Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (8)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 8 )
Kierowca / Dostawca
Wasilków
Wygasła: 29.07.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Dostawa posiłków do klientów indywidualnych
pracodawca zainteresowany zatrudnieniem uchodźców
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Pizzerman
Wasilków
Wygasła: 29.07.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
- Efektywna i terminowa realizacja zamówień.
- Organizowanie pracy własnej i pomoc w organizowaniu pracy innych stanowisk według procedur zawartych w księdze procedur i księdze receptur. - Dbanie o czystość na całej kuchni i na zapleczu.
- Wydawanie przygotowanych potraw przyrządzonych według księgi receptur.
- Przygotowanie wszelkich potrzebnych składników
- Obsługa urządzeń gastronomicznych.
- Przestrzeganie harmonogramu pracy.
- Zapewnienie właściwych godzin otwarcia i zamknięcia restauracji.
- Przestrzeganie właściwych przepisów BHP
PPOŻ
Kodeksu pracy i SANEPID
- Sprawdzanie zgodności dostawy z dokumentem dostawy
- Dbanie o odpowiednie zatowarowanie placów
- Kontrola ważności produktów spożywczych.
- Dbanie o prawidłowy stan techniczny lokalu i urządzeń gastronomicznych
Dostawa posiłków do klientów indywidualnych
pracodawca zainteresowany zatrudnieniem uchodźców
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierowca / Dostawca
Wasilków
Wygasła: 28.02.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Dostawa posiłków do klientów indywidualnych
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Pizzerman
Wasilków
Wygasła: 28.02.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
- Efektywna i terminowa realizacja zamówień.
- Organizowanie pracy własnej i pomoc w organizowaniu pracy innych stanowisk według procedur zawartych w księdze procedur i księdze receptur. - Dbanie o czystość na całej kuchni i na zapleczu.
- Wydawanie przygotowanych potraw przyrządzonych według księgi receptur.
- Przygotowanie wszelkich potrzebnych składników
- Obsługa urządzeń gastronomicznych.
- Przestrzeganie harmonogramu pracy.
- Zapewnienie właściwych godzin otwarcia i zamknięcia restauracji.
- Przestrzeganie właściwych przepisów BHP
PPOŻ
Kodeksu pracy i SANEPID
- Sprawdzanie zgodności dostawy z dokumentem dostawy
- Dbanie o odpowiednie zatowarowanie placów
- Kontrola ważności produktów spożywczych.
- Dbanie o prawidłowy stan techniczny lokalu i urządzeń gastronomicznych