Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
1. Dobieranie surowców i półproduktów do produkcji
w małej gastronomii.
2. Dobieranie
obsługiwanie maszyn
urządzeń sprzętu
w małej gastronomii.
3. Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców
i półproduktów w małej gastronomii.
4. Przygotowanie półproduktów do dalszej obróbki
w małej gastronomii.
5. Dokonywanie obróbki termicznej surowców
i półproduktów w małej gastronomii.
6. Sporządzanie różnymi technikami i metodami podstawowego
asortymentu potraw i napojów w małej gastronomii.
7. Planowanie posiłków i układanie prostego menu
w małej gastronomii.
8. Porcjowanie
dekorowanie i ekspedycja potraw w małej gastronomii.
9. Organizowanie i porządkowanie własnego stanowiska
pracy w małej gastronomii zgodnie z zasadami ergonomii
bezpieczeństwa i higieny pracy
ochrony przeciwpożarowej
i ochrony środowiska.
10. Przechowywanie i magazynowanie surowców
półproduktów
i wyrobów gotowych w małej gastronomii.
11. Ocenianie jakościowe i ilościowe surowców i półproduktów
w małej gastronomii