Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór nad wszystkimi działaniami w obszarze kuchni (zarządzanie personelem, szkolenia, grafiki, rozliczanie czasu pracy, administracja)
nadzór nad utrzymaniem wysokiej jakości dań
kontrolę zaopatrzenia w surowce i kontakt z dostawcami
wdrożenie i utrzymanie standardów sieci i brandu
kontrola procedur, receptur, prowadzenie dokumentacji HACCP
współpraca ze wszystkimi działami w hotelu oraz w ramach struktury firmy i sieci
planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór nad wszystkimi działaniami w obszarze gastronomii (zarządzanie personelem, szkolenia, grafiki, rozliczanie czasu pracy, administracja)
zarządzanie restauracją hotelową
utrzymywanie dobrych relacji z gośćmi hotelowymi wraz z reagowaniem na ich potrzeby i opinie/ monitorowanie satysfakcji gości
sprzedaż, nadzorowanie oraz współpracę nad przygotowaniem i przebiegiem imprez okolicznościowych
kontrolę zaopatrzenia w surowce i kontakt z dostawcami
wdrożenie i utrzymanie standardów sieci i brandu
współpraca ze wszystkimi działami w hotelu oraz w ramach struktury firmy i sieci, w tym:
weryfikacja poprawności działania systemów i sprzętów gastronomicznych/ zgłaszanie usterek
ustalanie zmian w menu wespół z Szefem Kuchni
przeprowadzanie inwentaryzacji, rozliczanie raportów dobowych i miesięcznych, przygotowywanie dokumentów kosztowych dla Działu Finansowego
zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy
wsparcie Działu Służby Pięter i Kuchni w dbaniu o zaplecze pracownicze
realizacja planów budżetowych gastronomii, utrzymywanie wskaźników na odpowiednim poziomie
prognozowanie kosztów i przychodów wespół z General Manager
tworzenie i wdrażanie wszelkich procedur
realizowanie projektów sieciowych w ramach zadań przydzielonych dla Food & Beverage Department
przeprowadzanie wewnętrznych audytów sieciowych w zakresie Food & Beverage
uczestniczenie w rotacyjnych dyżurach managerskich
wykonywanie zadań zleconych przez przełożonego - Dyrektor Hotelu
współpraca z hotelowymi partnerami biznesowymi oraz kontrahentami i dostawcami usług
Zastępca Kierownika Recepcji /Deputy Front Office Manager
Gdynia
Wygasła: 22.02.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator, menedżer
Obowiązki:
wsparcie Kierownika Recepcji
zapewnienie najwyższego poziomu obsługi zgodnie ze standardami sieci Marriott
monitorowanie kluczowych wskaźników satysfakcji Gości związanych z podległymi obszarami z naciskiem na ciągłe doskonalenie
utrzymywanie dobrych relacji z Gośćmi hotelowymi wraz z reagowaniem na ich potrzeby i opinie
właściwe zarządzanie podległymi pracownikami poprzez stawianie im określonych celów oraz kontrola realizacji przyjętych ustaleń, rozwój kompetencji pracowników, prowadzenie regularnych spotkań z pracownikami
odpowiedzialność za prawidłowy przebieg dokumentacji w obszarze działań Recepcji
współpraca z innymi działami w zakresie przepływu informacji, przygotowania i udostępnienia statystyk i raportów
uczestniczenie w rotacyjnych dyżurach managerskich
Kierownik Recepcji / Front Office Manager (Hotel Element by Westin Wrocław)
Wrocław
Wygasła: 17.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator, menedżer
Obowiązki:
zarządzanie, kontrola oraz nadzór nad funkcjonowaniem działu Recepcji
zapewnienie najwyższego poziomu obsługi zgodnie ze standardami sieci Marriott
monitorowanie kluczowych wskaźników satysfakcji Gości związanych z podległymi obszarami z naciskiem na ciągłe doskonalenie
utrzymywanie dobrych relacji z Gośćmi hotelowymi wraz z reagowaniem na ich potrzeby i opinie
właściwe zarządzanie podległymi pracownikami poprzez stawianie im określonych celów oraz kontrola realizacji przyjętych ustaleń, rozwój kompetencji pracowników, prowadzenie regularnych spotkań z pracownikami
odpowiedzialność za prawidłowy przebieg dokumentacji w obszarze działań Recepcji
współpraca z innymi działami w zakresie przepływu informacji, przygotowania i udostępnienia statystyk i raportów
uczestniczenie w rotacyjnych dyżurach managerskich
przeprowadzanie procesów rekrutacyjnych oraz szkolenie powierzonego zespołu
zarządzanie, kontrola oraz nadzór nad funkcjonowaniem działu Recepcji
zapewnienie najwyższego poziomu obsługi zgodnie ze standardami sieci Marriott
monitorowanie kluczowych wskaźników satysfakcji Gości związanych z podległymi obszarami z naciskiem na ciągłe doskonalenie
utrzymywanie dobrych relacji z Gośćmi hotelowymi wraz z reagowaniem na ich potrzeby i opinie
właściwe zarządzanie podległymi pracownikami poprzez stawianie im określonych celów oraz kontrola realizacji przyjętych ustaleń, rozwój kompetencji pracowników, prowadzenie regularnych spotkań z pracownikami
odpowiedzialność za prawidłowy przebieg dokumentacji w obszarze działań Recepcji
współpraca z innymi działami w zakresie przepływu informacji, przygotowania i udostępnienia statystyk i raportów
uczestniczenie w rotacyjnych dyżurach managerskich
przeprowadzanie procesów rekrutacyjnych oraz szkolenie powierzonego zespołu
Jeśli jesteś wulkanem energii, lubisz gotować, masz pasję do tworzenia, nie opuszcza Cię uśmiech na twarzy, chętnie podejmujesz nowe wyzwania kulinarne
Właśnie takich osób - lubiących ludzi i pozytywnie nastawionych poszukujemy do dynamicznego zespołu pasjonatów kulinarnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Księgowy / Księgowa ds. należności
Jerzego Waszyngtona 19, Śródmieście, Gdynia
Wygasła: 10.06.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca hybrydowa
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
kontrola przychodów pod względem formalnym i rachunkowym
księgowanie wyciągów bankowych
uzgodnienia dotyczące płatności kartami kredytowymi i gotówką
sporządzanie raportów i zestawień finansowych na bazie zaksięgowanych dokumentów
nadzorowanie stanu należności z podmiotami powiązanymi i pozostałymi
uzgadnianie sald kont, wyjaśnianie różnic
dbanie o poprawny przepływ informacji i dokumentów wewnątrz działu, kontrola i archiwizacja dokumentów źródłowych
przygotowywanie danych w celach raportowych oraz zamknięć miesiąca
Jeśli jesteś wulkanem energii, lubisz gotować, masz pasję do tworzenia, nie opuszcza Cię uśmiech na twarzy, chętnie podejmujesz nowe wyzwania kulinarne
Właśnie takich osób - lubiących ludzi i pozytywnie nastawionych poszukujemy do dynamicznego zespołu pasjonatów kulinarnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Regionalny Kierownik Marketingu - Niemcy i Polska
Jerzego Waszyngtona 19, Śródmieście, Gdynia
Wygasła: 15.03.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
praca hybrydowa
kierownik / koordynator, menedżer
Obowiązki:
Prowadzenie realizacji programów marketingowych od początku do końca, wykorzystując wewnętrzne wsparcie i napędzając współpracę
Tworzenie, utrzymywanie i prowadzenie raportów analitycznych na wielu platformach i wyciąganie kluczowych wniosków dla przyszłego rozwoju kampanii i strategii go-to-market, wraz z formalnymi propozycjami i zaleceniami dotyczącymi taktyki
Inicjatywy marketingowe dla kluczowych rynków zasilających hotele w celu zwiększenia świadomości i preferencji konsumentów, zwiększenia udziału w rynku i budowania szerszego portfolio i świadomości marki
Prowadzenie i/lub współpraca z działem operacyjnym hoteli w zakresie konceptualizacji/realizacji programowania i aktywacji na poziomie hoteli, w oparciu o wytyczne marki
Pełnienie roli strażnika/łącznika marki hotelu (hoteli), sprawdzając czy wszystkie działania marketingowe odzwierciedlają głos marki. Prowadzenie strategicznej realizacji promocji i kampanii kontynentalnych i markowych
Regularne przeglądanie i dbanie o zawartość stron internetowych, zapewniające, że aktualne i odpowiednie oferty są dostępne na wszystkich platformach Marriott i stronach stron trzecich
Analiza inwestycji budżetowych w stosunku do ROI dla korporacyjnych działań SEO
Rozwijanie i wdrażanie strategii społecznościowej, poprzez zarządzanie budżetem i strategią płatnych mediów społecznościowych
Wspieranie i współpraca z różnymi działami, aby zapewnić optymalne dostarczanie treści (PR, F&B, Marketing, Sprzedaż)
Tworzenie i wdrażanie treści promocyjnych dla ofert specjalnych i pakietów, w koordynacji z zespołami hotelu
Zarządzanie relacjami z Marriott Digital Field Marketing
Jeśli jesteś wulkanem energii, lubisz gotować, masz pasję do tworzenia, nie opuszcza Cię uśmiech na twarzy, chętnie podejmujesz nowe wyzwania kulinarne
Właśnie takich osób - lubiących ludzi i pozytywnie nastawionych poszukujemy do dynamicznego zespołu pasjonatów kulinarnych
opracowywanie i realizacja strategii komunikacji oraz kampanii marketingowych
prowadzenie i planowanie działań rocznych i cyklicznych w hotelu i restauracji
prowadzenie kont na Social Media (Facebook, Linkedin, Instagram)
budowanie świadomości marki w oparciu o działania marketingowe i komunikację digitalową
prowadzenie i planowanie budżetów promocyjnych i ich rozliczanie
analizowanie raportów od agencji reklamowych (Google Analytics, Facebook Ads, Google Ads)
współpraca z agencjami reklamowymi i drukarniami w zakresie projektowania i tworzenia materiałów reklamowych spełniających wymogi sieci (bannery, ulotki, plakaty)
tworzenie tekstów PR’owych, notatek i komunikatów prasowych, artykułów;
stała analiza rynku i trendów sprzedaży, przedstawianie rekomendacji działań marketingowo-sprzedażowych
zarządzanie stroną WWW oraz treściami promocyjnymi sieci i hotelu;
tworzenie komunikacji i informacji dla Gości hotelowych
Public Relations - media relations, budowa bazy mediów/dziennikarzy, nawiązywanie i podtrzymywanie relacji z dziennikarzami, generowanie użytecznego dziennikarskiego contentu
marketing wewnętrzny – kreacja i realizacja ciekawych oraz angażujących akcji dla pracowników, dbanie o employer branding
dbałość o wysoką jakość kontaktów z Gośćmi oraz reagowanie na ich potrzeby
współpraca z innymi działami hotelu w celu zapewnienia najwyższej jakości i skutecznej obsługi Gości
Jeśli jesteś wulkanem energii, lubisz gotować, masz pasję do tworzenia, nie opuszcza Cię uśmiech na twarzy, chętnie podejmujesz nowe wyzwania kulinarne
Właśnie takich osób - lubiących ludzi i pozytywnie nastawionych poszukujemy do dynamicznego zespołu pasjonatów kulinarnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz
Jerzego Waszyngtona 19, Śródmieście, Gdynia
Wygasła: 03.06.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Jeśli jesteś wulkanem energii, lubisz gotować, masz pasję do tworzenia, nie opuszcza Cię uśmiech na twarzy, chętnie podejmujesz nowe wyzwania kulinarne
Właśnie takich osób - lubiących ludzi i pozytywnie nastawionych poszukujemy do dynamicznego zespołu pasjonatów kulinarnych
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. Sprzedaży Grup i Konferencji
Jerzego Waszyngtona 19, Śródmieście, Gdynia
Wygasła: 03.06.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
aktywne pozyskiwanie nowych Klientów
realizacja celów sprzedażowych
tworzenie ofert i umów sprzedażowych
prowadzenie aktywnej sprzedaży usług hotelowych
trwała współpraca, budowanie i utrzymywanie relacji z Klientami
Jeśli jesteś wulkanem energii, uwielbiasz kontakt z ludźmi, nie opuszcza Cię uśmiech na twarzy, chętnie podejmujesz nowe wyzwania, dołącz do naszego otwartego i pełnego entuzjazmu zespołu
Obecnie poszukujemy osób na stanowisko: Recepcjonista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Księgowy ds. należności i zobowiązań dla hoteli we Francji, Belgii i Polsce
Jerzego Waszyngtona 19, Śródmieście, Gdynia
Wygasła: 16.03.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna, praca hybrydowa
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
kontrola faktur pod względem formalnym i rachunkowym, dekretowanie dokumentów
księgowanie wyciągów bankowych
sporządzanie raportów i zestawień finansowych na bazie zaksięgowanych dokumentów
nadzorowanie należności z podmiotami powiązanymi i pozostałymi
uzgadnianie sald kont, wyjaśnianie różnic
dbanie o poprawny przepływ informacji i dokumentów wewnątrz działu, kontrola i archiwizacja dokumentów źródłowych
pomoc w przygotowywaniu deklaracji JPK
przygotowywanie danych w celach raportowych oraz zamknięć miesiąca