1. Pracodawca
  2. Zielona Góra
  3. STOŁÓWKI GMINNE W GRODZISKU WIELKOPOLSKIM
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

STOŁÓWKI GMINNE W GRODZISKU WIELKOPOLSKIM

Grodzisk Wielkopolski, ul. Powstańców Chocieszyńskich 23D

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (3) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 3 )

Kucharz

Grodzisk Wielkopolski
Wygasła: 18.08.2024
Umowa o pracę w zastępstwie
Obowiązki:
  • - przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i zasadami zbiorowego żywienia z uwzględnieniem specjalistycznych diet - przestrzeganie zgodności kalorycznej przygotowanych potraw z ich zaplanowaną wartością - wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach - przestrzeganie przepisów higieniczno - sanitarnych
  • zasad technologii żywienia
  • zasad GMP
  • GHP
  • HACCP
Pokaż więcej >>
od 4 300 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz

Grodzisk Wielkopolski
Wygasła: 11.02.2024
Umowa o pracę w zastępstwie
Obowiązki:
  • - przygotowanie posiłków zgodnie z zasadami zbiorowego żywienia z uwzględnieniem specjalistycznych diet - przestrzeganie zgodności kalorycznej przygotowanych potraw z ich zaplanowaną wartością - wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach - przestrzeganie przepisów higieniczno-sanitarnych
  • zasad technologii żywienia
  • zasad GMP
  • GHP
  • HACCP
Pokaż więcej >>
od 4 242 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz/ka

Grodzisk Wielkopolski
Wygasła: 22.04.2022
Umowa o pracę w zastępstwie
Obowiązki:
  • - Współpraca z intendentem w zakresie przygotowania i wydawania posiłków - Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie wg niego posiłków - Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków - Wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach - Planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni - Kontrola personelu kuchni - Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i zasadami zbiorowego żywienia z uwzględnieniem specjalistycznych diet
  • przestrzeganie zgodności kalorycznej przygotowanych potraw z ich zaplanowaną wartością
  • nadzór nad prawidłowym działaniem sprzętu używanego w kuchni - Przestrzeganie przepisów higieniczno - sanitarnych
  • zasad technologii żywienia
  • zasad GMP
  • GHP
  • HACCP
Pokaż więcej >>
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne