Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi recepturami.
Dbanie o jakość
estetykę i walory smakowe potraw.
Utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
dbanie o odpowiednie przechowywanie i magazynowanie żywności
obsługa sprzętu kuchennego
Nadzorowanie bieżącej pracy Kuchni.
Dbałość o jakość serwowanych dań oraz samodzielne ich przygotowywanie (a’la carte
usługi konferencyjne
imprezy okolicznościowe
śniadania).
Wsparcie i praca operacyjna w Kuchni.
Przygotowywanie ofert gastronomicznych we współpracy z Szefem Kuchni i Działem Sprzedaży i Marketingu.
Przygotowanie comiesięcznych inwentaryzacji.
Organizacja pracy Zespołu personelu Kuchni