1. Pracodawca
  2. Łódź
  3. MONOCAFE sp. z o.o.
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

MONOCAFE sp. z o.o.

ŁÓDŹ, UL. CZYNNA 5

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (3) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 3 )

Kelnerka/Kelner

Doctor Stefana Kopcińskiego 62, Widzew, Łódź
Wygasła: 04.02.2022
pełny etat
umowa o pracę
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • współtworzenie niepowtarzalnego konceptu na mapie łódzkiej gastronomii
  • wysokie umiejętności interpersonalne, przejawiające się nawiązywaniem fajnych relacji z gośćmi wyżej wymienionego konceptu
  • witanie gości szerokim uśmiechem
  • obsługa gości na najwyższym poziomie
  • czerpanie fun’u z uszczęśliwiania podniebień gości
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz w Mono Cafe & Bistro (Monopolis)

Doctor Stefana Kopcińskiego 62, Widzew, Łódź
Wygasła: 13.01.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
  • współtworzenie niepowtarzalnego konceptu na mapie łódzkiej gastronomii,
  • przygotowywanie autorskiego menu opartego o wysokiej jakości produkty (które zapewniamy po uzgodnieniu z Tobą),
  • przygotowanie posiłków, bo o karmienie finalnie chodzi,
  • czerpanie funku z uszczęśliwiania podniebień gości,
  • dbanie o jakość i świeżość, bo bez jakości i świeżości nie będzie szczęśliwych podniebień…
  • sporządzanie zamówień,
  • przygotowanie food costów
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Menadżer restauracji Mono Cafe & Bistro (Monopolis)

Doctor Stefana Kopcińskiego 62, Widzew, Łódź
Wygasła: 13.01.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
  • zarządzanie zespołem kelnerów, baristów i kucharzy, tworzenie listy zapotrzebowania, składanie zamówień oraz negocjacje z dostawcami,
  • zapewnienie najwyższej jakości obsługi oraz jakości serwowanych dań,
  • kontrola poprawności przygotowywania i podawania posiłków zgodnie ze standardami jakościowymi,
  • prawidłowe zarządzanie kosztami,
  • dokonywanie analiz i zestawień związanych z funkcjonowaniem lokalu,
  • czerpanie funu z uszczęśliwiania gości
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Work or Not - Sprawdź pracodawcę i wybierz mądrze!

Jakie jest Twoja opinia na temat pracy w firmie MONOCAFE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, podziel się opinią i pomóż innym.