Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (46)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 46 )
Kierownik Działu Technicznego
Staniszów (pow. jeleniogórski)
Wygasła: 04.05.2024
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
utrzymanie sprawności technicznej obiektów budowlanych i urządzeń technicznych,
utrzymanie systemów informatycznych, automatyki budynków, kontroli dostępów itp.,
opracowanie procedur konserwacji oraz przeglądów urządzeń mechanicznych i elektrycznych,
przydzielanie zadań podległemu zespołowi i kontrola ich wykonania w zakresie bieżących prac przeglądowo-konserwacyjnych,
przygotowanie raportów i analiz dotyczących eksploatacji budynku, urządzeń i instalacji w nim zainstalowanych,
udział w kontrolach i przeglądach wykonywanych przez nadzór i podmioty zewnętrzne, kontakt z urzędami,
uczestniczenie w próbach i odbiorach technicznych instalacji, urządzeń i stałego wyposażenia obiektu budowlanego,
prowadzenie bieżącej dokumentacji technicznej obiektu i urządzeń mechanicznych. Nadzór nad dokumentacją techniczną obiektu w tym dokumentacją powykonawczą, DTR,
dokonywanie napraw – samodzielnie, wraz ze swoim zespołem lub w kooperacji z podwykonawcami, zamawianie części eksploatacyjnych,
udział w przeglądach dozorowych i konserwacyjnych urządzeń i instalacji obiektu, wypełnianie zaleceń pokontrolnych
Głównym zadaniem osoby na tym stanowisku będzie kompleksowe utrzymanie w należytym stanie technicznym infrastruktury budynkowej, zainstalowanych na terenie kompleksu maszyn i urządzeń oraz dbanie o teren zewnętrzny
Główne obowiązki:
Wykonywanie drobnych prac remontowych oraz naprawczych na terenie kompleksu
Bieżące usuwanie pojawiających się usterek oraz podejmowanie szybkich działań w sytuacjach awaryjnych
Prowadzenie w oparciu o harmonogram prac eksploatacyjnych, konserwacyjnych oraz prewencyjnych w zakresie instalacji elektrycznych, grzewczych, klimatyzacyjnych, wentylacyjnych, wodno-kanalizacyjnych, itp
Prowadzenie codziennych kontroli obiektów oraz parametrów technicznych maszyn i urządzeń zlokalizowanych na terenie kompleksu. Raportowanie o ich stanie i występujących problemach
Dbanie o tereny zewnętrzne
Przygotowywanie sal konferencyjnych, restauracji oraz basenów pod prowadzone wydarzenia oraz imprezy okolicznościowe
Ścisła współpraca z pozostałymi działami oraz szybkie reagowanie na zgłaszane problemy techniczne
tworzenie autorskiego menu à la carte kilku punktów gastronomicznych na terenie Resortu, a także menu bankietowego, konferencyjnego oraz sezonowych ofert specjalnych,
przygotowywanie dań i dbałość o ich estetyczną prezentację,
organizacja pracy podległego personelu,
nadzór nad jakością serwowanych dań, wdrażanie procedur i szkolenie personelu,
prowadzenie gospodarki magazynowej, zamawianie towarów, inwentaryzacje, ewidencjonowanie strat,
dbałość o rentowność punktów gastronomicznych, w szczególności poprzez monitorowanie food costu i staff costu, opracowywanie receptur i ustalanie cen oferowanego menu,
utrzymywanie i ścisłe przestrzeganie norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP
Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika Służby Pięter, będzie odpowiedzialna m.in. za przygotowanie do otwarcia nowego resortu o standardzie pięciogwiazdkowym (264 pokoje i apartamenty), w zakresie rekrutacji pracowników i organizacji pracy działu. Po uruchomieniu obiektu będzie odpowiedzialna za organizowanie i kontrolowanie pracy działu, zapewnienie utrzymania czystości obiektu na bardzo wysokim poziomie, współpracę z dostawcami i zarządzanie magazynami. Kierownik Służby Pięter będzie odpowiedzialny za budżet, a także za optymalizację kosztów w ramach działu
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik Gastronomii
Staniszów (pow. jeleniogórski)
Wygasła: 13.01.2024
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika Gastronomii, będzie odpowiedzialna m.in. za przygotowanie do otwarcia nowego resortu o standardzie pięciogwiazdkowym (264 pokoje i apartamenty), w zakresie rekrutacji pracowników i organizacji pracy działu. Po uruchomieniu obiektu będzie odpowiedzialna za organizowanie i kontrolowanie pracy działu, współtworzenie oferty i maksymalizację przychodów, opracowywanie i wdrażanie standardów pracy, zapewnienie wysokiej jakości serwisu, szkolenia, współpracę z dostawcami i zarządzanie magazynami. Kierownik Gastronomii będzie odpowiedzialny za budżet, a także za optymalizację kosztów w ramach działu
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Dyrektor Operacyjny
Staniszów (pow. jeleniogórski)
Wygasła: 11.01.2024
pełny etat
kontrakt B2B
praca stacjonarna
dyrektor
Obowiązki:
Osoba zatrudniona na stanowisku Dyrektor Operacyjny, będzie odpowiedzialna m.in. za otwarcie nowego resortu o standardzie pięciogwiazdkowym (264 pokoje i apartamenty), a także organizację i nadzorowanie operacyjnej pracy resortu, we współpracy z kierownikami poszczególnych działów hotelowych. Utrzymywanie relacji z Gośćmi, pracownikami oraz partnerami firmy. Motywowanie i szkolenie personelu. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi Gości, poprzez własny przykład oraz wprowadzanie standardów pracy. Współudział w tworzeniu oferty, marketing lokalny, a także realizację celów sprzedażowych i zarządzanie kosztami
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik Działu Technicznego
Staniszów (pow. jeleniogórski)
Wygasła: 06.12.2023
pełny etat
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
utrzymanie sprawności technicznej obiektów budowlanych i urządzeń technicznych,
utrzymanie systemów informatycznych, automatyki budynków, kontroli dostępów itp.,
opracowanie procedur konserwacji oraz przeglądów urządzeń mechanicznych i elektrycznych,
przydzielanie zadań podległemu zespołowi i kontrola ich wykonania w zakresie bieżących prac przeglądowo-konserwacyjnych,
przygotowanie raportów i analiz dotyczących eksploatacji budynku, urządzeń i instalacji w nim zainstalowanych,
udział w kontrolach i przeglądach wykonywanych przez nadzór i podmioty zewnętrzne, kontakt z urzędami,
uczestniczenie w próbach i odbiorach technicznych instalacji, urządzeń i stałego wyposażenia obiektu budowlanego,
prowadzenie bieżącej dokumentacji technicznej obiektu i urządzeń mechanicznych. Nadzór nad dokumentacją techniczną obiektu w tym dokumentacją powykonawczą, DTR,
dokonywanie napraw – samodzielnie, wraz ze swoim zespołem lub w kooperacji z podwykonawcami, zamawianie części eksploatacyjnych,
udział w przeglądach dozorowych i konserwacyjnych urządzeń i instalacji obiektu, wypełnianie zaleceń pokontrolnych
Osoba zatrudniona na stanowisku Dyrektor Operacyjny, będzie odpowiedzialna m.in. za otwarcie nowego resortu o standardzie pięciogwiazdkowym (264 pokoje i apartamenty), a także organizację i nadzorowanie operacyjnej pracy resortu, we współpracy z kierownikami poszczególnych działów hotelowych. Utrzymywanie relacji z Gośćmi, pracownikami oraz partnerami firmy. Motywowanie i szkolenie personelu. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi Gości, poprzez własny przykład oraz wprowadzanie standardów pracy. Współudział w tworzeniu oferty, marketing lokalny, a także realizację celów sprzedażowych i zarządzanie kosztami
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef Kuchni
Szczawnica
Wygasła: 02.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
tworzenie autorskiego menu à la carte kilku punktów gastronomicznych na terenie Resortu, a także menu bankietowego, konferencyjnego oraz sezonowych ofert specjalnych,
przygotowywanie dań i dbałość o ich estetyczną prezentację,
organizacja pracy podległego personelu,
nadzór nad jakością serwowanych dań, wdrażanie procedur i szkolenie personelu,
prowadzenie gospodarki magazynowej, zamawianie towarów, inwentaryzacje, ewidencjonowanie strat,
dbałość o rentowność punktów gastronomicznych, w szczególności poprzez monitorowanie food costu, opracowywanie receptur i ustalanie cen oferowanego menu,
utrzymywanie i ścisłe przestrzeganie norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP
Planowanie i wdrażanie polityki cenowej dla grupy obiektów – resortowych hoteli o standardzie pięciogwiazdkowym, trzygwiazdkowym oraz apartamentów
Podejmowania działań służących maksymalizacji przychodów obiektów hotelowych poprzez m.in. zarządzanie ceną, tworzenie nowych produktów – pakietów pobytowych, pozyskiwanie nowych kanałów dystrybucji itp.,
Zarządzanie działem rezerwacji indywidualnej oraz sprzedaży grupowej MICE
Obsługa channel managera, silnika rezerwacyjnego, systemu PMS na poziomie administratora
Współtworzenie budżetów przychodowych, raportowanie wyników i osiągniętych KPI
Tworzenie i realizacja planów marketingowych i promocyjnych wraz z budżetem
Planowanie kampanii reklamowych, współpraca z agencją marketingu internetowego, agencją PR, bezpośredni kontakt z mediami
Koordynacja prac nad tworzeniem stron internetowych, materiałów reklamowych, obsługą social mediów
Odpowiedzialność za wynik sprzedażowy podległych obiektów
Osoba zatrudniona na stanowisku Dyrektor Operacyjny, będzie odpowiedzialna m.in. za organizację i nadzorowanie operacyjnej pracy resortu, we współpracy z kierownikami poszczególnych działów hotelowych. Utrzymywanie relacji z Gośćmi, pracownikami oraz partnerami firmy. Motywowanie i szkolenie personelu. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi Gości, poprzez własny przykład oraz wprowadzanie standardów pracy. Współudział w tworzeniu oferty, marketing lokalny, a także realizację celów sprzedażowych i zarządzanie kosztami
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Zastępca Kierownika gastronomii
Szczawnica
Wygasła: 06.10.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator, menedżer
Obowiązki:
organizacja pracy części gastronomicznej hotelu (m.in. 3 restauracje, lobby bar, klub muzyczny)
maksymalizacja przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych
kontrola zamówień
kontakty z kontrahentami, dostawcami i podwykonawcami
utrzymanie sprawności technicznej obiektów budowlanych i urządzeń technicznych
opracowanie procedur konserwacji oraz przeglądów urządzeń mechanicznych i elektrycznych
przydzielanie zadań podległemu zespołowi i kontrola ich wykonania w zakresie bieżących prac przeglądowo-konserwacyjnych
przygotowanie raportów i analiz dotyczących eksploatacji budynku, urządzeń i instalacji w nim zainstalowanych
udział w kontrolach i przeglądach wykonywanych przez nadzór i podmioty zewnętrzne, kontakt z urzędami
uczestniczenie w próbach i odbiorach technicznych instalacji, urządzeń i stałego wyposażenia obiektu budowlanego
prowadzenie bieżącej dokumentacji technicznej obiektu i urządzeń mechanicznych. Nadzór nad dokumentacją techniczną obiektu w tym dokumentacją powykonawczą, DTR,
dokonywanie napraw – samodzielnie, ze swoim zespołem lub w kooperacji z podwykonawcami, zamawianie części eksploatacyjnych
udział w przeglądach dozorowych i konserwacyjnych urządzeń i instalacji obiektu, wypełnianie zaleceń pokontrolnych
Osoba zatrudniona na stanowisku Specjalisty ds. rezerwacji będzie odpowiedzialna za przyjmowanie rezerwacji Gości indywidualnych grupy 3 obiektów hotelowych znajdujących się w Szczawnicy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista/ka ds. Rezerwacji
Wrzesińska 12, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 18.05.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Osoba zatrudniona na stanowisku Specjalisty ds. rezerwacji będzie odpowiedzialna za przyjmowanie rezerwacji Gości indywidualnych grupy 3 obiektów hotelowych znajdujących się w Szczawnicy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef Kuchni
Szczawnica
Wygasła: 27.04.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
tworzenie menu oraz ofert specjalnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista/ka ds. Rezerwacji
Wrzesińska 12, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 30.03.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Osoba zatrudniona na stanowisku Specjalisty ds. rezerwacji będzie odpowiedzialna za przyjmowanie rezerwacji Gości indywidualnych grupy 3 obiektów hotelowych znajdujących się w Szczawnicy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Szef Kuchni
Szczawnica
Wygasła: 25.03.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
tworzenie menu oraz ofert specjalnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista/ka ds. marketingu i PR
Wrzesińska 12, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 25.02.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa o dzieło
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
praca zdalna
praca hybrydowa
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
współtworzenie i realizacja planu reklamowego (prasa, radio, reklama online),
koordynacja produkcji materiałów marketingowych,
tworzenie materiałów graficznych (Canva),
pisanie tekstów (np. artykuły prasowe),
zarządzanie treścią stron internetowych,
prowadzenie social media wraz z kampaniami reklamowymi w określonym budżecie,
Osoba zatrudniona na stanowisku Specjalisty ds. rezerwacji będzie odpowiedzialna za przyjmowanie rezerwacji Gości indywidualnych grupy 3 obiektów hotelowych znajdujących się w Szczawnicy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Sales Manager
Kraków
Wygasła: 08.02.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca zdalna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
prowadzenie aktywnych działań sprzedażowych na podległych terenie w celu maksymalizacji przychodu ze sprzedaży w segmencie MICE,
spotkania z klientami firmowymi, agencjami eventowymi w celu prezentacji oferty hotelu,
promocja obiektu w zakresie organizacji przyjęć okolicznościowych we współpracy z działem marketingu,
współpraca z wedding plannerami,
udział w targach ślubnych oraz innych wydarzeniach branżowych,
obsługa zapytań przychodzących, spotkania z klientami, wycena imprez, negocjacje umów na organizację przyjęć okolicznościowych,
pomoc w organizacji eventów,
rozliczanie i fakturowanie imprez,
kompletowanie dokumentów dla danego projektu, zamówienie, lista uczestników, zlecania dodatkowe, dokumenty wpłat, agendy,
współpraca z działem sprzedaży MICE,
raportowanie działań i wyników,
współpraca z pozostałymi działami firmy np. marketing, gastronomia, dział techniczny, służba pięter, recepcja,
wyjazdy służbowe do klientów oraz do siedziby firmy w Szczawnicy oraz w Warszawie
Osoba zatrudniona na stanowisku Specjalisty ds. rezerwacji będzie odpowiedzialna za przyjmowanie rezerwacji Gości indywidualnych grupy 3 obiektów hotelowych znajdujących się w Szczawnicy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista/ka ds. Rezerwacji
Wrzesińska 12, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 13.11.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Osoba zatrudniona na stanowisku Specjalisty ds. rezerwacji będzie odpowiedzialna za przyjmowanie rezerwacji Gości indywidualnych grupy 5 obiektów hotelowych znajdujących się w Szczawnicy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Barman - barista
Szczawnica
Wygasła: 31.08.2022
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Sporządzanie i podawanie napojów
dbanie o wizerunek lokalu
od 20 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Sales Manager – MICE
Wrzesińska 12, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 15.04.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Osoba zatrudniona na stanowisku Sales Manager – MICE będzie odpowiedzialna za aktywne pozyskiwanie nowych klientów MICE dla obiektów grupy hotelowej, utrzymywanie relacji z klientami, przygotowywania ofert, prowadzenia negocjacji z klientem oraz planowanie i organizacja konferencji, spotkań biznesowych i innych eventów odbywających się na terenie hoteli
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik gastronomii
Szczawnica
Wygasła: 17.02.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
kierownik / koordynator, menedżer
Obowiązki:
organizacja pracy części gastronomicznej hotelu (m.in. 3 restauracje, lobby bar, klub muzyczny)
maksymalizacja przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych
kontrola zamówień
kontakty z kontrahentami, dostawcami i podwykonawcami
Osoba zatrudniona na stanowisku Sales Manager – MICE będzie odpowiedzialna za aktywne pozyskiwanie nowych klientów MICE dla obiektów grupy hotelowej, utrzymywanie relacji z klientami, przygotowywania ofert, prowadzenia negocjacji z klientem oraz planowanie i organizacja konferencji, spotkań biznesowych i innych eventów odbywających się na terenie hoteli
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. sprzedaży MICE
Wrzesińska 12, 03-713 Warszawa, Polska
Wygasła: 13.03.2020
Pełny etat
Specjalista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik ds. sprzedaży MICE
Wrzesińska 12, 03-713 Warszawa, Polska
Wygasła: 02.10.2019
Pełny etat
Specjalista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. Rezerwacji
Wrzesińska 12, 03-713 Warszawa, Polska
Wygasła: 29.09.2019
Pełny etat
Specjalista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. marketingu i PR
mazowieckie
Wygasła: 30.08.2019
Pełny etat
Specjalista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. Rezerwacji
Warszawa
Wygasła: 26.06.2019
Specjalista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Zastępca Dyrektora Hotelu
Nowy Targ, Stary Sącz, Szczawnica, Zakopane, Krynica-Zdrój, Piwniczna-Zdrój, Nowy Sącz, Łącko (pow. nowosądecki)
Wygasła: 03.05.2019
Dyrektor/Prezes
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. Rezerwacji
Warszawa
Wygasła: 14.04.2019
Specjalista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik sprzedaży MICE
Szczawnica, Nowy Sącz, Nowy Targ, Stary Sącz, Piwniczna-Zdrój, Krynica-Zdrój, Łącko (pow. nowosądecki)