Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Budowanie zespołu działu kuchni oraz efektywne zarządzanie
Dbałość o czystość kuchni, wysoki standard produkcji oraz smak i estetykę dań
Koordynacja oraz kontrola wszystkich aspektów związanych z pracą kuchni
Tworzenie dań ze smakiem i pasją
Utrzymanie sprawnej działalności kuchni na co dzień oraz w przygotowaniu i wydawaniu dużych grup zorganizowanych
Kontrolowanie stanów magazynowych
Kontakt z przedstawicielami i dostawcami; koordynacja procesu zamówień i dostaw towaru
Umiejętna organizacja czasu pracy swojego oraz podległego personelu (tworzenie grafików, delegowanie zadań, rozliczanie czasu pracy i przydzielonych obowiązków)
Znajomość i stosowanie zasad HACCP i BHP
Tworzenie nowych, ciekawych propozycji dań; projektowanie i wprowadzanie menu stałego i sezonowego
Chęć i pomysły do wprowadzania ulepszeń w funkcjonowaniu kuchni