Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (1)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 1 )
Sous Chef
Sopot
Wygasła: 09.06.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni w ścisłej współpracy z Executive Head Chef
Praca na założonym poziomie wskaźnika „food cost”
Zapewnienie sprawnego i rentownego działania kuchni, przewidywanie i planowanie wydatków związanych z działalnością kuchni
Prowadzenie książki produkcyjnej przepisów z gramaturami i uzupełnianie jej na bieżąco
Tworzenie receptur wraz z arkuszami kalkulacyjnymi
Koordynacja opłacalności i jakości produktów
Rekrutacja, budowanie i zarządzanie podległym zespołem około 40 pracowników
Odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i serwisu na najwyższym poziomie
Przygotowywanie dań z zachowaniem najwyższych standardów jakości
Wprowadzanie ulepszeń w zakresie funkcjonowania kuchni i oferty restauracji
Przestrzeganie obowiązujących procedur oraz standardów
Dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard produkcji pożywienia