Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
1. Koordynacja pracy działów produkcyjnych.
2. Nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesuprodukcji na wszystkich działach produkcyjnych oraz realizowanie planów produkcyjnych.
3. Nadzorowanie parametrów pracy maszyn.
4. Współpraca z Działem Jakości celem zapewnienia wysokiej jakości gotowych produktów.
5. Rozliczenie się z przyjętego surowca oraz właściwe jego zużycie na poszczególne wyroby zgodnie z jego przeznaczeniem i normą.
6. Zarządzanie podległym zespołem pracowników.
7. Egzekwowanie przestrzegania przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy od podległych pracowników.
8. Przestrzeganie prawidłowego prowadzenia dokumentacji wewnętrznej zgodnie z instrukcją obiegu dokumentów obowiązującą w zakładzie.
9. Obsługa systemu rozliczeń w części dotyczącej produkcji w toku oraz rozliczenia produkcji.
10. Sporządzanie harmonogramu (grafików) rozkładu pracy
zgodnie z obowiązującymi przepisami o czasie pracy
bieżąca kontrola harmonogramu pracy w celu zapewnienia normalnego toku pracy.
praca na trzy zmiany w godz. 6:00-14:00
1. Obsługa formierek zgodnie z instrukcją obsługi.
2. Obsługa drukarek.
3. Obsługę urządzeń w dziale masłowni.
4. Obsługa kartoniarki.
5. Obsługa nalewarki produktów UHT.
6. Przygotowanie materiałów opakowaniowych oraz ich etykietowanie i znakowanie do produkcji oraz prawidłowe pakowanie gotowych produktów i wyrobów zgodnie z procedurą pakowania.
7. Kontrola pakowanego produktu za pomocą systemu wagowego.
8. Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
9. Prowadzenie zapisów w obowiązującej dokumentacji.
10. Pakowanie masła w kartony 10 kg lub 25 kg
Praca na trzy zmiany: 6:00-14:00
- praca w systemie 3 zmianowym
- pakowanie proszku serwatkowego w worki po 25 kg
- obsługa maszyn pakujących
- etykietowanie i znakowanie opakowań
- klasyfikacja gotowego produktu i jego właściwe oznaczenie
- kontrola i utrzymanie właściwej wagi gotowego produktu oraz dbałość o właściwe pakowanie proszku serwatkowego
- prowadzwnie zapisów w dokumentacji
- utrzymanie czystości w dziale produkcyjnym
- praca na wysykości powyżej 3 m
- możliwość rozwoju zawodowego na stanowisko aparatowy proszkowni
praca na trzy zmiany: 6:00-14:00
- praca w systemie 3 zmianowym - ciągła
- pakowanie proszku serwatkowego w worki po 25 kg
- obsługa maszyn pakujących
- etykietowanie i znakowanie opakowań
- klasyfikacja gotowego produktu i jego właściwe oznaczenie
- kontrola i utrzymanie właściwej wagi gotowego produktu oraz dbałość o właściwe pakowanie proszku serwatkowego
- prowadzenie zapisów w dokumentacji
- utrzymanie czystości w dziale produkcyjnym
- praca na wysokości powyżej 3m
- możliwość rozwoju zawodowego
Praca na trzy zmiany
ruch ciągły w godzinach: 6:00 - 14:00
14:00 - 22:00
22:00 - 6:00
(dzień w tygodniu wolny za pracę w święta)
Umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia