Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Utrzymywanie na ustalonym poziomie wskaźników efektywności biznesowej (COGS, COL, COO),
Wdrożenie i utrzymanie standardów jakości obsługi - dbanie o doświadczenie "friends" klienta,
Kontakt z dyrekcją centrum handlowego i reagowanie w sytuacjach nadzwyczajnych,
Odpowiedzialność za dzienne otwarcie restauracji i zgodność ekspozycji produktu (bufetu) z wytycznymi,
Odpowiedzialność za dzienne zamknięcie restauracji,
Dbanie o poprawną eksploatację sprzętu,
Wykonywanie zamówień na materiały i towary (współpraca z kuchnią),
Wykonywanie raportów fiskalnych miesięcznych i dobowych,
Odpowiedzialność za obieg gotówki (stan, konwoje, rozliczanie, dokumenty kasowe),
Budowanie i motywowanie zespołu, organizacja bieżącej rekrutacji,
Generowanie umów, zleceń,
Utrzymywanie kompletności dokumentacji kadrowej,
Tworzenie i egzekucja wykonania grafików,
Monitoring i akceptacja czasu pracy,
Dokumentacja regularnych czynności z wykorzystaniem odpowiednich narzędzi,
Obsługa administracyjna związana z zamknięciem miesiąca,
Rejestracja w systemie i skanowanie (wprowadzanie) dokumentów handlowych, kadrowych, księgowych,
Realizacja zaleceń audytorów HACCP oraz Controllingu,
Współpraca z zespołem zarządzającym w zakresie bieżącego funkcjonowania (Team + Zarząd),
Odpowiedzialność za stany magazynowe (poprawne przyjęcia i przechowywanie, zgodność z zamówieniami, zapewnienie płynności towarowej, współpraca z szefem kuchni, minimalizacja strat)
Budowanie pozytywnej relacji z gośćmi restauracji, tworzenie przyjaznego klimatu w restauracji;
Odpowiedzialność za profesjonalną obsługę klientów zgodną ze standardami oraz o sugestywną sprzedaż - dbanie o doświadczenie "friends" klienta,
Odpowiedzialność za dzienne otwarcie restauracji i zgodność ekspozycji produktu (bufetu) z wytycznymi;
Odpowiedzialność za dzienne zamknięcie restauracji;
Budowanie i motywowanie zespołu, organizacja bieżącej rekrutacji, szkolenia pracowników;
Utrzymywanie na ustalonym poziomie wskaźników efektywności biznesowej (COGS, COL, COO);
Utrzymywanie czystości i porządku w restauracji, fachowa obsługa urządzeń gastronomicznych i banie o poprawną eksploatację sprzętu;
Kontakt z dyrekcją centrum handlowego i reagowanie w sytuacjach nadzwyczajnych;
Obsługa administracyjna związana z zamknięciem dnia, miesiąca, odpowiedzialność za obieg gotówki (stan, konwoje, rozliczanie, dokumenty kasowe);
Generowanie dokumentów kadrowych oraz rejestrowanie w systemie i wprowadzanie dokumentów handlowych, kadrowych, księgowych;
Wykonywanie zamówień na materiały i towary (współpraca z kuchnią);
Tworzenie i egzekucja wykonania grafików, monitoring i akceptacja czasu pracy;
Realizacja zaleceń audytorów HACCP oraz Controllingu;
Odpowiedzialność za stany magazynowe (poprawne przyjęcia i przechowywanie, zgodność z zamówieniami, zapewnienie płynności towarowej, współpraca z Szefem Kuchni, minimalizacja strat)
Poszukujemy ambitnego i zdyscyplinowanego człowieka z pasją, fachem w ręku, dobrym smakiem i etyką pracy, który dołączy do teamu w naszym zakładzie pod Warszawą!
Twoje główne zadania jako Sous Chef:
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
- Nadzorowanie świeżości i jakości używanych składników
Odpowiedzialność za cały proces produkcyjny (od znajomości receptur po wydanie),
Współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na materiały i towary,
Odpowiedzialność za stany magazynowe i efektywne gospodarowanie surowcem (niewielka utrata masy w obróbce mechanicznej i termicznej, niewielkie straty, dobre przechowywanie)
Szkolenie i koordynacja nad pracą całego zespołu produkcyjnego (z-ca kucharza, pomoc kuchenna/zmywak)
Utrzymywanie stanowisk produkcyjnych w porządku i czystości,
Realizowanie wymogów systemu HACCP w kontekście kuchni,
Budowanie i motywowanie zespołu,
Inicjatywa w tworzeniu oferty i dbanie o wysoką jakość
Szkolenie wydawkowego w zakresie jakości utrzymania bufetu
Utrzymywanie na ustalonym poziomie wskaźników efektywności biznesowej (COGS, COL, COO),
Wdrożenie i utrzymanie standardów jakości obsługi - dbanie o doświadczenie "friends" klienta,
Kontakt z dyrekcją centrum handlowego i reagowanie w sytuacjach nadzwyczajnych,
Odpowiedzialność za dzienne otwarcie restauracji i zgodność ekspozycji produktu (bufetu) z wytycznymi,
Odpowiedzialność za dzienne zamknięcie restauracji,
Dbanie o poprawną eksploatację sprzętu,
Wykonywanie zamówień na materiały i towary (współpraca z kuchnią),
Wykonywanie raportów fiskalnych miesięcznych i dobowych,
Odpowiedzialność za obieg gotówki (stan, konwoje, rozliczanie, dokumenty kasowe),
Budowanie i motywowanie zespołu, organizacja bieżącej rekrutacji,
Generowanie umów, zleceń,
Utrzymywanie kompletności dokumentacji kadrowej,
Tworzenie i egzekucja wykonania grafików,
Monitoring i akceptacja czasu pracy,
Dokumentacja regularnych czynności z wykorzystaniem odpowiednich narzędzi,
Obsługa administracyjna związana z zamknięciem miesiąca,
Rejestracja w systemie i skanowanie (wprowadzanie) dokumentów handlowych, kadrowych, księgowych,
Realizacja zaleceń audytorów HACCP oraz Controllingu,
Współpraca z zespołem zarządzającym w zakresie bieżącego funkcjonowania (Team + Zarząd),
Odpowiedzialność za stany magazynowe (poprawne przyjęcia i przechowywanie, zgodność z zamówieniami, zapewnienie płynności towarowej, współpraca z szefem kuchni, minimalizacja strat)