Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (10)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 10 )
Specjalista / Specjalistka ds. fundraisingu biznesowego
Olsztyn
Wygasła: 05.04.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
praca hybrydowa
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Głównymi zadaniami osoby zatrudnionej na nowo utworzonym stanowisku będą:
• Współpraca z szeroko pojętym biznesem i pozyskiwanie darowizn żywnościowych oraz innych wg potrzeb realizacji misji Banku Żywności; współpraca i utrzymanie relacji z dotychczasowymi partnerami BŻ
• Koordynowanie procesu pozyskiwania darowizn żywności oraz dokumentacji z tym związanej
• Współpraca z zespołem BŻO w zakresie przekazania i transportu darowizn
• Aktualizacja i rozwój bazy darczyńców, bieżące pracowanie na niej, ponieważ przykładowy obecny darczyńca może stać się również wartościowy pod nowymi kątami
• Osoba zatrudniona na te stanowisko swoimi działaniami wspierać będzie nie tylko Dział Dystrybucji związany z żywnością, ale także nową gałąź działalności - Sklep Społeczny
Współpraca z biznesem i pozyskiwanie darowizn żywnościowych oraz innych wg. potrzeb realizacji misji BŻ; współpraca i utrzymanie relacji z dotychczasowymi partnerami BŻ
Koordynowanie procesu pozyskiwania darowizn żywności oraz dokumentacji z tym związanej
Współpraca z zespołem BŻO w zakresie pozyskiwania i transportu darowizn
Specjalista / Specjalistka ds. dofinasowań projektów unijnych / krajowych
Marka Kotańskiego 1, Olsztyn
Wygasła: 23.09.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
monitoring dostępnych funduszy krajowych i europejskich;
wyszukiwanie źródeł finansowania i weryfikacja możliwości pozyskania dofinansowania dla działań statutowych Banku Żywności;
tworzenie koncepcji projektów;
przygotowanie dokumentacji aplikacyjnej do wybranych konkursów w ramach obowiązujących funduszy UE w perspektywie 2021-2027 oraz funduszy krajowych;
koordynacja realizacji projektów, w tym m.in. monitoring prawidłowości wydatkowania środków i osiąganych wskaźników;
rozliczanie projektów zgodnie z obowiązującymi dla poszczególnych programów wytycznymi i zasadami rozliczania, w tym przygotowywanie wniosków o płatność, przygotowywanie sprawozdań/raportów, itp
• Jest to nowe stanowisko – Kuźnia Społeczna, w związku z rozwojem wychodzi poza ramy swojego obecnego funkcjonowania z jedną restauracją i kuchnią w niej usytuowaną i zamierza powiększyć zakres działalności
• Manager gastronomii zarządzać będzie zarówno Restauracją Kuźnia jak i drugą zewnętrzną kuchnią cateringową, której celem będzie bieżąca obsługa podmiotów zewnętrznych
• będziesz rozwijać dotychczasową działalność poprzez budowę nowego zespołu i pozyskiwanie klientów na nowe usługi oferowane przez Kuźnię
• jako Manager będziesz podejmować codzienne decyzje w dynamicznie zmieniającej się sytuacji, rozwiązywać ewentualne problemy i dbać o to, by wszystko szło sprawnie, a klienci byli odpowiednio obsłużeni i zadowoleni
• będziesz zarządzać pracą zespołu, dbać o rozwój pracowników i dobrą atmosferę
• prowadzenie inwentaryzacji i systemowe zarządzanie magazynem, a także zamówieniami w porozumieniu z Szefem Kuchni i nadzorcą kuchni zewnętrznej
• rekrutacja oraz szkolenie podległego zespołu
• zarządzanie pracownikami zarówno kuchni jak i zespołu kelnerskiego, dbanie o ich rozwój i przeszkolenie, planowanie ich pracy
• współpraca z Działem marketingu w celu promowania podejmowanych działań - motywacja i budowanie zaangażowania zespołu
• współpraca z Szefem kuchni w zakresie eventów i bieżącego działania restauracji
• organizowanie obsady realizowanych eventów i ustalanie przygotowań z obsługą
• jako Manager będziesz podejmować codzienne decyzje w dynamicznie zmieniającej się sytuacji, rozwiązywać ewentualne problemy i dbać o to, by wszystko szło sprawnie, a goście byli zadowoleni
• będziesz zarządzać pracą zespołu, dbać o rozwój pracowników i dobrą atmosferę
• prowadzenie inwentaryzacji i systemowe zarządzanie magazynem
• rekrutacja oraz szkolenie podległego zespołu
• zarządzanie pracownikami, dbanie o ich rozwój i przeszkolenie, planowanie ich pracy
• współpraca z Działem marketingu w celu promowania podejmowanych działań - motywacja i budowanie zaangażowania zespołu
• współpraca z Szefem kuchni w zakresie eventów i bieżącego działania restauracji
• organizowanie obsady realizowanych eventów i ustalanie przygotowań z obsługą