Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (2 )
Aktualne ( 1 )
Archiwalne ( 1 )
Kucharz/Starszy Kucharz
Kraków
Ważna do: 07.02.2025
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Kierowanie gospodarką żywieniową w ramach funkcjonowania kuchni
kierowanie pracą podległego personelu
przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi
wymogami technologii żywienia
dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków
wydawanie ich punktualnie o wyznaczonej godzinie
utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
sprzątanie magazynów żywnościowych
kuchni i innych pomieszczeń w przydzielonym terenie
przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych BHP i PPOŻ
oraz dyscypliny pracy
natychmiastowe zgłaszanie Dyrektorowi Szkoły lub Kierownikowi Internatu usterek i wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia
wykonywanie innych prac zleconych przez Kierownika Internatu lub Dyrektora Szkoły
Pokaż więcej >>
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Wstępna obróbka warzyw
owoców
oraz wszelkich surowców do przygotowywania posiłków- mycie
obieranie
czyszczenie
rozdrabnianie surowców z uwzględnieniem wymagań technologii i instrukacji obsługi maszyn ( obsługa prostych urządzeń)
pomoc w przygotowaniu potraw zgodnie z wytycznymi kucharza
wymogami technologii żywienia i oszczędne gospodrowanie artykułami spożywczymi
porcjowanie i wydawanie posiłków
dbanie o najwyższa jakość i smak posiłków
wydawanie ich punktualnie o wyznaczonej godzinie
utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
sprzątanie magazynów żywnościowych
kuchni i innych pomieszczeń w przydzielonym terminie
mycie i wyparzanie naczyń
sprzętu kuchnnego oraz sprzątanie kuchni
realizowanie poleceń kucharza w sprawach gospodarki żywieniowej.Przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych
bhp i ppoż
oraz dyscypliny pracy
dorażne zastępstwo kucharza podczas jego nieobecności
natychmiastowe zgłaszanie Dyrektorowi Szkoły lub Kierownikowi Internatu usterek i wszelkich nieprawidłowści stanowiących zagrożenia zdrowia lub życia
wykonywanie innych prac zleconych przez Kierownika Internatu lub Dyrektora Szkoły
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne