Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pozyskiwanie nowych klientów z kanału B2B/HoReca (przemysł spożywczy, sieci handlowe z ofertą HoReCa: Makro, Selgros, dystrybutorzy żywności w segmencie HoReCa),
Planowanie i implementacja strategii sprzedaży,
Przygotowywanie ofert handlowych i ich negocjowanie z potencjalnymi klientami,
Dbanie o długotrwałe relacje biznesowe i zapewnienie wysokich standardów obsługi klientów,
Współpraca z krajową spedycją – realizacja dostaw produktów spożywczych do magazynów centralnych polskich sieci handlowych (wprowadzanie zleceń, monitoring, kontrola),
Współpraca z zagranicznymi dostawcami – koordynowanie dostaw zamówionych produktów spożywczych,
Współpraca z przewoźnikami – koordynowanie zleceń transportowych,
Kontrola terminów ważności produktów znajdujących się na magazynie,
Zapewnienie właściwego obiegu dokumentacji związanej z transportem,
Dbanie o wysoką jakość i terminowość dostaw i zleceń,
Poszukiwanie nowych rozwiązań usprawniających obsługę logistyczną (pozyskiwanie nowych ładunków, optymalizacja kosztów),
Kontrola poprawności faktur dotyczących transportu,
realizacja i nadzór rozwoju produktu od fazy koncepcji do wdrożenia (receptura + technologia)
poszukiwanie innowacji w obszarze receptur oraz technologii produkcji oraz ścisła współpraca w tym z innymi działami organizacji; poszukiwanie oszczędności zarówno w obszarze wyrobów gotowych jak i istniejących procesów z zachowaniem wytycznych dotyczących jakości
terminu realizacji oraz budżetu; sporządzanie dokumentacji systemów jakości HACCP ( instrukcje stanowiskowe
procedury)
nadzór nad procesami walidacji produktu
w tym testy technologiczne w obszarze produkcji
organizowanie paneli sensorycznych oraz czynności sprawozdawczych
nadzór i kontrola podczas wdrażania nowego lub modyfikowanego asortymentu
opracowywanie
wdrażanie i regularna kontrola receptur oraz specyfikacji wyrobu gotowego zgodnie z obowiązującym prawem i normami. Umowa na 6 miesięcy; godziny pracy: 8.0016.00; wysokość wynagrodzenia 4000- 6000 zł brutto
Inicjowanie, realizacja i nadzór rozwoju produktu od fazy koncepcji do wdrożenia (receptura + technologia)
Poszukiwanie innowacji w obszarze receptur oraz technologii produkcji oraz ścisła współpraca w tym zakresie z innymi działami w organizacji
Poszukiwanie oszczędności zarówno w obszarze wyrobów gotowych jak i istniejących procesów z zachowaniem wytycznych dotyczących jakości, terminu realizacji oraz budżetu
Relokacja receptur i procesów technologicznych pomiędzy zakładami w grupie i zakładami współpracującymi
Sporządzanie dokumentacji systemów jakości HACCP (instrukcje stanowiskowe, procedury)
Nadzór nad procesem walidacji produktu, w tym testy technologiczne w obszarze produkcji dla rozwoju nowych surowców/produktów/technologii
Organizowanie paneli sensorycznych oraz czynności sprawozdawczych
Zbieranie i monitorowanie wszystkich szczegółów dotyczących weryfikacji surowców/produktu
Nadzór i kontrola podczas wdrożenia nowego lub modyfikowanego asortymentu
Opracowywanie, wdrażanie i regularna kontrola receptur oraz specyfikacji wyrobu gotowego zgodnie z obowiązującym prawem i normami
Inicjowanie, realizacja i nadzór rozwoju produktu od fazy koncepcji do wdrożenia (receptura + technologia)
Poszukiwanie innowacji w obszarze receptur oraz technologii produkcji oraz ścisła współpraca w tym zakresie z innymi działami w organizacji
Poszukiwanie oszczędności zarówno w obszarze wyrobów gotowych jak i istniejących procesów z zachowaniem wytycznych dotyczących jakości, terminu realizacji oraz budżetu
Relokacja receptur i procesów technologicznych pomiędzy zakładami w grupie i zakładami współpracującymi
Sporządzanie dokumentacji systemów jakości HACCP (instrukcje stanowiskowe, procedury)
Nadzór nad procesem walidacji produktu, w tym testy technologiczne w obszarze produkcji dla rozwoju nowych surowców/produktów/technologii
Organizowanie paneli sensorycznych oraz czynności sprawozdawczych
Zbieranie i monitorowanie wszystkich szczegółów dotyczących weryfikacji surowców/produktu
Nadzór i kontrola podczas wdrożenia nowego lub modyfikowanego asortymentu
Opracowywanie, wdrażanie i regularna kontrola receptur oraz specyfikacji wyrobu gotowego zgodnie z obowiązującym prawem i normami