Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (15)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 15 )
Serwisant - Monter Urządzeń Gastronomicznych
Siedlce
Wygasła: 05.05.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca mobilna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;
montaż/demontaż oraz wykonywanie okresowych czyszczeń i konserwacji oraz przeglądów technicznych instalacji gastronomicznych u klientów głównie na terenie kraju, a także poza jego granicami;
usuwanie awarii instalacji gastronomicznych (obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna);
instruowanie klientów w zakresie obsługi, higieny i bezpieczeństwa pracy z instalacjami gastronomicznymi;
realizowanie wyznaczonych celów;
współpraca z Biurem Obsługi Klienta oraz Działem Logistycznym w zakresie ustalania terminarza oraz dostępności części zamiennych;