Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (6)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 6 )
Kucharz
Wadowice
Wygasła: 27.06.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Przygotowywanie dań restauracyjnych.
Umowa o pracę na okres próbny na 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Praca w systemie równoważnym na pełny etat w godz. 12:00-22:00 (dwa dni pracy
dwa dni wolnego). Praca również w weekend.
Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym 604 596 262
Przygotowanie półproduktów - obróbka artykułów spożywczych. Przechowywanie surowców
półproduktów oraz gotowych wyrobów. Pomoc przy przygotowywaniu dań. Pomoc przy wydawania posiłków. Obsługa urządzeń kuchennych. Utrzymanie czystości naczyń
narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni.
Umowa o pracę na okres próbny na 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Praca w systemie równoważnym na pełny etat w godz. 12:00-22:00 (dwa dni pracy
dwa dni wolnego). Praca również w weekend.
Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym 604 596 262
Przygotowywanie dań restauracyjnych.
Umowa o pracę na okres próbny na 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Praca w systemie równoważnym na pełny etat w godz. 10:00-22:00 (dwa dni pracy
dwa dni wolnego). Praca również w weekend.
Kontakt z pracodawcą telefoniczny 604 596 262
Sprzątanie pokoi hotelowych. Umowa zlecenie na ok. 2 miesiące. Praca w systemie jednozmianowym w godz. 7:00-15:00. Wynagrodzenie brutto 19
70 zł/h - ok. 168 h w miesiącu. Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 728 221 508
od 19,7 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik kuchni
Wadowice
Wygasła: 14.03.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami
przygotowywanie sałatek
deserów oraz wyrobów garmażeryjnych
dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw
zabezpieczanie surowców
produktów oraz półproduktów przed zanieczyszczeniem lub zniszczeniem
dbanie o czystość i dobrą organizację pracy na swoim stanowisku
przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej
norm i standardów HACCP
dbanie o powierzony sprzęt i mienie. Umowa o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 790 708 709 lub CV przesłać na adres e-mail:biuro@hotelbadura.pl