Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (7)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 7 )
Manager/Kierownik restauracji & pub'u
Ossolińskich 3, Lesko
Wygasła: 30.04.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
Nowo postająca restauracja & pub poszukuje osoby na stanowisko Kierownik/Manager restauracji
Jeśli lubisz kontakt z ludźmi, masz pasję do gastronomii, posiadasz doświadczenie w zarządzaniu zespołem, cenisz sobie pracę w przyjaznej atmosferze, chciałbyś się podzielić z nami swoją wiedzą, ważne jest dla Ciebie stabilne zatrudnienie i rozwój
Wrota Bieszczad Aparthotel w Lesku szuka osoby na stanowisko "Kucharz" do nowo powstającej restauracji i pub'u
Kucharz w Restauracji & Pubie ma wiele różnorodnych obowiązków, które rozpoczynają się przygotowaniem i serwowaniem posiłków. Kucharz jest odpowiedzialny za utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie standardów sanitarnych i bezpieczeństwa. Kucharz musi działać zgodnie z wytycznymi szefa kuchni i utrzymywać wysokie standardy jakościowe. Kucharz musi pracować zgodnie z harmonogramem i terminami przygotowania posiłków. Kucharz jest ważnym członkiem zespołu kuchennego i powinien rozwijać swoje umiejętności, aby poprawić jakość i skuteczność pracy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik ds. gastronomii
Zdrojowa 11, Polańczyk (pow. leski)
Wygasła: 02.10.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Zarządzanie podległym personelem
Nadzór nad przygotowaniem i wykonaniem oferty gastronomicznej firmy
Wyznaczenie standardów w zakresie specyficznych oczekiwań żywieniowych (diety)
Nadzór nad przestrzeganiem czystości w części gastronomicznej – w szczególności przepisów sanitarnych i HCCAP
Planowanie oferty żywieniowej w odniesieniu do klienta grupowego
Nadzór nad gospodarowaniem produktami w magazynach żywieniowych i comiesięczne raportowanie
Nadzór nad majątkiem przedsiębiorstwa w części gastronomicznej