Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (49)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 49 )
Kierownik Gastronomii
Chmielna 1, Gdańsk
Wygasła: 14.04.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Zapewnienie wysokiego poziomu serwisu w punktach gastronomicznych oraz prawidłowość przygotowania powierzchni gastronomicznej - Restauracji i Baru
Zapewnienie wysokiego poziomu zadowolenia z jakości usług gastronomicznych oraz budowanie korzystnych relacji z Gośćmi
Zarządzanie zespołem pracowników Gastronomii (planowanie, przydzielanie pracy, upewnienie się, że zawsze jest odpowiednia liczba pracowników, sporządzanie grafików, prowadzenie ewidencji czasu pracy, motywowanie, rozwijanie umiejętności i aktywności zespołu, wdrażanie i szkolenie pracowników Gastronomii)
Opracowywanie wspólnie z Szefem Kuchni karty menu
Przeprowadzanie inwentaryzacji oraz dbanie o odpowiednią ilość towaru w magazynie
Dbanie o prawidłowe rejestrowanie sprzedaży w systemie SIMPHONY
Uczestniczenie w opracowaniu budżetu Gastronomii, regularne analizowanie stopnia realizacji i optymalizacja kosztów
Nadzorowanie, przygotowanie oraz analizowanie wymaganych raportów i sprawozdań w wyznaczonym terminie
Zapewnienie wysokiego poziomu serwisu w punktach gastronomicznych oraz prawidłowość przygotowania powierzchni gastronomicznej - Restauracji i Baru
Zapewnienie wysokiego poziomu zadowolenia z jakości usług gastronomicznych oraz budowanie korzystnych relacji z Gośćmi
Zarządzanie zespołem pracowników Gastronomii (planowanie, przydzielanie pracy, upewnienie się, że zawsze jest odpowiednia liczba pracowników, sporządzanie grafików, prowadzenie ewidencji czasu pracy, motywowanie, rozwijanie umiejętności i aktywności zespołu, wdrażanie i szkolenie pracowników Gastronomii)
Opracowywanie wspólnie z Szefem Kuchni karty menu
Przeprowadzanie inwentaryzacji oraz dbanie o odpowiednią ilość towaru w magazynie
Dbanie o prawidłowe rejestrowanie sprzedaży w systemie SIMPHONY
Uczestniczenie w opracowaniu budżetu Gastronomii, regularne analizowanie stopnia realizacji i optymalizacja kosztów
Nadzorowanie, przygotowanie oraz analizowanie wymaganych raportów i sprawozdań w wyznaczonym terminie
Zapewnienie wysokiego poziomu serwisu w punktach gastronomicznych oraz prawidłowość przygotowania powierzchni gastronomicznej - Restauracji i Baru
Zapewnienie wysokiego poziomu zadowolenia z jakości usług gastronomicznych oraz budowanie korzystnych relacji z Gośćmi
Zarządzanie zespołem pracowników Gastronomii (planowanie, przydzielanie pracy, upewnienie się, że zawsze jest odpowiednia liczba pracowników, sporządzanie grafików, prowadzenie ewidencji czasu pracy, motywowanie, rozwijanie umiejętności i aktywności zespołu, wdrażanie i szkolenie pracowników Gastronomii)
Opracowywanie wspólnie z Szefem Kuchni karty menu
Przeprowadzanie inwentaryzacji oraz dbanie o odpowiednią ilość towaru w magazynie
Dbanie o prawidłowe rejestrowanie sprzedaży w systemie SIMPHONY
Uczestniczenie w opracowaniu budżetu Gastronomii, regularne analizowanie stopnia realizacji i optymalizacja kosztów
Nadzorowanie, przygotowanie oraz analizowanie wymaganych raportów i sprawozdań w wyznaczonym terminie
Zapewnienie wysokiego poziomu serwisu w punktach gastronomicznych oraz prawidłowość przygotowania powierzchni gastronomicznej - Restauracji i Baru
Zapewnienie wysokiego poziomu zadowolenia z jakości usług gastronomicznych oraz budowanie korzystnych relacji z Gośćmi
Zarządzanie zespołem pracowników Gastronomii (planowanie, przydzielanie pracy, upewnienie się, że zawsze jest odpowiednia liczba pracowników, sporządzanie grafików, prowadzenie ewidencji czasu pracy, motywowanie, rozwijanie umiejętności i aktywności zespołu, wdrażanie i szkolenie pracowników Gastronomii)
Opracowywanie wspólnie z Szefem Kuchni karty menu
Przeprowadzanie inwentaryzacji oraz dbanie o odpowiednią ilość towaru w magazynie
Dbanie o prawidłowe rejestrowanie sprzedaży w systemie SIMPHONY
Uczestniczenie w opracowaniu budżetu Gastronomii, regularne analizowanie stopnia realizacji i optymalizacja kosztów
Nadzorowanie, przygotowanie oraz analizowanie wymaganych raportów i sprawozdań w wyznaczonym terminie
Zapewnienie wysokiego poziomu serwisu w punktach gastronomicznych oraz prawidłowość przygotowania powierzchni gastronomicznej - Restauracji i Baru
Zapewnienie wysokiego poziomu zadowolenia z jakości usług gastronomicznych oraz budowanie korzystnych relacji z Gośćmi
Zarządzanie zespołem pracowników Gastronomii (planowanie, przydzielanie pracy, upewnienie się, że zawsze jest odpowiednia liczba pracowników, sporządzanie grafików, prowadzenie ewidencji czasu pracy, motywowanie, rozwijanie umiejętności i aktywności zespołu, wdrażanie i szkolenie pracowników Gastronomii)
Opracowywanie wspólnie z Szefem Kuchni karty menu
Przeprowadzanie inwentaryzacji oraz dbanie o odpowiednią ilość towaru w magazynie
Dbanie o prawidłowe rejestrowanie sprzedaży w systemie SIMPHONY
Uczestniczenie w opracowaniu budżetu Gastronomii, regularne analizowanie stopnia realizacji i optymalizacja kosztów
Nadzorowanie, przygotowanie oraz analizowanie wymaganych raportów i sprawozdań w wyznaczonym terminie
Zapewnienie wysokiego poziomu serwisu w punktach gastronomicznych oraz prawidłowość przygotowania powierzchni gastronomicznej - Restauracji i Baru
Zapewnienie wysokiego poziomu zadowolenia z jakości usług gastronomicznych oraz budowanie korzystnych relacji z Gośćmi
Zarządzanie zespołem pracowników Gastronomii (planowanie, przydzielanie pracy, upewnienie się, że zawsze jest odpowiednia liczba pracowników, sporządzanie grafików, prowadzenie ewidencji czasu pracy, motywowanie, rozwijanie umiejętności i aktywności zespołu, wdrażanie i szkolenie pracowników Gastronomii)
Opracowywanie wspólnie z Szefem Kuchni karty menu
Przeprowadzanie inwentaryzacji oraz dbanie o odpowiednią ilość towaru w magazynie
Dbanie o prawidłowe rejestrowanie sprzedaży w systemie SIMPHONY
Uczestniczenie w opracowaniu budżetu Gastronomii, regularne analizowanie stopnia realizacji i optymalizacja kosztów
Nadzorowanie, przygotowanie oraz analizowanie wymaganych raportów i sprawozdań w wyznaczonym terminie
Utrzymanie w sprawności infrastruktury technicznej budynku. Dbałość o należyty stan maszyn
urządzeń
narzędzi i sprzętu. Zapewnienie poprawnej i bezawaryjnej pracy wszystkich systemów zainstalowanychw obiekcie i jego otoczeniu.
Wykonywanie cyklicznych czynności prewencyjnych infrastruktury budynku wg przyjętego harmonogramu jak również drobnych napraw i prac remontowo-budowlanych. Wykrywanie wszelkich nieprawidłowości związanych ze stanem technicznym budynku i instalacji technicznych. Współpraca z firmami dokonującymi wszelkich prac serwisowych
naprawczych i remontowych przebywającego na terenie Hotelu. Proponowanie rozwiązań zwiększających bezpieczeństwo i wydajność pracy a także przyczyniających się do zmniejszenia zużycia energii i optymalizacji kosztów eksploatacji budynku.
Dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu oraz zapewnienie dobrej atmosfery w pracy. Uczestniczenie w szkoleniach
odprawach
zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla Pracowników. Praca w godzinach 6.00-14.00
Dbanie o bezpieczeństwo i komfort Gości podczas ich pobytu w hotelu. Meldowanie i wymeldowywanie Gości zgodnie z procedurami i standardami obowiązującymi w sieci IHG. Dokonywanie rezerwacji pokoi hotelowych. Udzielanie informacji na temat usług hotelowych. Przestrzeganie przepisów i standardów sieci IHG. Praca w systemie zmianowym
także w niedziele i święta
od 4 000 do 4 300 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pokojowa\ pracownik służby pięter
Gdańsk
Wygasła: 25.05.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Dbanie o czystość w pokojach hotelowych w oparciu o wymagane standardy sieci IHG
a w razie potrzeby wykonywanie prac w celu utrzymania higieny
czystości i porządku w częściach wspólnych Hotelu
pomieszczeniach i obszarach ogólnodostępnych
pomieszczeniach administracyjnych
zaplecza Hotelu. Przestrzeganie przepisów sanepidu oraz BHP. Godziny pracy: 6-14
Utrzymanie w sprawności infrastruktury technicznej budynku.
Dbałość o należyty stan maszyn
urządzeń
narzędzi i sprzętu.
Zapewnienie poprawnej i bezawaryjnej pracy wszystkich systemów zainstalowanychw obiekcie i jego otoczeniu.
Wykonywanie cyklicznych czynności prewencyjnych infrastruktury budynku wg przyjętego harmonogramu jak również drobnych napraw i prac remontowo-budowlanych.
Wykrywanie wszelkich nieprawidłowości związanych ze stanem technicznym budynku i instalacji technicznych.
Współpraca z firmami dokonującymi wszelkich prac serwisowych
naprawczych i remontowych przebywającego na terenie Hotelu.
Proponowanie rozwiązań zwiększających bezpieczeństwo i wydajność pracy a także przyczyniających się do zmniejszenia zużycia energii i optymalizacji kosztów eksploatacji budynku.
Dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu oraz zapewnienie dobrej atmosfery w pracy.
Uczestniczenie w szkoleniach
odprawach
zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla Pracowników.
Praca w godzinach 6.00-14.00
Dbanie o bezpieczeństwo i komfort Gości podczas ich pobytu w hotelu.
Meldowanie i wymeldowywanie Gości zgodnie z procedurami i standardami obowiązującymi w sieci IHG.
Dokonywanie rezerwacji pokoi hotelowych.
Udzielanie informacji na temat usług hotelowych.
Przestrzeganie przepisów i standardów sieci IHG.
Praca w systemie zmianowym
także w niedziele i święta
od 4 000 do 4 300 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Recepcjonista / Recepcjonistka
Chmielna 1, Gdańsk
Wygasła: 31.03.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Dbanie o bezpieczeństwo i komfort Gości podczas ich pobytu w hotelu
Meldowanie i wymeldowywanie Gości zgodnie z procedurami i standardami obowiązującymi w sieci IHG
Dbanie o bezpieczeństwo i komfort Gości podczas ich pobytu w hotelu.
Meldowanie i wymeldowywanie Gości zgodnie z procedurami i standardami obowiązującymi w sieci IHG.
Dokonywanie rezerwacji pokoi hotelowych.
Udzielanie informacji na temat usług hotelowych.
Przestrzeganie przepisów i standardów sieci IHG.
Praca w systemie zmianowym
także w niedziele i święta
od 4 000 do 4 300 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik do spraw technicznych
Gdańsk
Wygasła: 21.03.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Utrzymanie w sprawności infrastruktury technicznej budynku.
Dbałość o należyty stan maszyn
urządzeń
narzędzi i sprzętu.
Zapewnienie poprawnej i bezawaryjnej pracy wszystkich systemów zainstalowanychw obiekcie i jego otoczeniu.
Wykonywanie cyklicznych czynności prewencyjnych infrastruktury budynku wg przyjętego harmonogramu jak również drobnych napraw i prac remontowo-budowlanych.
Wykrywanie wszelkich nieprawidłowości związanych ze stanem technicznym budynku i instalacji technicznych.
Współpraca z firmami dokonującymi wszelkich prac serwisowych
naprawczych i remontowych przebywającego na terenie Hotelu.
Proponowanie rozwiązań zwiększających bezpieczeństwo i wydajność pracy a także przyczyniających się do zmniejszenia zużycia energii i optymalizacji kosztów eksploatacji budynku.
Dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu oraz zapewnienie dobrej atmosfery w pracy.
Uczestniczenie w szkoleniach
odprawach
zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla Pracowników.
Praca w godzinach 6.00-14.00