Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (7)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 7 )
Konserwator - Technik
LG 1a, Biskupice Podgórne (pow. wrocławski)
Wygasła: 14.01.2024
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
bieżąca naprawa i instalacja sprzętu gastronomicznego (w zakresie posiadanych umiejętności)
przegląd urządzeń, bieżące zgłaszanie awarii i usterek
współpraca z menedżerem i nadzór nad pracą firm podwykonawczych w zakresie instalacji urządzeń gastronomicznych i serwisowania sprzętu będącego własnością naszej firmy
bieżąca naprawa i instalacja sprzętu gastronomicznego (w zakresie posiadanych umiejętności)
przegląd urządzeń, bieżące zgłaszanie awarii i usterek
współpraca z menedżerem i nadzór nad pracą firm podwykonawczych w zakresie instalacji urządzeń gastronomicznych i serwisowania sprzętu będącego własnością naszej firmy
Osoba zatrudniona na stanowisku Specjalista ds. kadrowo-księgowych będzie odpowiedzialna za kontakt z kontrahentami
pracownikami oraz klientami Spółki głównie pochodzącymi z Korei Południowej
oprócz tego do jej zadań będzie należało m.in.:
- sporządzanie raportów;
- księgowanie faktur od dostawców i przygotowywanie płatności;
- sporządzanie listy płac oraz przygotowywanie przelewów bankowych wynagrodzeń;
- podejmowanie współpracy z kierownictwem i doradztwo w zakresie administracyjnej obsługi zatrudnienia
Osoba zatrudniona na stanowisku Dietetyk (Dietician) będzie komunikować się ze współpracownikami oraz klientami głównie pochodzącymi z Korei Południowej
do jej głównych obowiązków będzie należało m.in.:
- prowadzenie i nadzorowanie wszystkich elementów produkcji
tj. organizacja stanowisk pracy
instruktaż pracowników
nadzór nad prawidłowością;
- zarządzanie kosztami żywności;
- kontrola jakości żywności;
- opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet