Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (4 )
Aktualne ( 0 )
Archiwalne ( 4 )
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Wspieranie nauczyciela w rozwoju dziecka niepełnosprawnego - realizowanie zaleceń psychologa
pomaganie w spożywaniu posiłków
czynnościach higienicznych
ubieraniu się i rozbieraniu
wykonywanie czynności przygotowawczych do zabaw i zajęć
porządkowanie zabawek i pomocy dydaktycznych
wykonywanie innych czynności porządkowych. Praca od poniedziałku do piątku
w godzinach 8-16
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków
tj. mycie
obieranie
czyszczenie. Rozdrabnianie warzyw
owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji wykorzystywania maszyn gastronomicznych. Przygotowywanie potraw zgodnie z sugestiami kucharza i intendentki. Przestrzeganie dyscypliny pracy
zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno sanitarnych
zasad GMP/ GHP
i przepisów bhp i p. pożarowych
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Praca fizyczna z urządzeniami typu: wiatraka
kosiarka elektryczna
nożyce do żywopłotu itp. Konserwacja i naprawa sprzętów biurowych
zabawek i regulacji okiem
napraw instalacji sanitarnej
ostrzenia noży i innych. Malowanie
drobne prace stolarskie
remontowe ( jak w domu). Prace związane z ogrodem. Praca w zakresie godzin: 16-20 (według grafiku)
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków. Obróbka wstępna warzyw (mycie
obieranie
krojenie)
obróbka mięs
porcjowanie
mycie i sprzątanie pomieszczeń kuchennych. Przygotowywanie potraw zgodnie z sugestiami kucharza i intendentki. Pomoc przy porcjowaniu
wydawaniu posiłków. Dbanie o przestrzeganie zasad dyscypliny pracy
zasad technologii
HAACP
GMP/ GHP i przepisów bhp i p. poż. Praca od poniedziałku do piątku
w godzinach 10-14 lub zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne