Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (18)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 18 )
Sprzedawca
Żywiec
Wygasła: 18.10.2024
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
maszyn i urządzeń oraz instalacji technicznych wykorzystywanych na terenie przedsiębiorstwa
* przeprowadzanie konserwacji części zgodnie z instrukcją producenta
* wykonywanie okresowych przeglądów technicznych
* przestrzeganie zasad ergonomii oraz przepisów bhp
ochrony ppoż. i ochrony środowiska wymaganych na stanowisku pracy
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*organizowanie stanowiska pracy kierowcy samochodu dostawczego z uwzględnieniem przepisów prawa pracy
przepisów BHP
ochrony ppoż
ergonomii
ochrony środowiska;
*przygotowywanie samochodu dostawczego do jazdy oraz kompletowanie dokumentów niezbędnych do wykonania zadania;
*planowanie optymalnej trasy przejazdu
oraz opracowanie tras alternatywnych;
*kierowanie samochodem dostawczym;
*udzielanie pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych oraz zabezpieczanie miejsca zdarzenia (kolizji
wypadku);
*wykonywanie czynności obsługowych oraz usuwanie usterek samochodu dostawczego powstałych podczas jazdy;
*zabezpieczanie samochodu dostawczego przed uruchomieniem i użyciem przez osoby niepowołane oraz zabezpieczenie przewożonego ładunku przed przemieszczeniem podczas jazdy także przed kradzieżą;
maszyn i urządzeń oraz instalacji technicznych wykorzystywanych na terenie przedsiębiorstwa
* przeprowadzanie konserwacji części zgodnie z instrukcją producenta
* wykonywanie okresowych przeglądów technicznych
* przestrzeganie zasad ergonomii oraz przepisów bhp
ochrony ppoż. i ochrony środowiska wymaganych na stanowisku pracy
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*organizowanie stanowiska pracy kierowcy samochodu dostawczego z uwzględnieniem przepisów prawa pracy
przepisów BHP
ochrony ppoż
ergonomii
ochrony środowiska;
*przygotowywanie samochodu dostawczego do jazdy oraz kompletowanie dokumentów niezbędnych do wykonania zadania;
*planowanie optymalnej trasy przejazdu
oraz opracowanie tras alternatywnych;
*kierowanie samochodem dostawczym;
*udzielanie pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych oraz zabezpieczanie miejsca zdarzenia (kolizji
wypadku);
*wykonywanie czynności obsługowych oraz usuwanie usterek samochodu dostawczego powstałych podczas jazdy;
*zabezpieczanie samochodu dostawczego przed uruchomieniem i użyciem przez osoby niepowołane oraz zabezpieczenie przewożonego ładunku przed przemieszczeniem podczas jazdy także przed kradzieżą;
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP