Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (4 )
Aktualne ( 0 )
Archiwalne ( 4 )
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- Młodszy opiekun realizuje zadania opiekuńcze i pielęgnacyjne u Mieszkańców Domu
polegające głównie na udzieleniu pomocy w podstawowych czynnościach dnia codziennego oraz dbaniu o stan zdrowia
a także odpowiada za utrzymanie porządku w miejscu zamieszkania Mieszkańców i wydawanie dla Nich posiłków
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- młodszy opiekun realizuje zadania opiekuńcze i pielęgnacyjne u Mieszkańców Domu
polegające głównie na udzielaniu pomocy w podstawowych czynnościach dnia codziennego oraz dbaniu o stan zdrowia
a także odpowiada za utrzymanie porządku w miejscu zamieszkania Mieszkańców i wydawanie dla Nich posiłków
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- pobieranie surowców i półproduktór do produkcji posiłków- zgodnie z jadłospisem
- ocena surowców
półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi i zabezpieczenie przed zepsuciem
- sporządzenie różnego rodzaju potraw
napojów
ciast i deserów
w tym diet z zastosowaniem sprzętu i urządzeń
stanowiących wyposażenie zakładu żywienia zbiorowego typu zamkniętego Domu
- wykończenie
porcjowanie oraz estetyczne wydawanie sporządzonych posiłków
napojów
ciast i deserów
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji posiłków- zgodnie z jadłopisem
- ocena surowców
półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi i zabezpieczenie przed zepsuciem
- sporządzanie różnych diet z zastosowaniem sprzętu i urządzeń
stanowiących wyposażenie zakładu żywienia zbiorowego typu zamkniętego Domu
- wykańczanie
porcjowanie oraz estetyczne wydawanie sporządzonych potraw
napojów
ciast i deserów
- przestrzeganie przepisów bhp
ochrony ppoż
ergonomii
ochrony środowiska oraz systemu HACCP
w tym zasad GHP i GMP
a także wymogów higieniczno-sanitarnych
obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego typu zamknietego
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne