Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Ekspert ds. Prawa Żywnościowego / Specjalista ds. Jakości
Czysta 6, Sobótka
Wygasła: 17.03.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca hybrydowa
starszy specjalista (Senior), ekspert
Obowiązki:
Nadzór nad wymaganiami prawa żywnościowego - śledzenie zmian w przepisach prawa żywnościowego krajowego i unijnego oraz śledzenie wymagań klientów dotyczących produktów
Weryfikacja poprawności etykiet i oznakowania produktów spożywczych zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz ich aktualizacja
Udział we wdrażaniu nowych produktów oraz surowców, w tym właściwego stosowania oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych oraz udział w sporządzaniu dokumentacji
Opiniowaniem treści materiałów marketingowych
Prowadzenie komunikacji z klientami oraz przygotowywanie kwestionariuszy, deklaracji, oświadczeń, atestów, a także innych wymaganych dokumentów
Udział w procesie reklamacji
Aktualizacja dokumentacji jakościowej na podstawie zmian w aktach prawnych dotyczących znakowania żywności oraz prawa żywnościowego
Koordynowanie procesu analizy ryzyka i badań nowych surowców oraz wyrobów gotowych
Udział w tworzeniu jakościowej dokumentacji systemowej, w tym procedur i instrukcji
Udział i wsparcie merytoryczne w kontrolach nadzoru służb państwowych (Sanepid, IJHARS) oraz w audytach
Kierownik Działu Jakości i Zrównoważonego Rozwoju (Manager ds. Jakości i Zrównoważonego Rozwoju)
Czysta 6, Sobótka
Wygasła: 01.03.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca hybrydowa
kierownik / koordynator, menedżer
Obowiązki:
Zarządzanie obszarem kontroli i zapewnienia jakości oraz zrównoważonego rozwoju w firmie produkcyjnej z branży spożywczej
Zarządzanie zespołem Działu Jakości
Wdrażanie i utrzymywanie polityki bezpieczeństwa żywności zgodnie ze standardem HACCP, systemem BRC oraz wymaganiami Grupy Orkla
Nadzorowanie przestrzegania wdrożonych standardów, polityk, procedur i instrukcji
Monitorowanie i identyfikowanie problemów w procesie zapewnienia bezpieczeństwa żywności oraz usprawnianie procesów i projektowanie nowych rozwiązań
Nadzorowanie i prowadzenie audytów wewnętrznych i zewnętrznych
Nadzorowanie procesu reklamacji oraz utrzymywanie komunikacji z Działem Produkcji, Działem Sprzedaży i klientami
Współuczestniczenie w procesie wdrażania i oceny nowych surowców, produktów i towarów handlowych oraz w opracowywaniu dokumentacji
Reprezentowanie zakładu przed jednostkami kontrolnymi
Ustalanie oraz monitorowanie jakościowych wskaźników KPI - mierzenie, kontrola, podejmowanie działań korygujących i raportowanie wyników we wszystkich obszarach odpowiedzialności
Prowadzenie wewnętrznych i zewnętrznych projektów związanych z działaniem na rzecz zrównoważonego rozwoju
Starszy specjalista ds. rozwoju produktu (branża piekarska)
Czysta 6, Sobótka
Wygasła: 19.11.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
praca hybrydowa
starszy specjalista (Senior), ekspert
Obowiązki:
Prowadzenie projektów rozwoju nowych produktów piekarskich
Opracowywanie receptur dla produktów piekarskich
Optymalizacja i weryfikowanie receptur produktowych
Wsparcie technologiczne Działu Produkcji
Współpracowanie z innymi działami w zakresie projektowania, przygotowywania i wdrażania nowych produktów
Współtworzenie dokumentacji technologicznej oraz kalkulacji
Poszukiwanie pomysłów na nowe produkty poprzez obserwację trendów konsumenckich w branży spożywczej ze szczególnym skupieniem na produktach piekarskich
Analizowane branży, trendów, potrzeb klientów i konsumentów oraz działań konkurencji i identyfikowanie możliwości wdrożenia nowych aplikacji cukierniczych
Uczestniczenie w poszczególnych etapach procesu rozwoju nowego produktu (NPD) oraz procesie optymalizacji istniejących produktów we ścisłej współpracy z Działem Badań i Rozwoju
Tworzenie propozycji aplikacji cukierniczych dla nowych produktów, ich testowanie, rozwijanie i optymalizacja
Tworzenie nowych aplikacji cukierniczych w oparciu o aktualne portfolio produktowe
Prowadzenie prezentacji i szkoleń produktowych dla zespołu handlowego w zakresie wdrażanych aplikacji
Współudział w budowaniu wizerunku produktowego marki Credin
Wspieranie działań sprzedażowych poprzez uczestnictwo w wydarzeniach branżowych i firmowych
Realizowanie strategii firmy poprzez zapewnienie wzrostu sprzedaży i marży
Poszukiwanie nowych możliwości rozwoju dla oferty Credin i pozyskiwanie nowych partnerów biznesowych w sektorze klientów rzemieślniczych i półprzemysłowych w regionie województwa wielkopolskiego
Rozwój dotychczasowych klientów firmy poprzez budowanie trwałych relacji handlowych oraz wdrażanie produktów pozwalających na rozwój klienta
Praca projektowa w opiece nad klientem
Zapewnianie doradztwa technologicznego
Organizowanie i prowadzenie prezentacji i szkoleń dla partnerów
Wdrażanie i rozwijanie produktów
Poszukiwanie pomysłów oraz współtworzenie nowych receptur i aplikacji piekarskich i cukierniczych
Wspieranie działań sprzedażowych firmy poprzez uczestnictwo w wydarzeniach branżowych i firmowych
Realizowanie strategii firmy poprzez zapewnienie wzrostu sprzedaży i marży
Poszukiwanie nowych możliwości rozwoju dla oferty Credin i pozyskiwanie nowych partnerów biznesowych w sektorze klientów rzemieślniczych i półprzemysłowych
Rozwój dotychczasowych klientów firmy poprzez budowanie trwałych relacji handlowych oraz wdrażanie produktów pozwalających na rozwój klienta
Praca projektowa w opiece nad klientem
Zapewnianie doradztwa technologicznego
Organizowanie i prowadzenie prezentacji i szkoleń dla partnerów
Wdrażanie i rozwijanie produktów
Poszukiwanie pomysłów oraz współtworzenie nowych receptur i aplikacji piekarskich i cukierniczych
Wspieranie działań sprzedażowych firmy poprzez uczestnictwo w wydarzeniach branżowych i firmowych
Realizowanie strategii firmy poprzez zapewnienie wzrostu sprzedaży i marży
Poszukiwanie nowych możliwości rozwoju dla oferty Credin i pozyskiwanie nowych partnerów biznesowych w sektorze klientów rzemieślniczych i półprzemysłowych w regionie województwa wielkopolskiego
Rozwój dotychczasowych klientów firmy poprzez budowanie trwałych relacji handlowych oraz wdrażanie produktów pozwalających na rozwój klienta
Praca projektowa w opiece nad klientem
Zapewnianie doradztwa technologicznego
Organizowanie i prowadzenie prezentacji i szkoleń dla partnerów
Wdrażanie i rozwijanie produktów
Poszukiwanie pomysłów oraz współtworzenie nowych receptur i aplikacji piekarskich i cukierniczych
Wspieranie działań sprzedażowych firmy poprzez uczestnictwo w wydarzeniach branżowych i firmowych
Realizowanie polityki jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego wyrobów gotowych i towarów handlowych
Realizacja polityki alergenów i GMO oraz innych reguł wdrożonych w powiązaniu z zasadami Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności
Przeprowadzanie bieżącej kontroli surowców, opakowań i wyrobów gotowych oraz kontroli towarzyszącej im dokumentacji
Przeprowadzanie bieżącej analizy ryzyka oraz opracowywanie wskaźników jakościowych w zakresie przyjmowanych surowców
Zarzadzanie reklamacjami kierowanymi do dostawców
Udział w procesie rozpatrywania reklamacji klientów
Monitorowanie, identyfikowanie problemów, usprawnianie nadzorowanych procesów oraz proponowanie nowych rozwiązań
Prowadzenie testów wypiekowych nowych surowców oraz mieszanek w finalnych aplikacjach zgodnie z przedstawioną recepturą
Przygotowywanie sprawozdań i raportów z prowadzonych testów
Wspieranie zespołu działu Badań i Rozwoju w przeprowadzaniu prób laboratoryjnych, prowadzeniu projektów nowych produktów oraz optymalizacji istniejących produktów
Pomoc w przygotowywaniu oraz uczestnictwo w panelach sensorycznych produktów
Technolog ds. Kluczowych Klientów (branża piekarska i cukiernicza, klienci przemysłowi)
Warszawa
Wygasła: 13.04.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca mobilna
starszy specjalista (Senior), ekspert
Obowiązki:
Realizowanie strategii firmy poprzez zapewnienie wzrostu sprzedaży i marży
Poszukiwanie nowych możliwości rozwoju dla oferty Credin i pozyskiwanie nowych partnerów biznesowych w sektorze klientów przemysłowych
Rozwój dotychczasowych klientów firmy w sektorze przemysłowym poprzez budowanie trwałych relacji handlowych oraz wdrażanie produktów pozwalających na rozwój klienta
Praca projektowa w opiece nad klientem
Zapewnianie doradztwa technologicznego
Organizowanie i prowadzenie prezentacji i szkoleń dla partnerów
Wdrażanie i rozwijanie produktów
Poszukiwanie pomysłów oraz współtworzenie nowych receptur i aplikacji piekarskich i cukierniczych
Wspieranie działań sprzedażowych firmy poprzez uczestnictwo w wydarzeniach branżowych i firmowych
Prowadzenie testów wypiekowych nowych surowców oraz mieszanek w finalnych aplikacjach zgodnie z przedstawioną recepturą
Przygotowywanie sprawozdań i raportów z prowadzonych testów
Wspieranie zespołu działu Badań i Rozwoju w przeprowadzaniu prób laboratoryjnych, prowadzeniu projektów nowych produktów oraz optymalizacji istniejących produktów
Pomoc w przygotowywaniu oraz uczestnictwo w panelach sensorycznych produktów