszystko szło sprawnie, a goście byli zadowoleni
Będziesz zarządzać pracą zespołu, dbać o rozwój pracowników i dobrą atmosferę
Będziesz też przygotowywać posiłki i obsługiwać gości - ramię w ramię z całym zespołem
przygotowaniem produktów (kanapek, sałatek, napojów, deserów) oraz obsługą urządzeń
pracami magazynowymi, uzupełnianiem zapasów
sprzedażą produktów, obsługą kasy fiskalnej
kompletowaniem i wydawaniem zamówień
pracami porządkowymi. Znasz swoje mocne strony? Dopasujemy stanowisko do Ciebie! Jesteś nastawiony na rozwój? Otrzymasz od nas wsparcie i niezbędne narzędzia!
Zarządzanie operacyjne lokalem gastronomicznym z uwzględnieniem spraw pracowniczych
zaopatrzeniowych i administracyjno-technicznych. Doskonalenie własnych kompetencji. Opracowywanie grafików pracy zespołu z uwzględnieniem przepisów o czasie pracy. Opracowywanie i wprowadzanie standardów pracy oraz zasad obsługi klientów. Kontrolowanie przestrzegania przez pracowników przepisów
w szczególności dotyczących higieny przyrządzania i podawania potraw. Dbanie o odpowiedni standard świadczonych usług. Dbanie o wynik finansowy lokalu
Asystent- Zastępca Kierownika Restauracji / kod zawodu 141201*
Świnoujście
Wygasła: 16.05.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Kierowanie zespołem podległych pracowników
uczestniczenie w procesie naboru
motywowanie i rozliczanie pracowników działu. Szkolenie i nadzorowanie rozwoju podległych pracowników działu w lokalu gastronomicznym. Opracowywanie i wprowadzanie standardów pracy oraz zasad obsługi klientów. Dbanie o odpowiedni standard świadczonych usług. Dbanie o przestrzeganie zasad bezpieczeństwa zarówno gości. jak i pracowników