Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (18)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 18 )
Barman / Barmanka
Nowy Świat 1, Śródmieście, Warszawa
Wygasła: 20.05.2023
pełny etat, część etatu
umowa o pracę
umowa o dzieło
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Jako barman/ka masz ogromny wpływ na atmosferę w lokalu, bo to Ty przyczyniasz się do zadowolenia gości i sprawnej pracy całego teamu. Twoim głównym zadaniem będzie przygotowywanie i wydawanie koktajli (zarówno tych z karty jak i tych klasycznych), napojów oraz kaw, a także obsługa gości na sali
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Nowy Świat 1, Śródmieście, Warszawa
Wygasła: 11.05.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa o dzieło
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Wozownia to bar w centrum miasta z wielkim ogrodem. Nasza kuchnia to dania barowe z grilla, przystawki oparte o sezonowe, świeże produkty i weekendowe brunche. Szukamy osób do przygotowywania przekąsek i dań z grilla. Najważniejszym zadaniem każdej osoby z naszego teamu jest zapewnienie naszym gościom dobrych doświadczeń oraz sprawnej i miłej obsługi
od 4000 do 6000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Manager lokalu
Warszawa
Wygasła: 05.01.2023
pełny etat
kontrakt B2B
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
Opracowanie procedur i standardów obsługi gości,
Szkolenie i nadzór zespołu,
Dbanie o komfort rezerwacji i przygotowywanie ofert,
Praca zgodnie ze standardami i procedurami HACCP obowiązującymi w restauracji,
Lupo Pasta Fresca to dynamicznie rozwijająca się restauracja, serwująca włoską kuchnię w nowoczesnym wydaniu. To, co wyróżnia ją od innych, to świeże makarony, ręcznie przygotowywane na miejscu. Szukamy doświadczonych osób do naszego teamu, które nie boją się pracy w dużej kuchni, która obsługuje ok. 300 gości dziennie
Nasza kuchnia serwuje dania gorące, przystawki i desery. Oprócz makaronu serwujemy krótką listę dań głównych (secondi), która zmienia się w zależności od sezonu. Zwykle zawiera owoce morza, dania mięsne oraz najlepsze sezonowe warzywa. Szukamy przede wszystkim osób do wydawania dań ciepłych oraz produkcji makaronów
WOZOWNIA:
Bar w centrum miasta z wielkim ogrodem. Nasza kuchnia to dania barowe z grilla, przystawki oparte o sezonowe, świeże produkty i weekendowe brunche. Szukamy osób do przygotowywania przekąsek i dań z grilla. Najważniejszym zadaniem każdej osoby z naszego teamu jest zapewnienie naszym gościom dobrych doświadczeń oraz sprawnej i miłej obsługi