Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
1.Zadania główne (zgodne z art. 54 ust. 1 ustawy z dnia 27 sierpnia
2009r. o finansach publicznych Dz. U. z 2023 r
poz. 1270 ze zm.):
- prowadzenia rachunkowości jednostki
- wykonywania dyspozycji środkami pieniężnymi
- dokonywania wstępnej kontroli:
a) zgodności operacji gospodarczych i finansowych z planem
finansowym
b) kompletności i rzetelności dokumentów dotyczących operacji
gospodarczych i finansowych.
2. Szczegółowy zakres zadań:
- Prowadzenie rachunkowości Zespołu Szkolno-Przedszkolnego im. Legionów Polskich 1914-1918 w Legionowie
zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami
polegającej na zorganizowaniu sporządzania
przyjmowania
obiegu i przechowywania oraz kontroli dokumentów;
- Bieżące i prawidłowe prowadzenie księgowości oraz sporządzanie kalkulacji wynikowej kosztów wykonania zadań i sprawozdawczości finansowej;
- Prowadzenie gospodarki finansowej zespołu zgodnie z obowiązującymi zasadami;
- Opracowywanie projektu planu dochodów i wydatków budżetowych zespołu;
- Dokonywanie wstępnej kontroli zgodności operacji finansowych z planem finansowym zespołu
stałe kontrolowanie stopnia realizacji planu
zaangażowania wydatków
zagrożeń przekroczenia lub niewykonania planu
a także zapewnienie terminowego rozliczania należności i zobowiązań;
- Analiza wykorzystania środków przydzielonych z budżetu lub środków pozabudżetowych i innych będących w dyspozycji zespołu;
- i inne.
Szczegóły oferty na stronie: https://bip.zsp.legionowo.pl/index.php?cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=85
1. Utrzymywanie pomieszczeń kochni i naczyń kuchennych w należytej czystości
zgłaszanie na bieżąco ewentualnych usterek i ubytków
2. Współodpowiedzialność materialna za sprzęt kuchenny i naczynia będące w użytkowaniu
zabezpieczanie ich przed zniszczeniem i kradzieżą
3. Praca na zmywaku (ręczne zmywanie naczyń
załadunek i rozładunek zmywarek
systematyczne mycie i wyparzanie naczyń kuchennych
prace porządkowe na zmywaku)
4. Wykonywanie poleceń kucharki wynikających z codziennego podziału pracy
5. Obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni i na zmywaku
6. Przestrzeganie ustalonego czasu pracy w godzinach od 6:00 do 14:00 - w szczególnych przypadkach (np. zastępstwo za chorego pracownika) godziny pracy mogą ulec zmianie
1.Zadania główne (zgodne z art. 54 ust. 1 ustawy z dnia 27 sierpnia
2009r. o finansach publicznych Dz. U. z 2023 r
poz. 1270 ze zm.):
- prowadzenia rachunkowości jednostki
- wykonywania dyspozycji środkami pieniężnymi
- dokonywania wstępnej kontroli:
a) zgodności operacji gospodarczych i finansowych z planem
finansowym
b) kompletności i rzetelności dokumentów dotyczących operacji
gospodarczych i finansowych.
2. Szczegółowy zakres zadań:
- Prowadzenie rachunkowości Zespołu Szkolno-Przedszkolnego im. Legionów Polskich 1914-1918 w Legionowie
zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami
polegającej na zorganizowaniu sporządzania
przyjmowania
obiegu i przechowywania oraz kontroli dokumentów;
- Bieżące i prawidłowe prowadzenie księgowości oraz sporządzanie kalkulacji wynikowej kosztów wykonania zadań i sprawozdawczości finansowej;
- Prowadzenie gospodarki finansowej zespołu zgodnie z obowiązującymi zasadami;
- Opracowywanie projektu planu dochodów i wydatków budżetowych zespołu;
- Dokonywanie wstępnej kontroli zgodności operacji finansowych z planem finansowym zespołu
stałe kontrolowanie stopnia realizacji planu
zaangażowania wydatków
zagrożeń przekroczenia lub niewykonania planu
a także zapewnienie terminowego rozliczania należności i zobowiązań;
- Analiza wykorzystania środków przydzielonych z budżetu lub środków pozabudżetowych i innych będących w dyspozycji zespołu;
- i inne
1. Utrzymywanie pomieszczeń kochni i naczyń kuchennych w należytej czystości
zgłaszanie na bieżąco ewentualnych usterek i ubytków
2. Współodpowiedzialność materialna za sprzęt kuchenny i naczynia będące w użytkowaniu
zabezpieczanie ich przed zniszczeniem i kradzieżą
3. Praca na zmywaku (ręczne zmywanie naczyń
załadunek i rozładunek zmywarek
systematyczne mycie i wyparzanie naczyń kuchennych
prace porządkowe na zmywaku)
4. Wykonywanie poleceń kucharki wynikających z codziennego podziału pracy
5. Obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni i na zmywaku
6. Przestrzeganie ustalonego czasu pracy w godzinach od 6:00 do 14:00 - w szczególnych przypadkach (np. zastępstwo za chorego pracownika) godziny pracy mogą ulec zmianie